duminică, 21 februarie 2016

Recomandare film : E-moția, codul energiei în mișcare (film complet)

 Bun găsit dragilor,
   "Gândurile (mintea) și emoțiile (sufletul) sunt alte două minunate componente ale ansamblului ființei umane (alături de corp și spirit).
      Există două abordări ale legăturii gând-emoție. Prima : emoția reprezintă răspunsul fiziologic al corpului fizic la acțiunea gândului. A doua : emoția apare "de la sine", în mod necontrolat, influențând corpul, și abia apoi apar gânduri care să explice, să dea interpretări apariției ei. Deși par opuse, ambele sunt adevărate – depinde doar din ce punct de vedere privești lucrurile.


   E-Motion este un documentar de lung metraj setat pentru a schimba modul umanității de a crede despre simptomele fizice ale bolii. Motivat de interviuri cu vindecători și terapeuți ale căror medii de tratament includ medicina din Vest, fizica cuantică, kinetoterapie, biologie și genetică;                   E-Motion se uită la cauza principală pentru tot ceea ce ne îmbolnăvește.
   De renume mondial și autor foarte respectat Dr. Joe Dispenza, noul Einstein - Nassim Haramein, vindecătorul de cancer -Rob van Overbruggen Ph.D, alimente integrale și cowboy legendarul Don Tolman și mulți alți experți în domeniul emoțiilor, E-Motion este un nou tip de documentar care efectiv ajută oamenii transformând viețile lor.  

     Emoțiile au putere, gândurile au putere atunci când crezi în ele. Să crezi în ceea ce cunoști cu adevărat, în ceea ce este bun că așa zice discernământul tău, în ceea ce este util pentru învățarea lecțiilor tale de viață: ascultă vocea Ta interioară.    Suntem ființe sacre, spirituale aici pentru un motiv mult mai mare, ce servesc unui scop mult mai înalt, un scop divin.

  Sugestia filmului: Uită ceea ce trebuie/ai nevoie să uiți, pentru a găsi ceea ce trebuie/ai nevoie găsești.
                                  Vizionare Plăcută !
 Link 1
  Link 2
 Link alternativ :   https://goo.gl/iwFJsR

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Surse :  http://dinamikro.blogspot.com.es/2015/10/recomandare-film-e-motion-ro-2014.html
http://dinamikro.blogspot.com.es/2015/10/recomandare-film-puterea-emotiilor-si.html
http://dinamikro.blogspot.com.es/2015/10/recomandare-film-energia-sisau-emotia.html
și bine-nțeles  e-motionthemovie.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *