sâmbătă, 25 mai 2013

DOVADA: Cazul OZN-urilor de la NASA

  După ce veți viziona acest documentar veți înțelege că am fost şi suntem vizitați. Veți înțelege că influența acestor vizitatori s-a făcut simțită cu multe mii de ani în urmă. Ei au fost mereu prezenți și vor fi mereu cu noi.
  Acest documentar, pe de altă parte, ne arată imagini care au fost filmate de camere care erau fixate pe Nava Spațială, imagini filmate în câteva misiuni spațiale NASA, de-a lungul anilor 90, aşa că, filmările sunt autentice şi greu de combătut ca fiind false mai ales că David Sereda, explică excelent aceste imagini uimitoare.
   "EVIDENŢA" de asemenea ne face să înțelegem cum ar putea OZN-urile să funcționeze mai repede decât viteza luminii, încălcând astfel, legile şi principiile fizicii actuale ale lumii vizibile, tangibile, arătându-ne dovezi descoperite chiar pe aceste discuri zburătoare văzute în imagini. Deci, în esență, el ne arată cum un OZN poate zbura prin spațiu într-o clipire.

  Modul de prezentare este asemănător cu acela al unui colegiu cu acces public (David Sereda ilustrează pe o tablă), combinând imaginile filmate în același timp, dar ca un plus de autenticitate şi seriozitate introducerea este făcută de celebrul actor Dan Akroyd, care în acest fel și-a riscat reputația și numele, convins și el de aceste extraordinare informații și dovezi.

   David Sereda își expune cazul foarte simplu și pe înțelesul tuturor şi în plus, ceea ce arată el provoacă și pune la grea încercare simțul realității observabile cu simțurile obișnuite.

  Acest documentar e posibil să vă facă să vă uitați cu mai mult entuziasm către cer în săptămânile ce vor urma.

  Sper și eu ca extratereștrii să-și facă prezența simțită și nouă, oamenilor cu ochelarii de cal ai lumii tridimensionale, obișnuiți să ne raportăm doar la ceea ce vedem cu ochii noștri.

CEL MAI BUN DOCUMENTAR DESPRE OZN-URI,
FILMAT VREODATĂ.
VREȚI DOVEZI CĂ EXISTĂ OZN-URI? AICI LE GĂSIȚI!
Un documentar care ne învață ce sunt și cum se văd OZN-urile.
SENZAȚIONAL e puțin spus!Acest documentar este un MUST SEE! TREBUIE VĂZUT


Prima Parte
  Link alternativ :    https://goo.gl/UtrVDo 

Partea 2a

 Link alternativ :    https://goo.gl/g3jTmd

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *