duminică, 2 iunie 2013

Precum în Cer (2004)

LINKURI ACTUALIZATE : 19.07.2017


  Un muzician celebru renunţă la carieră, din motive de sănătate, retragându-se în satul copilăriei sale, departe, în nordul Suediei. Acolo încearcă să redescopere bucuria lucrurilor simple, pe care le uitase. Drumul său se întretaie cu dorința intensă a câtorva localnici de a se perfecţiona în arta cântului. Întâlnirea lor este o provocare pentru toţi, atât pentru perfecţionistul în căutarea simplităţii, cât şi pentru oamenii simpli în căutarea elevării spirituale. Pe măsură ce geniul prometeic al marelui muzician le deschide sufletul, oamenii încep să se descopere şi să-şi facă ordine în viaţă, în timp ce sensibilul căutător al absolutului începe să îi înţeleagă şi să îi IUBEASCĂ. Personajele sunt bine alese şi reflectă - în scene concentrate, semnificative, condimentate pe alocuri cu umor scandinav - un întreg univers al psihologiei şi problemelor umane. Până la urmă, pasiunea pentru muzică şi dorinţa de înălţare se dovedeşte mai puternică decât obstacolele ce se ivesc, deloc puţine.

  Vizionare Plăcută !

Link 1
 

 Link 2

Link 3



   Cu Lumină în Pace și Iubire !
   Paul Marian PolMar

Surse : http://fymaaa.blogspot.com.es/2015/07/precum-in-cer-11072014.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************