vineri, 7 iunie 2013

INTRÂND PE FRECVENŢĂ - Canale spirituale din America

In interactiunea noastra cu mediul exterior, pe tot parcursul vietii, primim mereu mesaje... Fie ca vin de la cei cu care interactionam, fie ca vin prin mijloace media sau prin intermediul naturii in intregimea ei, "semnalele" Universului vin catre noi in fiecare moment.
Ca le consideram sau nu mesaje, ca tinem sau nu cont de ele, acestea continua sa vina spre noi in incercarea de a ne arata sau a ne invata ceva. Universul ne pune la dispozitie in acest fel un mod de comunicare cu el si in acelasi timp cu noi insine din perspectiva interconectarii noastre cu acest UNU care suntem. (...)

Vizionare Plăcută ! ...  LinkTuPCVideo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************