sâmbătă, 18 mai 2013

Hrana vie - Ernst Günter (eBook)

HRANA VIE - O SPERANȚĂ PENTRU FIECARE

Cartea Hrana vie oferă informații privind principiile de bază ale alimentației naturale, o listă a alimentelor sănătoase și a celor nesănătoase, rețete de hrană vie, precum și sfaturi menite să vă vindece problemele de sănătate și să aducă un plus de calitate vieții dumneavoastră. Bolile civilizaţiei apar la om mai ales din cauza hrănirii neadecvate şi se pot vindeca numai pe aceeaşi cale, adică printr-o alimentaţie corectă. Acesta este mesajul principal al lucrării lui Ernst Günter. Și într-adevăr, vedem că în ultimul timp, mulți medici au renunțat la terapiile convenționale și au obținut rezultate extraordinare aplicând terapia cu crudități, mai ales în cazul bolilor cronice precum reumatismul, diabetul, bolile de piele, bolile aparatului cardio-vascular, cancerul sau scleroza multiplă. De asemenea, mulți pacienți au confirmat că s-au vindecat de boli așa-zis incurabile, doar urmând o dietă bazată pe hrană crudă, din care au exclus orice aliment de origine animală. Așadar, terapia nutrițională câștigă teren prin înseși rezultatele spectaculoase pe care le are.

Dar înainte de a citi această carte, vă invit să citiți mărturia benevolă (găsită absolut întâmplător pe blogul de mai jos) a unui fost bolnav de cancer, care a ținut să-și împărtășească experiența de vindecare definitivă fără a face apel la metodele mutilatoare, toxice și inutile ale medicinii oficiale. El spune că de mare ajutor i-a fost mai ales lucrarea lui Ernst Günter - Hrana vie  http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.ro/2010/04/te-poti-vindeca-de-cancer-si-fara.html
Stimată redacție,

Vă scriu, având încrederea că cineva se va folosi de experiența prin care am trecut, în urma căreia pot afirma, cu deplină convingere, că te poți vindeca de cancer și fără operație. Pentru aceasta, trebuie îndeplinite două condiții importante:

1. Să nu se consume alimente de origine animală (carne, preparate din carne, lactate, brânzeturi, ouă), deoarece tumorile apar și se dezvolta cu ajutorul proteinelor animale.

2. Timp de minimum 6 luni să se consume numai legume și fructe crude, sărace în proteine (maximum 20 g de proteine pe zi). Asta, deoarece organismul, nemaiprimind proteine din exterior, prin alimente, în cantitate suficientă, va fi nevoit să le folosească pe cele din interiorul lui, și anume din tumorile benigne, dar mai cu seamă din tumorile maligne, bogate în albumine, necesare pentru buna funcționare a celulelor organismului. În acest fel, tumorile dispar devorate. Mi-au trebuit 3 ani să ajung să pot afirma aceste lucruri.

În ianuarie 2001, am aflat că am cancer de colon. Am crezut că totul va fi ușor: puțin grâu încolțit, suc de morcovi, decoct din mărul lupului (metoda d-lui Nicolae Pop din Cluj-Napoca), comprese cu bitter suedez, regim cu crudități și mă voi vindeca. Lucrurile nu au stat așa. Deși mâncam legume și fructe crude, fără carne și alimente preparate termic, la un control făcut după un an, în ianuarie 2002, tumora nu numai că nu dispăruse, dar chiar își dublase suprafața. Nu am disperat, am continuat să mănânc crudități și am aplicat și alte metode naturiste: suc de cartofi, infuzie de pelin, infuzie de gălbenele, infuzie de urzică.

La controlul efectuat după încă un an, în ianuarie 2003, am aflat că tumora își triplase suprafața. Acum îmi explic și de ce s-a întâmplat acest lucru: în acești doi ani, am băut mult lapte crud și am mâncat multă brânză și smântână, care sunt bogate în proteine animale. Panica m-a obligat să aplic metoda dură a lui Ernst Günter, care constă în post negru, urmat de o alimentație cu crudități sărace în proteine. Timp de o lună, nu am mâncat nimic; în fiecare zi beam 2,5 l sucuri de legume. Dimineața, preparam la robot, din legume proaspete, 2 litri suc de morcov, 0,3 litri suc de sfeclă roșie, 0,1 litri suc de țelină și 0,1 litri suc de pătrunjel. Amestecam cele patru sucuri și le păstram peste zi în frigider. Din oră în oră, beam cu înghițituri rare, timp de 15 minute, câte un pahar din acest amestec. După o lună, am trecut la regimul cu legume și fructe crude, dar fără grâu încolțit, măsline verzi, nuci sau arahide, care sunt bogate în proteine, și fără lapte, brânză sau smântână. Rezultatele au început să apară: nu mai eliminam sânge, nu mai aveam dureri în dreptul tumorii, iar tumora se micșora cu fiecare zi. Acum, mi se pare totul simplu și ușor. Esențial e să se elimine proteinele animale din alimentație, deoarece ele nu sunt alimente proprii omului. Aceasta este o metodă cu o bază științifică, ușor de dovedit și de înțeles. Nu este mutilantă și îți dă siguranța că nu vor exista recidive.

Metoda Günter de tratament se poate aplica tuturor formelor de cancer, operate sau neoperate, dar și pentru vindecarea de alte boli grave: diabet, leucemie, boli cardiovasculare etc., deoarece prin postul negru se asigură dezintoxicarea totală a organismului, iar cu ajutorul enzimelor din legumele și fructele crude se asigura reînnoirea celulelor și întărirea sistemului imunitar. Mâncând doar crudități, nu m-am mai îmbolnăvit și m-am vindecat și de alte boli de care sufeream. Nici virusul herpesului nu a mai fost lăsat să se manifeste. În acest sens, mă adresez și celor bolnavi de sida, să nu ignore această posibilitate. Poate că alimentația cu crudități îi va ajuta. Acum cred că adevăratul panaceu este hrana vie, adică legumele și fructele crude. Alimentația modernă, bazată aproape exclusiv pe hrana preparată termic și bogată în proteine animale, îmbolnăvește omul și-l omoară.

Constantin Bârsan - str. Cetatea de pământ nr. 6, bl. C1-2, sc. 1, ap. 9, et. 3, Bârlad, cod 731035.



Sursa :   http://frumoasaverde.blogspot.com.es/2012/04/hrana-vie-ernst-gunter-ebook.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************