duminică, 9 noiembrie 2014

Filmul de duminică : SEXUL - Poarta Secretă Spre Rai (2006)

  AVERTISMENT:  
  Vizionarea acestui documentar este precum alegerea pastilei roșii din filmul Matrix. După ce veți vedea acest film, nu vei putea da înapoi ignorând conținutul său. Acesta este un mare și simplu adevăr ce a trebuit să fie păstrat secret  în mod continuu  pentru a se evita eliminarea sa din istoria umanității de către cei care nu înțeleg. În cazul în care nu ești pregătit pentru această cunoașterea prezentată în acest film, repet, nu-l viziona. Nu mă fac responsabil pentru eventualele efecte sau traume psihologice ce-ți poate provoca prin cunoașterea acestui adevăr de viață, dacă ești nepregătit.
                                   *              *                * 

    sunteți de acord , sau nu, cu conținutul acestui film, cred că ar trebui să fie abordate ca cea mai mare dintre problemele noastre: relația noastră cu sexul.  Am observat titlul videoclipului este un pic înșelătoare, așa cum veți ști după ce ați terminat vizionarea. Acesta va putea naște multe controverse.
     Sexul poate fi folosit pentru a crea bune și rele, individul trebuie să aleagă între a sluji fecioara sau prostituata; Nu puteți sluji la doi stăpâni: iubirea și desfrâul nu pot fi amestecate, mare frază mare adevăr, definește una dintre cele mai mari convingeri actuale neîmpărtășită încă de multă lume.
    Forța sexuală, fiind cea mai profundă din timpuri imemoriale în Cosmos și în Om, este considerat în tantrism ca eros cosmogonic ,  Șarpele eruptiv din puterile noastre magice și cauza principală a Cosmosului.
  "Când un bărbat și o femeie, conectați sexual cu un minim posibil de mișcări, adică, doar cele care sunt necesare pentru menținerea și extinderea focului, fac ca uniunea sexuala să fie, de asemenea, o legătură psihică, numai atunci vor avea posibilitatea de a încărca electric ganglionii cefalorahidian, care sunt legați de glanda pineală, suveranul organismul , plus, de asemenea, plexul solar cu numeroasele plexuri  radiante pentru ficat, intestine, rinichi și splină. "
   În timpul Arcanului, Sexul Magic, Tantrismul alb sau Maithuna prin firul brahman al coloanei cerebro-spinale, marile centre specifice ale corpului sunt alimentate. Așa, cum în Maithuna, eroul face să circule Ens Seminis transmutat spre interior și sus,  fără a pierde o singură picătură de elixir prețios.                                    Cu Lumină în Pace și Iubire !  


Surse :   http://fymaaa.blogspot.com.es/2010/04/sexul-poarta-secreta-spre-rai-17042010.html

  http://www.eltauniversitate.ro/

http://www.filmedocumentare.com/sexul-poarta-secreta-spre-rai/

https://www.youtube.com/channel/UCFXRAQBsLcuwwf1-24IAvug 

10 comentarii:

 1. Nu sunt sigura daca am înțeles. Sexul in cadrul căsătoriei este pentru a procrea așa cum spune si in creștinism iar in rest abstinenta adică lipsa sexului iar dorință trebuie transformata dar n am înțeles in ce. Si totuși în film se spune ca sexul e important si nu reușesc sa înțeleg ideea de abstinenta in căsătorie si ideea de castitatea care nu reprezintă abstinenta de la sex ci abstinenta de la orgasm si nu cred ca asta înseamnă sex fara dorință, ca ceva mecanic. Mi ar fi plăcut sa înțeleg, mi ar fi placut sa spună exact autorul filmului pt ca daca vorbesti tot in simboluri si nu concret, clar ce rost are filmul, sa te bage in ceata mai tare?

  RăspundețiȘtergere
 2. Bănuiesc că autorul filmului vorbește în simboluri pentru ca fiecare persoană curioasă să se întrebe, să verifice ce știe, să analizeze ce, cum și de ce cu argumente pro și contra. Este recomandabil ca filmul să fie doar impulsul, analiza să o facă fiecare într-un mod obiectiv, personal; din aproape în aproape, sigur, toți avem capacitatea de a înțelege, discerne, fiind sinceri cu noi înșine. Concretul e o armă cu două tăișuri: concretul din exterior e o părere, concretul din interior e o constatare proprie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Is un pic blocat, nu exista conceptie fara orgasm . Autorul filmului o pierdut din vedere exact acest lucru, cred eu , de o inportanta majora. Un barbat nu poate ejacula fara sa ajunga la orgasm . De altfel, de pe la jumate a inceput sa o arda intr-o propaganda medievalista impotriva orgasmului femeiesc . Peste 70% din interpretarile simbolistice is facute fortat, dupa ureche si pe o anume perspectiva . Acest videoclip este dovada perfecta ca intodeauna si oriunde gasesti exact ceea ce cauti. Vizionat cu atentie, dezvaluie foarte multe momente de pura contradictie cu el insusi . Intrebarea mea este, cat de obsedat sa fii sa-ti dedici atata timp pentru realizarea acestui clip . Ideea principala este ca femeia trebuie fututa repede si insamantata, iar in timpul procesului sa nu simta placere ca altfel e cu naspa . Eh, presupun ca toti suferim de anumite insecuritati, si asa cum azi sunt multi barbati incapabili de a oferii orgasm unei femei, si de-a lungul istoriei au fost la fel. De aici si explicatia :)))))) .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un barbat ejaculeaza mai mereu.. fara ORGASM! [Orgasmul este o "chestie complexa"!] ;) Faci confuzii foarte mari.. scuza-mi INTROMISIUNEA!

   Ștergere
 4. Câte persoane, atâtea interpretări ...

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu am urmărit filmul, dar mi-a relatat o cunoștință câteva dintre ideile expuse...am citit în schimb prezentarea făcută de către Paul și cele 2 comentarii.
  În esență, multidimensionalitatea fiecărui Aspect Inteligent al Creației a dorit să experimenteze dualitatea realității reprezentate de lumile formelor materiale ale dimensiunilor joase (3D și 4D), prin fiecare ființă de aici, de pe Pământ (acest aspect al vieții este valabil pentru oricare altă planetă pe care se manifestă Inteligența în formă fizică). Așadar, fiecare Aspect al Creatorului a îmbrăcat o formă densă, fizică, care se manifestă prin 2 sexe: feminin și masculin (dualitatea formei). Drept urmare, pentru ca viața să-și urmeze cursul firesc al evoluției în Creație, în lumile materiei dense este nevoie de perpetuarea speciei prin sex...femela este purtătoarea vieții, masculul este cel care deține informația care inițiază viața. Este cât se poate de firesc și de logic că abstinența totală, și mă refer la mascul, nu poate determina evoluția Creației, în lumile dense ale Sale. La fel de adevărat este și faptul că o abstinență parțială este benefică masculului, cel care nu-și mai pierde aiurea energia vitală a Creației, energie purtătoare de informație și inițiatoare a vieții, prin ejaculare. Ar fi cât se poate de benefic, ptr partea masculină a dualismului lumilor joase, ca energia vitală a Creației să fie folosită doar atunci când trebuie creată o nouă viață, asigurându-se astfel evoluția Creației. Așa procedează ființele care nu posedă deplina capacitate a conștientizării de sine, respectiv "animalele"...aceste ființe se reproduc doar atunci când "ceasul programului lor evolutiv bate ora exactă".
  În concluzie: trebuie să ne manifestăm (și) sexualitatea în afara pro-creării, ptr că de aceea am ales să experimentăm dualitatea realității lumilor fizice, dar ideal ar fi s-o manifestăm cu cât mai puține pierderi a energiei vitale. Supramentalul, sau atingerea extazului mistic ca și formă de manifestare individuală a Conștiinței Înalte Universale se poate realiza și fără o abstinență totală dpdv sexual. Dacă însă cineva ajunge la Iluminare, forma fizică nu mai contează! Atunci, da!...putem discuta de abstinența totală...inclusiv cea sexuală! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Cei care doresc sa inteleaga mai clar mesajele expuse in acest film, precum si sa aibe acces la ulterioare clarificari si lamuriri precum si la metodele prin care este posibila realizarea dezideratelor din acest film fara a afecta in nici un fel buna functionare si sanatarea organismului uman, va recomand niste cursuri de dezvoltare personala care vor reusi sa faca diferenta.
  Va puteti orienta pe aceste pagini de internet:
  - aceasta pagina prezina conferintele si cursurile in functie de orasul in care va aflati: http://www.vopus.org/ro/
  - alte pagini informative: - http://ageac.org/ro
  - http://www.samael.org/idiomas/rumano/home_2.htm
  P.S. Nu se cer bani pe aceste cursuri, decat cele fundamentale pentru a putea avea loc acel curs sau discutie (normele etice sunt mereu pastrate peste nivelul asteptarilor), sunteti liberi sa veniti cand vreti si cum va dicteaza inima ;)
  Pentru o Lume mai buna ;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Un film ce merita vazut.. (y) Pacat ca autorul filmului interpreteaza eronat RESURSELE ISTORICE.. :/ Inca o data, omenirea nu e pregatita sa renunte sa gandeasca GEOCENTRIC - Pamantul se invarteste in jurul Soarelui, nu invers! :( OMUL nu este CREATIA DIRECTA a lui D-zeu.. D-zeul Biblic nu este "unul si acelasi" cu D-zeul lui Iisus.. "serpii ce se incolacesc" este o "structura bipolara ADN".. etc-etc.

  RăspundețiȘtergere
 8. Adaug: mari inadvertente si confuzii in ceea ce priveste EJACULAREA si ORGASMUL MASCULIN!! :( ORGASMUL este o caracteristica "umana" - EJACULAREA e specifica oricarui "mamifer mascul".

  RăspundețiȘtergere
 9. Încă mai sunt multe de clarificat având acest subiect ca temă de discuție; normal, este unul dintre subiectele importante ale existenței umane în 3D. Subiect Tabu pentru mult timp, ascuns cunoașterii publicului larg, uitat de mulți dintre cei ce-l știau, acest adevăr a fost păstrat în mare taină. La momentul potrivit vom cunoaște adevărul, simplu și curat, despre Sex - Amor - Energie; peste puțin timp. Când căutătorul este pregătit, atunci Maestrul va apare în Calea Lui ...

  RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *