vineri, 7 iunie 2013

TopGear în Romania

Top Gear este un reality-show despre mașini, plin de acțiune și de umor. Dar totuși ce face diferența dintre acest reality-tv de celelalte, poate nonșalanta prezentatorilor care sunt într-o continuă competiție sau poate faptul ca mașinile pe care le conduc/testează sunt analizate minuțios și obiectiv încât singurul rol pe care Jeremy Clarckson, Richard Hammond, James May îl au este de a evidenția atât părțile bune cât și cele rele ale unei mașini. Alături de Top Gear mergem acum în România .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Important

Vă cer scuze pentru agresivitatea publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Dincolo de Aparențe, un nou blog din Ianuarie 2018, are nevoie de atenție, energie și timp, pentru traducerile din spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Voi încerca să mențin un echilibru între cele două bloguri, dar prioritățile vor fi primele, ca postări ...
*********************************************************************