duminică, 2 iunie 2013

Poţi să-ţi vindeci viaţa (2007)


  În cartea "Poți să-ți vindeci viața" autoarea Louise L. Hay își prezintă viziunea legată de relația care există între minte și corp, la ce constrângeri ne conduc gândurile și ideile limitative, ajutându-ne să înțelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor și ale disconfortului.
  Filmul se bazează, bineînțeles, pe carte și este prezentată de însăși Louise Hay, care ne explică cum a aplicat acest concept vieții ei emoționale, spirituale și profesionale. În film apar de asemenea Wayne Dyer, Greg Branden, Doreen Virtue și alți autori celebri în domeniul autoajutării, dezvoltării personale, filozofiei, sănătății, spiritualității.
Vizionare Plăcută !


   Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar


Sursa: http://adinaamironesei.blogspot.com/2011/08/poti-sa-ti-vindeci-viata-louise-hay.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *