joi, 13 iunie 2013

Nassim Haramein - Traversarea orizontului evenimentului

Călătoria de o viaţă a lui Nassim Haramein în geometria spaţio-temporală l-a dus la o înţelegere a structurii fundamentale a universului. În prezentaţia lui, Nassim va face o trecere prin evoluţia omului, demascând schimbările necesare pentru a realiza o Fizică Unită şi atotcuprinzătoare; O unificare nu doar a celor 4 forţe ale naturii, dar şi a evoluţiei şi apariţiei conştiinţei. Demonstrând paralelele între această teorie şi codurile antice găsite în documente şi pe monumente, Nassim ţese o istorisire ce se poate dovedi ca fiind una dintre cele mai importante descoperiri a timpurilor moderne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *