miercuri, 29 mai 2013

Dă mai departe! (2000)

O tema la materia de studii sociale a unei scoli duce la schimbari sociale ce se intind dintr-un oras in altul. Trevor primeste o tema pentru acasa care consta in gasirea unei idei pentru imbunatatirea intregii omeniri. Astfel, el vine cu ideea de a face trei fapte bune altcuiva, ca acea persoana, la randul ei sa "dea mai departe", continuand in acest mod. Ceea ce pare a fi intial un esec, este de fapt un succes total ale carui efecte nu se vad imediat. Odata ce acestea sunt observabile la scara mai larga, un reporter se decide sa afle de unde a pornit totul. Totul începe în urmă cu 4 luni. Profesorul Simonet,  le dă o temă elevilor din clasă, să scrie cum văd şi cum vor ei să schimbe lumea. Trevor are o idee....fiecare om să ajute 3 oameni care la rândul lor să ajutecâte alţi 3 oameni....Arlene este mama lui Trevor. Este dependentă de alcool. Ea lucrează ca chelneriţă, la un restaurant şi la un bar. Ea are aceeaşi boală dependenţă ca şi tatăl lui Trevor, Ricky ceplecase de acasă. Trevor sprijină relaţia mamei, Arlene, cu Simonet Eugene. Această relaţie duce la un lucru extraordinar pentru copil: mama se lasă de alcool...dar revine Ricky... 
   Eugene Simonet este un profesor de studii sociale care nu se asteaptã la o schimbare a clasei a saptea din acest an fatã de cea din anul trecut. “Eugene are acelasi discurs pentru elevii sãi în fiecare an, sperând, fãrã o certitudine, cã unul dintre ei îl va lua în serios”, spune Kevin Spacey. Un om ale cãrui cicatrici fizice scot în evidentã mult mai adâncile cicatrici emotionale, Simonet este cu toate acestea un profesor pasionat. “Îsi transferã speranta cãtre elevii sãi, deoarece el nu mai are sperante pentru propria persoanã. Din punct de vedere emotional, el este la pãmânt”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *