vineri, 10 noiembrie 2017

CÂMPUL VINDECĂRII

  Bun găsit la o nouă și interesantă traducere a unui material video de excepție. Noi trăim în vremuri extraordinare. Descoperiri științifice, medicina și conștiința se întâmplă la o rată accelerată, iar în câmpul îngrijirii sănătății, vechiul model convențional care se bazează pe chirurgie și prescripția de medicamente, este pus la încercare pe un val de tehnici eficiente, pe bază de energie, non-invazive.
  Deși multe dintre aceste tehnici sunt vechi de secole, sunt considerate controversate, de medicina oficială occidentală, ele generează studii la scară mondială cu rezultate remarcabile. Vom explora modul cum acest câmp fascinant afectează sănătatea noastră, societatea și viitorul nostru.

  Explorăm progresele în domeniile medicinei energetice, fizicii cuantice, ADN-ului și geneticii, biochimiei emoțiilor și a puterii inimii, minții și intențiilor. Vedem cum modelele vechi de sănătate convenționale, care s-au bazat pe intervenții chirurgicale și medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, sunt provocate de un val de tehnici de vindecare dramatice, neinvazive, bazate pe corp și pe bază de energie. Deși multe dintre aceste tehnici sunt vechi de secole, ele acum generează studii la nivel mondial, cu rezultate remarcabile.
  Câmpul de vindecare explorează modul în care această schimbare cuantică a înțelegerii ne afectează sănătatea, societatea și viitorul nostru. Unul dintre punctele cele mai profunde ale programului este acela de a-i ajuta pe indivizi să se angajeze în practici de auto-vindecare, tehnici mintale-corp și medicină energetică pentru propria lor îngrijire de sine. Practicile energetice de auto-îngrijire sunt ceva pe care toți oamenii, de orice vârstă, pot începe să facă.
    În lumea de astăzi a îngrijirii sănătății există două modele diferite legate de cum funcționează biologia umană.
    Unul este bazat pe realitatea fizică conform căruia totul în Univers este făcut din materie, iar aceasta este viziunea newtoniană cu care lucrează medicina convențională, iar viziunea spune esențialmente, că organismul este o mașină care este construită din chimicale și gene, și că dacă este ceva în neregulă cu mașina, tu de fapt ajustezi chimicalele și genele ca sursă primară a problemei.
   O altă viziune este bazată pe fizica cuantică care spune că universul este făcut de fapt din energie și tot ceea ce vedem ca și materie este de fapt, în sine, energie.

   Semnificația diferenței dintre cele două este acela că forțele invizibile joacă un rol primordial, iar în noua înțelegere a biologiei, medicina noii energii, o energie devine interconectată, asta însemnând că tot ce e făcut din energie devine interconectat, nu poți separa.
   Aerul pe care-l respirăm, emoțiile pe care le menținem, suma totală a modului cum noi ne trăim viețile, afectează faptul că o genă se activează sau nu. Acum, asta este profund, deoarece contrazice complet ce noi credeam ca fiind genetică darwiniană și anume că noi suntem conduși de genele noastre. Ei bine cum ar putea să fie adevărat, dacă un mic lucru din mediu cum ar fi o vitamină, poate deraia toată istoria ta genetică. Deci oamenii de știință sunt ocupați să cerceteze cancerul și tot felul de lucruri, din epigenom și înțelegând că noi suntem construiți cu adevărat, într-un sens, din afară spre interior, nu dinspre interior spre exterior așa cum credeam.
   Soarta celulelor noastre este controlată de chimia sângelui nostru. Iar chimia sângelui nostru este ajustată de felul cum noi percepem viața. Așa că dacă noi ne deschidem ochii și vedem iubire în prezența noastră, noi eliberăm chimicale în sângele nostru, cum ar fi oxitocina, dopamina, serotonina. Aceste chimicale promovează sănătatea și vitalitatea sistemului. În contrast totuși, dacă deschid ochii și văd ceva ce mă amenință sau mă sperie, eu eliberez un set de chimicale complet diferite în sângele meu, cum ar fi hormonii de stres și histamina. Diferența este că aceste chimicale îmi blochează de fapt creșterea și mă pregătesc pentru protecție. Deci devine foarte critic modul cum vedem lumea, deoarece percepțiile noastre sunt convertite în chimie, iar chimia controlează direct nu numai comportamentul nostru ci și expresia genetică.
  Bio-Câmpul este un câmp organizator din interiorul și din jurul corpului uman sau al oricărei ființe vii din acest punct de vedere și este subtil. Și este foarte complex, iar acesta este alcătuit din multe tipuri de câmpuri despre care noi știm, așa numitul câmp electromagnetic, bio-fotoni sau particule de nivel foarte scăzut de lumină, emisii infraroșii, undele cerebrale și undele inimii.
  Acum câțiva zeci de ani un fizician german numit Fritz Albert Popp accidental a descoperit că există lumină care iese din ființele vii. Că toate ființele vii emiteau un mic flux de lumină.
El a numit asta emisie bio-fotonică și a descoperit că această lumină este generată în ADN și acționează ca un fel de semnalizare globală pentru întregul corp, și de asemenea este un sistem de comunicare cu lumea exterioară. Și am descoperit că atunci când cineva este bolnav și aplici medicament unei părți a corpului, lumina nu se schimbă doar acolo, ci se schimbă în jurul corpului.
  Aceasta este o descoperire extraordinară, deoarece demonstrează că adevăratul orchestrator al corpului, nu sunt genele sau codul genetic ... este lumina. Noi vorbim despre câmpuri care se extind de fapt în întreg spațiul, în tot universul. Deci noi radiem ca stelele un nivel foarte scăzut de lumină în Univers. Iar ca și rezultat al acestui fapt, nu putem pune o limită pe bio-câmpul cuiva spunând: bio-câmpul tău se oprește aici și altul începe acolo.

  Deci în anumite moduri noi suntem de fapt, cu toții interconectați ... în această rețea a vieții, a vieții - energie și de asemenea Pământul are niște frecvențe dominante în câmpul lui de energie, una dintre ele se numește rezonanța Schuman, de aproximativ 7.8 Hz, care foarte interesant, este de asemenea una din frecvențele Chi care vin direct din creierele noastre când suntem foarte relaxați, de aproximativ 8 Hz.
   Deci eu nu cred că este vre-o întâmplare, iar noi nu putem distinge foarte clar vre-un fel de separare între câmpurile vieții și câmpurile Pământului și cosmos. Deci asta face parte dintr-un singur univers bogat și viu. Din cauza acestor descoperiri, unii experți propun o nouă viziune revoluționară bazată pe câmp a medicinei și a corpului uman. Există o evoluție radicală în îngrijirea sănătății și este adusă de noi modalități care accentuează energia și vibrația. Einstein a spus că acest câmp este singura realitate. Este o frază strălucitoare deoarece încapsulează cu adevărat ce sunt cu adevărat lucrurile din Univers. Noi ne gândim la noi toții și la toate lucrurile ca la obiecte distincte. Dar în realitate noi suntem parte dintr-un câmp gigantic cuantic de energie.

   Medicina energetică, care privește corpul nu numai ca pe un bagaj de molecule ci în primul rând ca și câmpuri de informație, ce pot fi schimbate, prin diverse terapii, fie că este homeopatia sau vindecătorii energetici, sau dispozitive care transmit anumite frecvențe pentru a schimba câmpul biologic. Iar schimbând câmpul bio, schimbăm dinamica organismului către o mișcare, către sănătate și bunăstare.

 Vizionare Plăcută ! 

Link 1
  Link 2
  Link alternativ :  ... https://goo.gl/2j4MH8 .

PS:  Vă cer scuze pentru agresivitatea publicității, în unele cazuri,  dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri ale hostingurilor video.

  Cu Lumină în Pace și Iubire ! 
      Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************