duminică, 2 iunie 2013

Nassim Haramein – Intregul negru - SUNTEM LEGAŢI DE STELE (2011)

 Bun găsit dragilor, 
  Dacă nu v-a plăcut fizica la şcoală, nu sunteţi singurii. Nici lui Nassim Haramein nu i-a plăcut fizica. De aceea a ales să o regândească de la zero! Şi a făcut-o în mod genial. Cu stilul său lejer, Nassim ne prezintă în acest documentar strălucit o parte din teoriile sale privind structura geometrică fundamentală a vidului, continuând expunerea cu o detaliere a conceptelor cuprinse în lucrarea "The Schwarzschild Proton", pentru care a primit un premiu prestigios acordat de Universitatea din Liège.
 «Nassim Haramein ne oferă o evadare strălucită din cadrul limitativ al ştiinţei moderne şi o conexiune cu înţelepciunea antică, ce cutremură vechile mituri şi rescrie istoria ce a modelat soarta civilizaţiei. Modelul elegant al lui Nassim ne conduce, dintr-o lume a haosului, către un Univers al ordinii, tiparelor şi continuei renașteri. Forțează gândirea... dar merită orice efort.» (Dr. Bruce H. Lipton, biolog celular)

«Într-o călătorie vizuală printre tiparele şi tradiţiile antice, Nassim demonstrează cum totul, de la foarte mare la foarte mic - de la naşterea galaxiilor, la formarea celulelor şi atomilor - izvorăşte din simple tipare ale naturii. Ceva important lipsește din teoria clasică a Universului şi numai o nouă gândire va revela legăturile lipsă ale unei fizici unificate. Fie că eşti un artist sau un inginer, acest film este despre tine, lumea ta şi orice relaţie pe care o vei experimenta vreodată în viaţă.» (Gregg Braden, geolog şi informatician ).

  Link 1 : 


  Link 2 :Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

 Surse:  http://antiiluzii.blogspot.com/2011/06/nassim-haramein-intregul-negru.html      și 

http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/intregul_negru.htm

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *