marți, 28 mai 2013

Cel mai de pret dar (2006)


    The Ultimate Gift (2006), filmul are la bază romanul cu același nume de Jim Stovall. Prezintă povestea tânărului Jason Stevens un puști arogant și răsfățat care nu a muncit nici măcar o zi din viața lui, o poveste a călătoriei în sensul de inițiere. Când bogatul său bunic moare, Jason se gândește că va moșteni o bună parte din averea bătrânului, dar pentru a intra în posesia ei are de îndeplinit conform testamentului douăsprezece sarcini lunare (fiecare sarcină este centrată în jurul unui cadou), la finalul cărora ar trebui să aibă răspunsul la întrebarea : Care este relația dintre bogăție și fericire?? În timp ce își îndeplinește sarcinile, Jason o cunoaște pe Alexia și fiica acesteia Emily, o fetiță misterioasă care suferă de leucemie. Pe parcursul celor douăsprezece luni Jason îi oferă lui Emily compania și sprijinul lui încercând să îi înfrumusețeze viața pe care o mai are de trăit, tot atunci Jason realizează că bunicul său însemna mai mult decât un multimilionar.
  Vizionare Plăcută !  

De asemenea  AICI = Link 1  și   AICI = Link 2  .

 LinkTuPCVideo pentru descărcare în PC tău ...

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *