joi, 16 mai 2013

Bill Ryan de vorbă cu Inelia Benz (RO)


În acest interviu fascinant, Inelia Benz vorbește cu Bill Ryan de la Proiectul Avalon despre viața ei și misiunea ei pe această planetă. Inelia - o femeie specială, cu calităţi speciale, venită pe Pământ cu o singură misiune: să schimbe Linia Temporală a planetei. Şi a făcut asta de una singură, în linişte, cu succes. O poveste fascinantă, spusă cu modestie, cu francheţe, foarte elocvent şi foarte convingător. Mulţi oameni care au văzut acest interviu au fost foarte mişcați şi inspirați. Subiectele discutate de Inelia ating inima umană în situaţia în care ne aflăm. Din toate interviurile făcute de Bill Ryan în Proiectul Camelot şi Proiectul Avalon, el consideră că aceasta poate fi cel mai important până în prezent.

Sursa: http://projectavalon.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *