joi, 16 mai 2013

Bob Dean: Un Ofiţer şi un Gentleman (RO)


"În prima parte, Bob impărtăşeşte cu noi cunostintele sale de fenomenul OZN si ceea ce el a întâlnit în timp ce lucra la SHAPE în Europa în anii 1960: un detaliat raport cu privire la 'problema extraterestra' numita la acea vreme pur şi simplu 'Evaluarea'. Având acces liber la document, el l-a citit şi re-citit de mai multe ori, şi ne spune cum ia schimbat viaţa. Mai târziu, după ce sa retras din armata, el a luat decizia curajoasa de a sfida jurământul de păstrare a secretului şi a început să vorbească public despre ceea ce a descoperit.
În partea a doua a interviului, Bob ne spune că aceasta este, probabil, ultimul lui interviu... apoi, ia o pauză, respiră adanc, şi o dezvaluie pentru prima dată că a fost contactat, şi dus la bordul ambarcaţiunii."

Sursa: http://projectcamelotportal.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *