duminică, 2 iunie 2013

Revelatiile Piramidelor


Un film vizionar, profesionist realizat si foarte bine documentat despre marile piramide din Egipt si misterele pe care insasi constructia lor ne invita sa le descifram. Un film care demonstreaza complexitatea acestor structuri, corelarea lor cu alte structuri megalitice din lumea intreaga (piramidele maiase, statuile din insula Pastelui, monumentul de la Stonehenge, structurile megalitice din India, China sau Japonia). Filmul demonstreaza nivelul extrem de avansat tehnologic, astronomic, astrologic si, nu in ultima instanta, spiritual, pe care predecesorii nostri misteriosi il atesta prin aceste constructii extraordinare ce isi releva in acest film adevarata complexitate imposibil de reprodus chiar si azi. Filmul ne pune in contact cu o istorie ancestrala a noastra - atat planetara cat si cosmica - de care de abia in prezent ajungem sa devenim constienti. O istorie incarcata de simboluri, semnificatii, tehnologie si magie, care a lasat peste timp, prin aceste vestigii spectaculoase, mesaje civilizationale pentru noi toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *