luni, 29 septembrie 2014

LUMEA PE CARE ȚI-O DOREȘTE INIMA

 
  Trăim într-o lume controversată, o lume croită după mintea unor ființe inteligente bazate mult pe logică și rațiune. Dar este aceasta lumea pe care ți-o dorește inima, omule?
  Dacă ne uitam împrejur sigur nu avem nimic  care sa fie în concordanță cu dorința inimii noastre. Nimic nu este așa cum ar dori inima noastră în adâncurile ei. 

 Ceea ce se întâmplă de  milenii în această lume este cu siguranță mai curând produsul unei inteligențe malefice care a a făcut lumea o creație de coșmar. Nu se regăsește în ea nimic care să ne bucure inima, mai curând ceva care sa ne îndestuleze simțurile primitive.

  Din cele mai vechi timpuri, cei ce au condus lumea au condus-o pentru binele lor, fără ca dorințele oamenilor sa fie luate vreodată în calcul. Produs al unei inteligențe reci, lipsite de inimă, lumea este un loc al ororilor de tot felul care au încercat greu ființa umană. 

  Inima a trebuit sa tacă în fața realității pe care alții au croit-o după chipul și asemănarea lor. Uitați-vă în jur... aceasta este lumea care v-o dorește inima? E ceva din această realitate care să fie aliniat cu dorința adevărată a inimii voastre? Foarte puține lucruri merită să fie amintite ca fiind așa cum trebuie.  
  
  Chiar dacă pe mii  de voci, vorbim fără încetare de iubire, în lume mai sunt focare de război, unde ura a luat de mult locul glasului inimilor voastre. 

  Acum e timpul schimbării, timp al prefacerii unei lumi ajunsă la final, acum este timpul sa creați lumea care v-o doriți toți cu adevărat. Nu mai  lăsați rațiunea rece a celor care vă conduc să vă ducă în fundături de unde nu se mai vede nici o raza de lumină, adresați-vă inimii voastre și întrebați-vă ''ce-mi doresc eu cu adevărat pentru mine și copii mei'' ?
  
  O lume care trece așa de ușor peste dorința de mai bine a omenirii, sau  o lume care este în asentimentul tuturor inimilor care bat la unison ? O lume a materialului lipsită de orice simțire, sau o lume a iubirii în care fiecare ființă este fericită? Cred că alegerea nu este grea și cred că acum a venit vremea ca prin dorința sinceră a inimilor voastre să croiți o nouă existență pentru că voi sunteți creatorii fiecărei  realități.

  
Este timpul vostru dragi oameni, să  vă construiți lumea care v-o dorește inima.

Namaste!

Nada

 În fiecare seara la ora 21:00 sunteți așteptați la meditație


  Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

Sursa : http://familiacelesta2014.blogspot.ro/2014/08/lumea-pe-care-ti-o-doreste-inima.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *