miercuri, 22 mai 2013

Ceasul al 11-lea


Incalzirea globala, dezpadurirera, disparitia multor specii de plante si animale sau golirea habitatelor din oceane. Sunt propuse posibile rezolvari la toate aceste probleme facandu-se apel la actiuni salvatoare, prin regandirea si redimensionarea activitatilor umane prin tehnologie, responsabilitate sociala si conservare. Politicieni, oameni de stiinta si militanti ecologisti propun un alt tip de viitor pentru oameni, in care ei sa nu tinda spre dominarea celorlalte forme de viata, ci sa traiasca in armonie si respect cu acestea.
Nefiind in propriul control, omul crede ca acestea sunt doar cuvinte scrise - asa i'a obisnuit sistemul - si ca de fapt nu trebuie nici o schimbare, sau daca trebuie, o s'o faca altcineva - se poate si fara el asta - si de cele mai multe ori, "trebuie sa se dea o lege in aceasta privinta:))", e demonstrat ca puterea de a discerne, analiza, dispare odata cu hibernarea in fata tv'ului. Iar sistemul l'a invatat ca un cetatean onest si corect, e cel care sta in banca si isi plateste taxele; nu are importanta ca fara nici o logica peste o treime din castigul lui anual intra in alte buzunare...Daca are ceva de mancare, ceva sport - nu sa practice el, manele si maimutze goale pe sticla, crede ca asta e o viata ok - pana la moarte, iar creierul este doar pentru ca asa spune anatomia....trebuie sa aiba si el ceva in tigva, ca toti hominizii, nu?...sa nu fie locul gol...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *