marți, 28 mai 2013

S.N. LAZAREV - Diagnosticarea Karmei

 S.N. LAZAREV - Înregistrare video anexă a cărții Diagnosticarea Karmei.
”Filmul prezintă informații valoroase cu privire la investigarea trecutului, modificarea viitorului, tehnici de refacere a echilibrului sufletesc într-un moment de disconfort, probleme determinate de o concepţie rigidă despre viaţă, sistemul de priorități în viață și relațiile dintre oameni, tema unității, ierarhia valorilor umane, dependența comportamentului uman de nivelul spiritual si intelectual. Comportamentul corect al femeii în familie si atitudinea acesteia către sot. Sentimentul de zbor al sufletului. Critica si autoinvinuirea - agresivitatea indreptata catre Dumnezeu. Criticarea propriei persoane, mania, mustrarea de constiinta, sentimentul rusinii - indicatori ai pierderii sentimentului iubirii.”

 "Cartea "Diagnosticarea Karmei" nu este ”doar o simpla carte axata pe o tema de larg interes, ci, de fapt, expunerea unei conceptii originale privind însusirea legilor lumii spirituale care guverneaza lumea materiala, analiza posibilitatilor de acces în universul bioenergiei.
Scopul principal al cartii este de a largi orizonturile cognitive asupra lumii înconjuratoare, de a descoperi si studia mecanismele care o guverneaza si de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfectionarea omului trebuie sa înceapa prin constientizarea lumii înconjuratoare, prin întelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integranta a structurii universului.
Lumea contemporana s-a îndepartat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamana ca un vas în deriva, fara capitan, cu motorul defect, cala plina de brese si echipajul învrajbit. Unii dintre marinari îsi dau seama de situatia tragica în care se afsa si au început sa lanseze apeluri pentru reconciliere si pentru repararea navei. Marele necaz însa – si despre acest lucru nu stie nimeni – consta în faptul ca vasul se îndreaptă spre recifuri si ca nici macar punerea în functiune a masinilor nu poate salva corabia si echipajul, dar nu va fi modificat cursul navei.”

”Mulţi cititori care au lucrat asupra propriei persoane folosind anexele video observă acţiunea deosebită a acestora în comparaţie cu informaţia expusă în cărţi. Şi mulţi se întreabă care anexă video este de preferat să fie vizionată. Din punctul meu de vedere această întrebare este asemănătoare următoarei: „În ce clasă să intru mai întăi? Poate că direct în clasa a zecea?"
Lucruri destul de simple pentru mintea noastră, se acceptă uneori greu de către conştiinţa şi emoţiile noastre.
Douăzeci de ani m-am ocupat serios de aceste studii, pentru ca să încep să prezint informaţia sub forma înregistrărilor video. Simplitatea la prima vedere a expunerii poate induce în eroare cititorii. De aceea consider că cei care doresc să realizeze progrese lucrând asupra propriei persoane, trebuie să studieze cu seriozitate toate anexele video ale acestor materiale.

Cu respect
Autorul (Lazarev)”


 Vizionare Plăcută !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************