joi, 13 iunie 2013

Nassim Haramein - Traversarea orizontului evenimentului

Călătoria de o viaţă a lui Nassim Haramein în geometria spaţio-temporală l-a dus la o înţelegere a structurii fundamentale a universului. În prezentaţia lui, Nassim va face o trecere prin evoluţia omului, demascând schimbările necesare pentru a realiza o Fizică Unită şi atotcuprinzătoare; O unificare nu doar a celor 4 forţe ale naturii, dar şi a evoluţiei şi apariţiei conştiinţei. Demonstrând paralelele între această teorie şi codurile antice găsite în documente şi pe monumente, Nassim ţese o istorisire ce se poate dovedi ca fiind una dintre cele mai importante descoperiri a timpurilor moderne.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 27.03.2019 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************