vineri, 13 decembrie 2019

O SCHIMBARE A CONȘTIINȚEI


   Este bine să te afli aici, în acest moment. Dacă nu te afli, încă, pe deplin aici..te invit... să pătrunzi în clipa prezentă... cu atenția ta... în loc să... fii acaparat... de gândirea ta. Și acel lucru, simplu, este o schimbare a conștiinței. 

   „Cum să intru în clipa prezentă ?” se gândește cineva, chiar acum... „Nu pot ieși din mintea mea.” O modalitate simplă este... să-ți direcționezi atenția... către percepțiile organelor de simț, către orice vezi sau auzi în această clipă și să devii puțin mai vigilent... și să mergi acasă.

    Vigilența începe să se manifeste în acest mod, iar asta acutizează percepțiile organelor tale de simț, auditive, vizuale. Dintr-o dată devii conștient de mediul tău. Poate că ați remarcat că în starea voastră obișnuită... ~ ei bine, nu a voastră, fiindcă voi toți sunteți practicanți spirituali avansați, ci a altor oameni ~ în starea lor obișnuită abia dacă sunt prezenți aici, sunt prezenți numai cât să nu... se lovească de mobilier.

   Orice s-ar întâmpla în jurul lor, se află la periferia atenției lor și o enormă parte a atenției lor este acaparată, continuu, de gândirea lor și mare parte din ea nu este, de fapt, prea relevantă, în nici o măsură, dar pretinde să fie extrem de importantă.

   Fiecare gând posedă această calitate a seducției. Vrea să te atragă în el, deține o forță de atracție, ca un magnet. Și, dacă urmărești fiecare gând, asta îți va lua... Te afli la mila a tot ceea ce-ți răsare în minte, și trăiești în acel mod. Ce existență îngrozitoare să tot fii distras, într-un mod sau altul.

   Și, apoi, după câțiva ani, asta se poate vedea pe fața ta, fața ta devine foarte tensionată... și nu mai există acea lumină strălucitoare în privirea ta, fiindcă întreaga ta conștiință a fost devorată de minte. Și asta este o stare groaznică.


          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *

     În regulă, deci... voi concluziona, acum, această seară, cu numai trei observații simple, extrase din această întreagă experiență.

   Prima este că orice eveniment este o conspirație a întregului univers. Deci lăsați-vă purtați de curent.

   A doua este că iubirea chiar vindecă și există o motivație biologică a acestei vindecări și anume faptul că creează ceva numit rezonanță limbică în creierul tău și inițiază mecanisme de autoreparare ~ pe care în medicină le numim, generic, homeostază ~ care te readuc la starea ta originală și anume... cea de sănătate.

   Și a treia este că iubirea  despre care vorbea el, este atât de bine argumentată în învățăturile lui Nisargadatta Maharaj. Căruia m-ai prezentat și a devenit învățătorul meu, categoric. El a spus: „Iubirea mea radiază din mine precum lumina dintr-un foc de tabără, fără a se dedica nimănui și fără a-i fi refuzată cuiva.”


    Deci noapte bună și vă mulțumesc tuturor !



 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2


 Link 3


Linkuri alternative : AICI 1AICI 2 și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************