miercuri, 3 septembrie 2014

Recomandare film : Straniul caz al lui Wilhelm Reich (2012)

   La sfârșitul vieții sale, Wilhelm Reich - psihiatru și om de știință experimentală în căutarea elementele de bază ale vieții - se găsește pe el însuși într-un proces, acuzat de înșelăciune.       Visul lui de eliberare a individualității umane are un adversar periculos în sistemul american, care se străduiește după 1945 pentru hegemonie globală, utilizând toate mijloacele disponibileA fost o nebunie de a crede în libertatea omului sau a fost pur și simplu Reich, a fost omul nepotrivit în locul nepotrivitfiind un gânditor global holistic, observând cu precizie de lungă durată legăturile socio-politice? La zece ani după moartea sa misterioasă, scrierile sale, odată arse de FDA din SUA, devin o sursă importantă de inspirație pentru o generație '68 în revoltă și rebeliune.
Server 1
Server 2
  
 Traducere : Marian M.(http://antiiluzii.blogspot.com/)


  PS :    Link Tu PC      te ajută să-l vezi când ai timp.

Cu Lumină în Pace și Iubire !   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************