miercuri, 3 septembrie 2014

Recomandare film : Straniul caz al lui Wilhelm Reich (2012)

   La sfârșitul vieții sale, Wilhelm Reich - psihiatru și om de știință experimentală în căutarea elementele de bază ale vieții - se găsește pe el însuși într-un proces, acuzat de înșelăciune.       Visul lui de eliberare a individualității umane are un adversar periculos în sistemul american, care se străduiește după 1945 pentru hegemonie globală, utilizând toate mijloacele disponibileA fost o nebunie de a crede în libertatea omului sau a fost pur și simplu Reich, a fost omul nepotrivit în locul nepotrivitfiind un gânditor global holistic, observând cu precizie de lungă durată legăturile socio-politice? La zece ani după moartea sa misterioasă, scrierile sale, odată arse de FDA din SUA, devin o sursă importantă de inspirație pentru o generație '68 în revoltă și rebeliune.
Server 1
Server 2
  
 Traducere : Marian M.(http://antiiluzii.blogspot.com/)


  PS :    Link Tu PC      te ajută să-l vezi când ai timp.

Cu Lumină în Pace și Iubire !   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *