duminică, 19 mai 2013

Calea luptătorului pașnic (2006)


 Dan Millman (Scott Mechlowicz) este un gimnast care visează să câștige o medalie la Olimpiada, a cărui lume se răstoarnă când întâlnește un străin misterios numit Socrates (Nick Nolte). Socrates deține puterea de a ajunge la noi niveluri ale puterii și înțelegerii. După ce suferă un accident, cu ajutorul lui Socrate și al unei tinere, Joy (Amy Smart), Dan descoperă că trebuie să învețe multe și să uite și mai multe înainte de a putea deveni un luptător împăcat cu sine însuși.

 Cu Lumină în Pace și Iubire !

 Paul Marian

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************