vineri, 5 iunie 2020

REMEMBER: ORIGINEA

  Bun găsit la al doilea film documentar bazat pe cartea „Cosmogeneza creației“ scrisă de Morfeo de Gea și ce face parte din colecția Dincolo de Aparențe.
  Când omul privește stelele și acestea îl privesc pe el. Cât timp te-am căutat, de câte ori m-am simțit descurajat și învins... Nu locuim aceeași casă... dar știu că, căutarea mea cu tine s-a terminat.
  Am găsit originea existenței mele, am găsit răspunsurile la întrebările eterne ale omului. De ce această lume a fost creată ? De ce ne aflăm în ea ?
  O mare școală, acoperită de o mantie de stele... în care azi, am recuperat libertatea de care uitasem... în care azi, simt Anarhia ființei curgând prin mine... și totul datorită că am cunoscut alte lumi, datorită căreia ușor am ajuns să înțeleg,  așa cum este sus, tot așa este și jos.
  Informația te înconjoară, te caută, se află în tine, dar nimeni în afară de tine va putea să răspundă la aceste întrebări, pentru a o obține, va trebui să crezi în magie, va trebui să întorci spatele credințelor tale. Astfel vei constata că nimic nu este ceea ce pareEliberează-te de sforile care te țin legată, depărtează-te de vălurile care te orbesc.
  Eliberează-te ... și, în acest mod, îi vei elibera.

   -Nu trebuie să transformi în dogmă toată informația pe care o recepționezi, trebuie să gândești în termeni cuantici.
  -Trebuie să procesez informația în mod cuantic, de parcă aș fi un computer ?
  -Chiar crezi că nu ești ?
  -Ființa umană, aceasta pe care o cunoști ca unitate de carbon, filtrează informația pe care o recepționează, adaptând-o conform paradigmelor și arhetipurilor care o influențează și într-un final, rămâne numai cu acea parte a informației, pe care centrul intelectual și emoțional  reușește să o rețină, în ceea ce cunoști ca memorie.
  -Trebuie să știi că gândirea cuantică nu fractalizează, nici filtrează informația, nu lucrează cu date ... așa cum le cunoaștem, ci lucrează cu energii, ... totul este energie. Dacă ai proceda în acest mod, ai procesa tot ce observi.
  -Când gândești în mod cuantic, tu nu filtrezi, adaptând unui limbaj de imagini și sunete. O amintire din trecut, viitor sau prezent, este considerată energie pură, conținând toată  informația necesară, fără posibilitate de manipulare.
  Suntem scântei divine, Monade, Ființe... Acei numiți Karvidicos, aflați în al patrulea braț al fiecărei galaxii. Ne tragem din Do, Tatăl cu care am fost mereu ... și din mama noastră, Geea.
Acest braț este separat în 12 zone, 9 sectoare... care, deși nu se reflectă în această realitate,  sunt percepute ca și casele zodiacale... Deși limitată și incompletă, se poate avea o viziune mărginită asupra tiparului existenței noastre, cu ajutorul hărții astrale natale.
  Planetele îți vor spune cum ești, distribuite acolo unde firmamentul a desenat începutul drumului tău. Natura impregnată de conștiința ta. Velele navei tale, energiile esenței tale care în începuturile tale însăți vor fi motorul căutării tale...
   A crea cu Soarele... a gândi cu Mercur... a transforma cu Pluto... a elibera cu Uranus... a necesita cu Saturn... Mișcări stelare care ... din conștiința cosmică, îți vor susura modul de a Iubi, îți vor susura modul de a Aminti.
   Irosind o viață... este să nu ți-o amintești și să o simți, înseamnă să o trăiești.
Și este când respirăm pentru prima dată, când firmamentul se oprește și îți pictează esența ta cu energiile de care vei avea nevoie, pentru a simți și parcurge tiparul existenței, a unei întregi vieți.
   Cum să plângi fără durere, cum să râzi fără bucurie și cum să iubești fără singurătate ?
   În momentul concepției, ne este oferită o șansă și este marcată poziția în spațiu unde Ființa stabilește o legătură și se conectează avatarul.
   La naștere ne este oferită o misiune, iar asta va marca sectorul Ființei. La final, totul pare să fie un dans de energii aflate în mișcare, care nu stagnează niciodată. Ne revigorează și ne călăuzesc, constant, în infinite combinații. A transforma... a simți și a expresa prin intermediul energiilor, împreună cu tot firmamentul.
    Acest film accesibil publicului prin Vimeo și YouTube, în principalele limbi de circulație internațională (unele traduceri pe acolo sunt superficiale, aici ne-am străduit să traducem, cât mai exact posibil) în sincronizare cu prezentarea lui Mayodel68 în Denia, Alicante, Spania, finalizând astfel o octavă începută de evenimentul lui Mijas Costa, și începând propria octavă de proiecție, care va parcurge planeta, extinzând conștiințe și deschizând drumuri pentru ca arhetipul dragonului să se impună definitiv creând o nouă GEEA.     Bucurați-vă de film și răspândiți-l în cele patru zări. „Așa este și Așa va fi !!

 Vizionare Plăcută!



Link 2

Link alternativAICI

  Nu mă credeți, Nu credeți ceea ce spun, Nu credeți ceea ce se spune! Căutați, cercetați, investigați, analizați, discerneți și credeți-vă pe voi înșivă!  

Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Marian

Această postare este o traducere din DDLA TV http://detrasdeloaparente.blogspot.com.ar/


Sursa: http://realitateposibila.blogspot.com.es/2017/06/picaturi-de-adevar-2-originea.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************