duminică, 23 iunie 2013

Alimentatia - editia a 2-a (Eating 2nd edition)

Durata: 1 hr. 40 minute

Dacă sunteti sătui de toate informatiile eronate care circulă în mass media si în constiinta publică obisnuită si vreti adevăruri si dovezi care vă pot salva sănătatea vouă si celor dragi vouă, atunci ALIMENTAȚIA este un film ce trebuie văzut.Eating-2ndEdition


Filmul prezintă multi profesionisti si alti indivizi, care vorbesc despre modul în care ei au folosit această dietă integrală cu plante pentru a trata si a vindeca majoritatea bolilor cronice si au prevenit reaparitia lor.
Acest documentar ne prezintă imagini explicite, care ne ajută să întelegem că hrana cu produse animaliere nu este potrivită consumului uman si despre modul cum suferinta si moartea animalelor se "răzbună" pe oamenii care le mănâncă, provocându-le majoritatea bolilor cronice actuale si cum trecerea la o dietă bazată pe plante poate începe reversarea majoritătii acestor boli în aproximativ 3 săptămâni.

Ideea de bază a acestui documentar este că ar fi bine să urmărim să trăim:

* Fără Mâncăruri Rafinate
* Fără Alimente Animaliere
* Fără Uleiuri Vegetale
* Fără Exceptii si cu Exercitii Fizice


Vizionare Plăcută ! . . . LinkTuPCVideo

Sursa : http://suntsanatos.ro/documentare/alimentatia-editia-a-2-a.html

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *