marți, 11 iunie 2013

Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu

VINDECAREA CANCERULUI 
                                                CU BICARBONAT DE SODIU 
 
   Întotdeauna mi-a plăcut o soluţie simplă la o problemă aparent complicată. Nu dărâmi casa pentru a repara o ţeavă spartă. E clar că felul în care medicina alopată „tratează” cancerul astăzi face mai multe victime, decât vindecări. Chimioterapia, radiaţiile şi bisturiul nu sunt răspunsul la cancer, după cum durerile de cap nu sunt provocate de lipsa aspirinei. Cauza trebuie găsită şi tratată. În acest spirit, următoarele rânduri  au foarte mult sens (autorul îmi este necunoscut). Mai cred că acesta nu este unicul tratament naturist. Sunt cunoscute efectele miraculoase ale ciupercii japoneze Shiitake, Graviolei amazoniene, laetrilului din sâmburii de caise sau ale extrasului din orez IP6 printre multe altele dar, ca orice lucru bun, e extrem de simplu şi atrăgător. Judecaţi singuri:

   Pe plan global, în jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an. Numai în SUA cifra este de peste o jumătate de milion de victime anual. Se preconizează că până în anul 2030, această cifră va ajunge la 12 milioane de decese anual pe glob. Cancerul este prima cauză de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar în SUA o persoană din patru moare de cancer! Zilnic se introduc noi legi care reduc libertăţile cetăţeanului sub justificarea „protejării publicului împotriva terorismului” în timp ce aceşti oameni suferă şi mor în fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elită şi cartelurile lor farmaceutice, în mod sistematic, refuză să o vindece. Anual sunt colectate sume imense de la diverse acte de caritate pentru a susţine studii de găsire a curei pentru cancer pe care organizaţiile elitiste de fapt, nu au nicio intenţie să o găsească.
    Am arătat într-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul că un anumit om, dr. Richard Day, care era şeful organizaţiei „Planificarea familiei” (organizaţie eugenică susţinută de familia Rockefeller) a ţinut o întâlnire restrânsă pentru medici în 1969 la Pittsburg, unde a relatat despre transformările societăţii globale care urmează în viitorul apropiat. Înainte de a expune o listă lungă de schimbări ce vor avea loc în societatea globală, el le-a cerut celor prezenţi să nu înregistreze şi să nu ia notiţe. Însă un medic a luat notiţe şi mai apoi a făcut publică o parte din cele spuse la acea întâlnire. Acum, după 40 de ani, putem vedea câtă acurateţe există în spusele doctorului Day. Motivul pentru care îl amintesc şi în acest articol este ceea ce a spus referitor la cancer în cadrul acelei întâlniri din 1969: „Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiile se găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată să fie dat publicităţii”. Dr. Richard Day spunea că, lăsând oamenii să moară de cancer, se va încetini creşterea populaţiei. „E OK, oricum trebuie să mori de ceva aşa că de ce să nu fie cancer la urma urmei?” Cam aşa gândesc aceşti oameni care n-au suflet şi de aceea fac ce fac.



Cartelurile farmaceutice Big Pharma (vedeţi alăturat sediul Merck din România pentru a înţelege cine sunt ei) nu au nici cea mai mică dorinţă să trateze cancerul, din moment ce ei câştigă sume imense din vânzările de medicamente și citostatice care tratează doar nişte simptome, omorând în acelaşi timp şi celulele sănătoase şi chiar şi oamenii cu această otravă – chimioterapia. Dar nici măcar nu este neapărat vorba de bani. Familiile elitiste care conduc lumea vor de fapt ca oamenii să sufere şi să moară mai devreme decât le este vremea, aceasta fiind o metodă de reducere a populaţiei. De aceea, când cineva din afara găştii Big Pharma descoperă o metodă eficientă de tratare a cancerului, acesta devine rapid ţinta organizaţiilor medicale şi a agenţiilor guvernamentale. Un astfel de caz este doctorul italian Tullio Simoncini, un om deosebit, dar şi curajos, care a refuzat să cedeze presiunilor imense care s-au făcut asupra lui (şi care încă se mai fac) din momentul în care a înţeles ce este cancerul şi cum putem scăpa de el. Aşa-zisa „crimă” comisă de Simoncini a fost aceea că a descoperit faptul că boala canceroasă e provocată de o ciupercă numită Candida şi care oricum trăieşte în organismul uman, chiar sănătos, în număr mic. În mod normal, sistemul imunitar ţine această ciupercă sub control, dar când Candida metamorfozează într-un fung mai puternic, pot apărea probleme grave şi chiar cancerul.

    Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen, situată aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune următoarele despre Candida: „Fungii, şi în special Candida, se dezvoltă mâncând din corpul gazdei, dizolvându-l astfel, încet, dar sigur. Candida albicans are nevoie de corpul uman şi ca să se înmulţească, pentru că nu o poate face fără acest mediu. Nu-i de mirare că în cazurile de oboseală cronică, atribuite cel mai adesea coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rău fizic şi mental”. Tullio Simoncini spune clar că boala de cancer este în final această infecţie fungică şi că explicaţiile convenţionale medicale, cum că boala canceroasă este rezultatul funcţionării defectuoase a celulelor, e pur şi simplu greşită.



Tullio Simoncini este specialist în oncologie (tratarea tumorilor), diabet şi boli de metabolism. Mai mult de-atât însă, el este un adevărat medic care urmăreşte să dezvăluie adevărul în beneficiul pacienţilor şi refuză să repete, precum un papagal, versiunea oficială a ceea ce trebuie doctorii să gândească şi să spună. El dezvăluie conformismul intelectual, afirmaţiile nefondate, minciunile, manipularea şi falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizaţiilor medicale ce continuă să caute tratamente false şi ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.

Încă de când a intrat la medicină, dr. Simoncini şi-a dat seama că ceva nu e în regulă cu modul în care e tratat cancerul. El spune: „Vedeam suferinţe teribile. Eram în secţia de oncologie pediatrică şi toţi copiii mureau. Sufeream văzând cum săracii copii mureau de la chimioterapie şi radiaţii”. Frustrările şi tristeţea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat să caute alte căi de a înţelege şi a trata această boală devastatoare. Şi-a început explorările cu o minte deschisă şi cu o pagină albă de hârtie în faţă, nepătată de nici o teorie rigidă împinsă în faţă de curentul convenţional a medicinii şi ştiinţei. Câţi oameni mai trebuie să sufere până când vor înceta să se mai uite la medici ca la nişte zei atotştiutori, realizând scara imensă a ignoranţei lor?

   Simoncini  şi-a dat seama că toate cancerele se comportă la fel, indiferent de localizarea în corp, adică toate cancerele au un numitor comun. El a văzut, de asemenea, că toate tumorile canceroase sunt albe. Ce altceva mai e alb? Candida! Simoncini a realizat că ceea ce medicina convenţională crede că reprezintă o creştere de celule canceroase ieşită de sub control este, de fapt, reacţia sistemului imunitar de a proteja corpul de atacurile ciupercii Candida albicans, mărind astfel producţia de celule. Simoncini spune că lucrurile decurg în felul următor:

     • Candida este în mod normal ţinută sub control de sistemul imunitar, dar când acesta devine slăbit şi/sau compromis, Candida se extinde şi poate dezvolta o „colonie”.

   • Candida, în cele din urmă, penetrează un organ, iar sistemul imunitar trebuie să răspundă acestui atac în alt „mod”.

   • Acest „mod” este de a construi o barieră defensivă de celule şi această barieră, acest cumul de celule, reprezintă ceea ce este numit cancer.

    Se spune că răspândirea cancerului la alte părţi ale corpului este provocată de migrarea unor celule „maligne” de la sursă. Simoncini spune că lucrurile nu stau deloc aşa. Răspândirea cancerului este declanşată de cauza reală, adică de ciuperca numită Candida, care migrează de la sursa originară. Această migrare poate fi declanȘată chiar la biopsie, sau în timpul operaţiei. Ce anume îi permite cancerului să se manifeste? Sistemul imunitar slăbit. Când sistemul imunitar funcţionează eficient, el rezolvă orice problemă. În acest caz, ținând Candida sub control.

    Dar iată că numărul bolnavilor de cancer crește pe plan global şi continuă să crească. Există un război bine calculat împotriva sistemului uman imunitar și care a devenit din ce în ce mai prezent. Sistemul imunitar e slăbit şi atacat de mâncăruri şi băuturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvenţe electromagnetice, microunde, medicamente de farmacie, stresul vieţii moderne şi altele. Vă imaginaţi ce deficienţe pot avea copiii din ziua de azi când primesc 25 de vaccinuri sau combinaţii de vaccinuri până la vârsta de 2 ani (aceasta este situaţia în SUA, în România copiii primesc 10 vaccinuri până la vârsta de 1 an şi încă 5 până la vârsta de 14 ani) şi toate aceste vaccinuri se fac în timp ce sistemul imunitar încă este în formare.

    Acesta este modul în care familiile Illuminati urmăresc să declanşeze reduceri masive ale populaţiei – prin demolarea mecanismelor de protejare naturală a corpului. Da, aici este adevăratul şoc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decât orice? Chimioterapia! Iradierea! Chimioterapia este o otravă, menită să distrugă celule. Atâta tot. Tratamentul convenţional al cancerului se face prin otrăvirea victimei, sperând că celulele canceroase vor fi în mai mare măsură şi mai repede omorâte decât cele sănătoase şi nu se va ajunge la pierderea vieţii bolnavului. Dar ce să vezi! Chimioterapia otrăveşte şi omoară şi celulele sistemului imunitar, pe care îl face „varză”. Iar Candida este încă prin zonă. Acest sistem imunitar făcut slăbit nu mai poate răspunde eficient la atacurile de Candida şi ea va câştiga teren, astfel încât cancerul se transferă în alte părţi ale corpului, ajungându-se la răspândirea lui în tot corpul. Chiar şi cei care şi-au revenit după operaţie şi chimioterapie şi sunt declaraţi vindecaţi, rămân cu o bombă pe cale să explodeze în orice moment. Sistemul lor imunitar e slăbit şi e doar o chestiune de timp până când Candida va declanşa o recidivă. Chimioterapia omoară, de fapt, oamenii pe care ar trebui să-i trateze.

     Când Simoncini a ajuns la concluzia că boala canceroasă este de fapt o infestare fungică, a început să caute ceva, o substanţă care poate omorî această ciupercă, înlăturând astfel cancerul. El şi-a dat seama că medicamentele antifungice nu dau rezultate, pentru că fungii pot suferi mutaţii foarte repede pentru a se apăra şi chiar încep să se hrănească cu medicamentele prescrise, care aveau scopul de a-i omorî. Astfel, Simoncini a găsit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atenţie! Nu este chiar praful de copt, care are şi alte substanţe adăugate. El a folosit bicarbonatul pentru că este un distrugător puternic al fungilor şi, spre deosebire de medicamentele antifungice, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se dă bicarbonat de sodiu pe cale orală dar şi intern cu ajutorul unui fel de endoscop, un tub lung şi subţire care, în general, se foloseşte la vizionarea corpului pe interior, fără a folosi bisturiul. Acesta ajută la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adică direct pe ciupercă. Egiptenii din antichitate cunoşteau proprietăţile vindecătoare ale substanţelor antifungice, iar cărţile indiene de acum 1000 de ani recomandă pentru tratarea cancerului substanţe puternic alcaline.

     În 1983, Simoncini a tratat un bărbat italian, Gennaro Sangermano, căruia i se mai dăduseră doar 6-7 luni de viaţă, din cauza unui cancer de plămâni. După câteva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el a revenit la o stare de sănătate bună, iar cancerul a dispărut. În prezent, după 26 de ani, e încă în viaţă şi perfect sănătos.

  După ce a avut o serie de reuşite cu această metodă, Simoncini şi-a prezentat cercetările şi rezultatele la Departamentul Italian de Sănătate, sperând că acesta va aproba trecerea la teste ştiinţifice pentru demonstrarea eficienţei acestei metode de tratament. Din păcate, a început să descopere nivelul la care se ridică manipularea şi înșelătoria în domeniul medical. Autorităţile nu numai că au ignorat documentaţia prezentată de Simoncini, dar l-a exclus din registrul medicilor din Italia pentru că a recomandat metode de tratament neaprobate. A fost supus unor campanii feroce de ridiculizare şi condamnare, duse de mass-media, iar apoi a fost închis pentru 3 ani, pe motivul că a fost vinovat de moartea unor pacienţi pe care i-a tratat. Din toate direcţiile s-a declanşat campania: „Puneţi mâna pe Simoncini şi nu-l lăsaţi să mai facă valuri”. Organizaţiile medicale catalogau declaraţiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu drept nebuneşti şi periculoase. Un medic italian reputat a inclus bicarbonatul de sodiu în clasa drogurilor de risc, care pot provoca afecţiuni grave în corp şi chiar moartea! În tot acest timp, milioane de pacienţi mureau de cancer, când ar fi putut fi trataţi în mod eficient. Dar acestor oameni de la putere nu le păsa.

   Din fericire, Tullio Simioncini nu e un om care să dea aşa uşor bătut şi a continuat să răspândească informaţii despre lucrările şi descoperirile sale pe Internet şi în prezentări publice. Am auzit de el de la Mike Lambert (clinica Shen) unde Simoncini a vorbit în timp ce eram în deplasare în SUA. Ştiu că are succese remarcabile în reducerea drastică sau chiar înlăturarea unor forme avansate de cancer, prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta durează câteva luni în unele cazuri, dar în altele, ca de exemplu cancerul de sân, având în vedere accesul uşor la tumoare, aceasta dispare în câteva zile. Oamenii, de asemenea, se tratează singuri, sub îndrumările doctorului Simoncini.

  Conform unui articol despre cercetările a doi oameni de ştiinţă englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer şi profesorul Dan Burke, am scris în articolul din luna aprilie faptul că boala canceroasă este provocată, de fapt, de o ciupercă. Descoperirile celor doi profesori sunt următoarele: Celulele canceroase au un biomarker unic, pe care celulele normale nu îl au. Acest biomarker este o enzimă, care se numeşte CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mări rata unei reacţii chimice. Enzima CYP1B1 alterează structura chimică a unui compus care se numeşte salvestrol, care în mod normal se găseşte în natură în multe fructe şi vegetale. Aceste schimbări chimice transformă salvestrolul într-un agent care omoară celulele canceroase, fără să le atace însă pe cele normale. Sincronicitatea e perfectă. Enzimele CYP1B1 apar numai în celulele canceroase şi reacţionează cu salvestrolul din fructe şi vegetale, pentru a crea reacţii chimice care omoară numai celulele canceroase. Şi aici este dovada că tumorile sunt fungi (ciuperci).

   Salvestrolul reprezintă sistemul natural de protecţie al fructelor şi legumelor împotriva atacurilor de fungi şi de aceea se găseşte numai în speciile supuse distrugerilor fungice: căpşuni, afine, fragi, struguri, coacăze negre şi roşii, mure, mere, pere, vegetale verzi (în special broccoli şi varză), anghinare, ardei graşi, avocado, măcriş, sparanghel, vinete. Ce e aproape diabolic, e că Big Pharma şi marile companii BioTech ştiu acest lucru şi au făcut următoarele două lucruri de majoră importanţă pentru a slăbi acest sistem de protejare naturală împotriva atacului fungic, care este cancerul:

- Fungicidele chimice, folosite în agricultura modernă, care omoară fungii în mod artificial, ceea ce înseamnă că plantele nu mai trebuie să-şi activeze propriul sistem de protejare şi anume salvestrolul. Azi salvestrolul se mai găseşte doar în legumele şi fructele crescute organic.
- Cele mai utilizate fungicide au acţiune puternică de blocare a enzimelor CYP1B1, aşa că oricâte produse crescute cu chimicale vei mânca, nu prea contează, întrucât salverstrolul nu se va activa şi nu va acţiona ca un agent de distrugere a cancerului, aşa cum ar fi fost normal.

Acesta nu este un accident, ci un lucru bine plănuit, aşa cum era bine plănuită şi distrugerea lui Tullio Simoncini. Elitele mondiale vor ca oamenii să fie distruşi de cancer şi nu vindecaţi. Sunt nişte oameni bolnavi mental şi emoţional şi consideră oamenii drept vite. Nu le pasă cât stres, câtă suferinţă şi moarte provoacă aceste manipulări şi secretizări. Din punctul lor de vedere, cu cât mai multă suferinţă, cu atât mai bine. Şi asta dovedeşte că aceşti oameni nu sunt în toate minţile.

     Simoncini refuză să se dea bătut şi continuă să promoveze ceea ce el vede că e un tratament sigur al cancerului, pe când în lumea reală cifra de decese din cauza cancerului continuă să crească în mod incontrolabil, pentru că tratamentele sunt bazate pe teorii intenţionat eronate şi care nu dau rezultate. Este într-adevăr o societate nebună dar, din perspectiva familiilor de elită, aşa şi trebuie să fie. Mulţumim Domnului pentru oamenii curajoşi şi hotărâţi precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai mulţi oameni ca el şi cât mai repede. Ce contrast imens între el şi cei care servesc organizaţiile medicale! Când doctorul Simoncini a anunţat o prezentare la clinica Shen, cu câteva săptămâni înainte de eveniment, mulţi medici locali l-au ridiculizat şi i-au contestat teoriile. Au fost şi ei invitaţi la prezentare, ceea ce probabil că ar fi adus mari beneficii pacienţilor lor. Li s-au rezervat locuri pentru a participa şi a pune întrebări direct lui Tullio Simoncini. Ghiciţi ce s-a întâmplat? Nu au venit!

Test simplu pentru a verifica nivelul  de Candida în corpul dumneavoastră: 
    Puneţi seara un pahar cu apă pe noptieră, lângă pat. Dimineaţa, când vă treziţi, scuipaţi în pahar. Nu forţaţi, ci eliminaţi doar ce aveţi în gură, chiar dacă este foarte puţin. Aşteptaţi două minute, după care analizaţi conţinutul la lumină. Dacă scuipatul rămâne la suprafaţă sau se dizolvă, este bine. Tulburarea apei indică prezenţa Candidei. Dacă apar prelungiri ale scuipatului în jos, ca nişte picioare, acest lucru indică, de asemenea, prezenţa Candidei.

     Experimentele doctorului Simoncini arată că 99% din cazurile de cancer la sân şi vezică se pot vindeca în doar 6 zile, folosind un cateter care spală tumoarea cu soluţie de bicarbonat de sodiu. Evident, interesele financiare din industria farmaceutică au făcut ca doctorul Simoncini să fie marginalizat, iar teoria sa să fie prea puţin cunoscută.

      Ce anume provoacă scăparea de sub control a dezvoltării Candidei în organism şi cum putem şti că avem probleme legate de acest lucru? Un semn bun este dorinţa nestăpânită de dulciuri şi făinoase, acestea fiind preferate de ciupercă drept hrană. Este favorizată şi de alcool, cafea, drojdie, lactate, majoritatea fructelor, oţet, unele legume. Candida secretă 79 de substanţe toxice pentru organismul uman, de aceea cei afectaţi se simt slăbiţi, ameţiţi, lipsiţi de putere (de la alcoolul şi acetaldehida secretate de ciupercă) şi anxioşi, deprimaţi, fără putere de concentrare (de la reacţia acetaldehidei cu dopamina).

În lupta împotriva proliferării Candidei în organism se recomandă o dietă riguroasă şi un suport psihologic pentru a renunţa la unele alimente nesănătoase. Exerciţiile fizice ajută la reechilibrarea producerii de neurotransmiţători.
                 
      Tullio Simoncini - Cancerul se vindecă (RO)
Iată și câteva reţete tradiţionale de folosire a bicarbonatului de sodiu:
- Într-un pahar de apă caldă se pune 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu. Se bea pe parcursul mai multor zile, înainte de culcare. Alcalinizează organismul și ne ferește de boli.

- Nimic nu ajută mai bine la tratarea durerilor de gât decât clătirea cu soluţie de bicarbonat de sodiu (gargară) – 2 linguriţe la 1 pahar de apă caldă. Bicarbonatul de sodiu umezeşte mucoasa gâtului. Clătirile se fac de 5-6 ori pe zi.

- Contra guturaiului, soluţia de bicarbonat de sodiu se foloseşte sub formă de picături pentru nas. Dac vă curge nasul abundent, faceţi spălaturi nazale – picuraţi în nas câteva pipete de soluţie şi peste un minut curăţaţi nasul. Procedura se repetă de 2-3 ori pe zi.

-  Contra conjunctivitei se spală ochii cu soluţie de bicarbonat de sodiu. Dar să ţineţi minte că nu se poate să folosiţi acelaşi tampon de vată de 2 ori.

- Ce bolnav de ulcer nu a apelat la bicarbonatul de sodiu ca să scape de dureri? Acesta neutralizează surplusul de acid din stomac. Iată de ce bicarbonatul a servit drept leac contra ulcerului mulţi ani. Dar folosirea lui prea des dă un efect invers: se măreşte cantitatea acidului secretat în stomac. Mai mult, la interacţiunea bicarbonatului cu acidul se degajă bioxid de carbon, care bombardează pereţii subţiaţi ai stomacului, ducând la alte ulceraţii. Este de dorit să utilizaţi bicarbonat de sodiu cât mai rar, doar când nu aveţi alte medicamente la dispoziţie.

- Bicarbonatul de sodiu se foloseşte în medicină ca substanţă antiaritmică. Un atac de cord se poate opri administrând 1/2 linguriţă de bicarbonat.

- Bicarbonatul ajută la hipertonie datorită faptului că activează eliminarea intensivă a lichidului şi sărurilor din organism şi scade tensiunea arterială. 1/2 linguriţă de bicarbonat consumată împreună cu medicamentele dă posibilitatea micşorării dozei acestora.

-  Bicarbonatul de sodiu este un mijloc eficace contra răului de automobil. Este important să nu uitaţi să luaţi la drum praful de bicarbonat.

-  Bicarbonatul de sodiu este mijlocul de prim ajutor în caz de traumatisme grave, cu pierdere mare de sânge, la intoxicaţii care sunt însoţite de vomă şi diaree, la febră îndelungată cu transpiraţie abundentă. Pentru restabilirea pierderii lichidului din organism, se prepară soluţie de bicarbonat de sodiu şi sare. Reţeta este simplă: 1/2 linguriţă de bicarbonat şi 1 linguriţă de sare la 1 litru de apă fierbinte. Se bea câte 1 lingură la fiecare 5 minute.

-  Au nevoie de bicarbonat de sodiu şi bolnavii cu panariţiu (puroi la deget). Începeţi tratamentul imediat ce simţiţi o durere pulsantă. Pregătiţi o soluţie de 2 linguri de bicarbonat la 1/2 litru de apă fierbinte, în care ţineţi degetul timp de 20 minute. Repetaţi procedura de 3 ori pe zi şi infecţia va dispărea repede.

-  Clătirea cavitaţii bucale cu bicarbonat de sodiu ajută contra durerilor de dinţi. Este deosebit de eficace contra inflamării periostului. Clătiţi gura de 5-6 ori pe zi. Astfel puteţi evita intervenţia chirurgicală.

- Bicarbonatul de sodiu este şi o substanţă cosmetică. Daţi săpunul prin răzătoare şi amestecaţi-l cu bicarbonat. Spălaţi faţa cu un tampon de vată muiat în amestec, de 2 ori pe săptămână. Curăţă pielea de acnee şi de celulele moarte, deschizând porii.

- Bicarbonatul poate înlocui pasta de dinţi, pentru albire. Muiaţi un tampon de vată în bicarbonat de sodiu şi ştergeţi dinţii până ce petele galbene vor dispărea. Rezultatul se vede chiar şi după o singură spălare.

-  Bicarbonatul de sodiu nu opreşte eliminarea transpiraţiei, dar neutralizează acizii ei. După cum se ştie, în unii acizi din sudoare se dezvolta bacterii care dau transpiraţiei un miros neplăcut. Înainte de antrenamentele sportive este bine să ştergeţi regiunea axilară cu un tampon de vată muiat în soluţie de bicarbonat de sodiu şi mirosul neplăcut nu va mai apărea toată ziua.

- Soluţia de bicarbonat de sodiu preparată din 1/2 linguriţă la 1 pahar de apă ne va ajuta să ne tratăm de înţepăturile insectelor. Dacă ungem locul înţepat de câteva ori pe zi, inflamaţia dispare. Mai mult, bicarbonatul nu dă voie microbilor să pătrundă în rană.

- După o zi de lucru, putem trata picioarele obosite şi umflate cu o soluţie din 10 litri de apă şi 5 linguri de bicarbonat de sodiu. După 15 minute de odihnă plăcută, cu picioarele în soluţia caldă, veţi putea dansa toată noaptea.

- 90% din bacterii şi pesticide rămân pe legumele şi fructele spălate cu apă de la robinet. Dacă în apă se adaugă bicarbonat de sodiu sau suc de lămâie, legumele şi fructele se spală mult mai bine.

- Daca aveţi negi, trebuie să-i ungeţi cu pastă din bicarbonat cu ulei de ricin de 2-3 ori pe zi şi să aplicaţi un pansament.

- Pentru guşa adenomatoasă e bine să mestecaţi pâine de secară astfel ca ea să fie bine înmuiată cu salivă. Se face din ea o turtiţă, se presară cu bicarbonat de sodiu, se pune pe gât şi se pansează. Se bea infuzie din boabe de boz tufar -1 linguriţă de boabe la un pahar de apă fierbinte. Se bea câte 1/3 pahar de 3 ori pe zi. Se urmează tratamentul până când se obţine rezultatul dorit. Din boabe de boz se poate fierbe dulceaţă şi se poate folosi la tratament.

-  Pentru pinten osos: la 3 litri de apă călduţă se pun 500 g de bicarbonat de sodiu. Se „opăresc” picioarele, turnând apă fierbinte de câteva ori, timp de 30 minute. Apoi se pun picioarele pe un rolator de lemn cu spini şi se rotesc rolele acestuia cu piciorul, schimbând picioarele din timp în timp. Se repetă la 2-3 zile.

-  Contra radiculitei şi bolilor articulaţiilor: într-o cană de apă fierbinte se dizolvă o linguriţă de bicarbonat de sodiu. Se înmoaie în această soluţie un şerveţel de bumbac de mărimea locului bolnav şi se scurge puţin. O parte a şerveţelului se săpuneşte cu săpun de rufe şi se stropeşte cu petrol lampant (gaz). Locul bolnav se unge cu grăsime şi se acoperă cu şerveţelul. Se pansează cu o basma de lână şi se înveleşte cald. Se stă aşa cât se poate de mult. Se repetă de câteva ori, în funcţie de starea bolnavului.

- Pentru femei: la două căni de apă călduţă (500 ml) se adaugă o linguriţă bicarbonat de sodiu, cu care se fac spălaturi vaginale (cu irigator special), o dată pe săptămână. Evitaţi astfel dezvoltarea candidozei vaginale care, netratată şi cronicizată, duce la sterilitate şi la cancer genital.

   Vrei să verifici? Dacă testul Papanicolau ţi-a ieşit prost (gradul II sau III), fă spălaturi cu bicarbonat de sodiu timp de o săptămână şi repetă testul. Rezultatul va fi spectaculos. Aceeaşi metodă poate fi aplicată şi pentru cancerul de colon (spălaturi cu irigatorul, cu soluţie de bicarbonat de sodiu).

Surse:
http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/04/vindecarea-cancerului-cu-bicarbonat-de.html 
http://eufrosin.wordpress.com/2010/01/05/o-cura-pentru-cancer-in-camara-dvs/ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************