luni, 24 iunie 2013

Spiritele ascunse (2001)

Get Adobe Flash player

  Bazat pe subiectul celui mai bine vândut joc video în SUA, Final Fantasy este un film care aduce o schimbare în modul obişnuit al desenelor animate cu ajutorul computerului care creează oameni, extratereştri şi mediul înconjurător.
Acţiunea filmului este plasată în viitor, în anul 2065, când Pământul este preluat de forme fantomatice extraterestre ce se hrănesc cu energia corpului uman. În urma unor cercetări, se constată că acestea pot fi anihilate de o energie de sens opus, energie ce ar putea fi obţinută prin însumarea a 8 spirite de pe Pământ şi din Univers. Echipa de cercetători condusă de dr. Aki Ross porneşte în căutarea ultimelor spirite, înfruntând atât atacurile extratereştrilor cât şi armata condusă de generalul Hein, ce punea în pericol existenţa Pământului.
Subliniind această aventură, ce ar putea să se întâmple cu adevărat, filmul este totdata o profundă poveste despre viaţa, dragoste şi umanism care lasă pe spectator să aleagă între lumea virtuală şi cea reală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *