vineri, 15 noiembrie 2019

PUNCTUL ALEGERII: Sincronizează-ți țelurile !


   În lumea de astăzi, multe dintre problemele cu care ne confruntăm ... au dimensiuni globale. Cea mai mare satisfacție, pe care oameniio pot avea în viață este să facă o diferență în viețile oamenilor. Tot ce contează este să începi să ai încredere, să-ți înfrunți temerile.
   Dacă toți oamenii ar putea gândi în acel mod atunci ei ar obține... mult mai multe satisfacții în viață... și ar putea transforma viețile altor oameni.

   Când analizăm contextul, în lumea și viața pe care o care trăim în prezent cele mai bune minți ale timpului nostru ne spun cu certitudine, că avem probleme aici, pe planeta Pământ. Simt că ne aflăm în vremea celei mai prolifice puteri creatoare aflată la dispoziția omenirii... fiindcă avem capacitatea de a face ceva diferit.

   Alegerea pe care o facem, acum, deține putere de a ne distruge planeta de a ne distruge pe noi înșine, de a distruge civilizația sau de-a o transforma, trecând-o la un nivel superior.



   De fiecare dată când ciclul ajunge la final, ni se oferă o ocazie favorabilă numită „punct de cotitură”. PUNCTUL ALEGERII

                PUNCTUL ALEGERII  ~ Sincronizează-ți țelurile !  ~

   Avem de ales între... iubirea puterii și ... puterea iubirii !

   Fiindcă ne aflăm în această criză globală, întrebarea pe care și-o pun mulți dintre noi este: „Cum se face că deși avem toate aceste soluții tehnologice avem oamenii și pasiunea, cum Dumnezeu se face că aceste soluții ajung să fie blocate din dragoste de putere pe când, în schimb, oare n-ar fi mai bine dacă am lua atitudine, ne-am sincroniza țelurile și prin puterea iubirii am pune în aplicare aceste soluții ?

   Am văzut inundațiile. Cred că au murit milioane de oameni, dar, pentru mine, n-a fost suficient să le privesc la televizor. Am simțit că trebuie să vin aici, eu însumi, ca să văd ce s-a întâmplat și cum au fost afectați oamenii... Plângeam și, atunci când a venit inundația, casa noastră se mișca în acest mod. În Pakistan, primul ministru a descris inundațiile care-i devastează țara ca pe cele mai rele din istorie. Cât de înalt era valul de noroi ? Când a venit inundația a ajuns până aici.

   Dacă te uiți la coeficientul RBF al sărăciei lumii de azi avem șase miliarde de oameni pe planetă. Economia mondială este ceva uriaș, este enormă. Când te uiți în jur, aici, la modul cum trăiesc oamenii, de fapt, ei au o existență destul de umilă aici. Nu trebuie decât ca fiecare dintre noi să ofere o sumă foarte mică și cred că am putea elimina sărăcia, pentru totdeauna.

   Din această hotărâre de a trece peste perioadele de criză soluții noi și creatoare, s-ar putea naște. M-am cățărat, literalmente, pe acoperișurile caselor oamenilor de aici. Problemele sunt cele care impulsionează evoluția. Este un lucru adevărat în propria ta viață, fiindcă te impulsionează și nu răspunzi întotdeauna dar, dacă ai face-o, poate că ai afla că te miști într-o direcție oarecare, într-un mod mai creator.

   Problemele impulsionează evoluția. Criza precede, adesea, o transformare... și o inovare, deci, când simți că se apropie criza, în propria ta viață sau în lume, analizează ce anume urmează să fie înnoit. Din experiența mea, o criză poate conduce, adesea, la noi și minunate începuturi.

   Pe când eram la universitate, obișnuiam să mă cațăr pe stânci, în timpul zilei, să fac alpinism în vacanțe, iar acum obișnuiesc să petrec, cam toată noaptea. Pur și simplu îmi place să dansez; obișnuim s-o fac cel puțin de cinci ori pe săptămână. Dar, din nefericire, există o parte negativă a acestui stil de viață hedonist și, cu trecerea anilor, viața mea a devenit un dezastru total.

   În acea perioadă, am început să fiu din ce în ce mai obosit și am ajuns să am un accident pe munte, când mi-am fracturat coloana. De atunci, am ajuns să stau 8 ani în pat, cu sindromul oboselii cronice holbându-mă la un tavan gol. A trebuit chiar să-mi dau examenele de la universitate într-un scaun cu rotile. Pe atunci, simțeam că viața mea s-a sfârșit, că nu mai aveam nici o altă opțiune. Mă simțeam total izolat și prins în capcană și nu știam ce să fac. Dar, în sinea mea, nu eram dispus să accept viața mea de atunci. Eram sigur că exista o altă cale.

    Cu toții avem momente de cotitură în viață, care ne conduc în altă direcție. Ceea ce contează cel mai mult, este ce vei face tu în acele momente. Într-un Moment de Alegere ai ocazia să ... 1) să-ți înțelegi lumea; 2) să-ți sincronizezi țelurile; 3) să fii schimbarea.

    Cariera mea a început în orașul New York unde lucram pentru directorii firmei „Future & Options” și am ajuns, destul de repede, să conduc o echipă din Londra care se ocupa de negocieri legale cu clienții. Și am ajuns să fiu, eu însămi, manager și după o carieră de 15 ani în bănci de investiții în timp foarte scurt am ajuns director general în comerț electronic și, apoi, șef al operațiunilor și director general în City. Deci, pe la 30 de ani, eram pe poziția de vârf, în domeniul meu și eram, din toate punctele de vedere, un om de afaceri de succes potrivit opiniei generale. Spre așa ceva se presupune că ar trebuie să aspiri.

    Eram destul de necinstit, pe atunci. Trăiam un capriciu, trăiam în minciună. În mod constant, de la o zi la alta, eram necinstit cu partenerii de afaceri, eram necinstit cu familia și prietenii, înșelam oamenii. Mințeam constant și înșelam încercând să capăt mai mulți bani, ca să iau droguri și cea mai importantă persoană pe care o înșelam eram eu însumi.

    Purtam mereu o mască și mințeam. Mințeam atât de mult, încât începusem să cred propriile mele minciuni. Mama era genul de gospodină casnică și tatăl meu era suporter tipic. Era un suporter huligan la fotbal, în week end și destul de rasist, având niște opinii destul de critice, privind lumea... iar eu doream să devin o astfel de persoană, pentru ca el să mă iubească mai mult.. Deci am fost arestat pentru rasism, copil fiind, am fost arestat pentru manifestări violente.

   Eu păream să imit tot ceea ce făcea tatăl meu. Mă implicasem în trafic de droguri, furturi de mașini. Aveam câțiva prieteni care făceau jafuri înarmate și am devenit șoferul lor și, chiar dacă obișnuiam să stau în mașină când ei făceau asta, am ajuns să-mi dau seama și să-mi spun că făceam ceva total greșit, că eram pe o cale greșită, dar, cumva, drogurile și stilul de viață au prevalat.

   Zbor cu avionul, fac bani, urc în ierarhia organizației și, dintr-o dată, mă întorc acasă dintr-o călătorie de afaceri... și viața mea este dată peste cap. Am avut, în numai câteva săptămâni... un avort spontan, soțul meu având o aventură cu secretara de la compania sa... și... mi s-a spus că s-ar putea să am cancer mamar. Mă duceam la muncă și-mi făceam datoria, fiindcă ăsta era singurul lucru, pe care știam să-l fac. Deci, în camera mea, la un moment dat, m-am lovit la cap când îmi făceam bagajul pentru următorul zbor pe care urma să-l fac și mi-am dat seama că nimeni n-ar fi știut că mă aflam acolo.

   Și îmi amintesc că am gândit: „Ok... îmi ajunge !” Și am țipat din toate puterile mele. Tot ce aveam nevoie era puțin... ajutor. Vorbeam cu tata la telefon și el a zis, m-a întrebat ce mai fac și i-am zis: „Chiar nu mă simt bine !” Și el a spus... „Al, nimeni nu-ți poate răpi viața.” Iar eu i-am zis: „Problema mea nu este că cineva mi-a luat ceva anume; problema mea este că nu mai simt nimic și, dacă nu mai simt, și dacă nu mai văd care este rostul vieții.

    De ce mai facem ceea ce facem ? Vreau să scap din asta !” Și m-a izbit acest fapt și nu mi-a venit să cred că tatăl meu trebuia să mă audă spunând că nu-mi doresc viața pe care mi-a dat-o. Și că era ceva atât de rău. Încercam să pretind că viața mea era grozavă dar, în spatele ușilor închise, plângeam înainte de-a adormi gândindu-mă la sinucidere și aveam niște pastile, dar nu le-am folosit niciodată.

   Am luat niște foarfeci pentru a-mi tăia venele, dar nu le-am folosit niciodată. Eram absolut la pământ, într-un loc foarte întunecat în mintea mea, în lumea mea. Ajunsesem în punctul cel mai de jos și m-am gândit: „Oare am avut, vreodată, de ales în orice am gândit ?” Pur și simplu s-a întâmplat și m-am oprit ca și cum aș fi înghețat și, pur și simplu, am privit în sinea mea. Și a apărut acea frică: cum va fi în închisoare? Voi fi bătut, așa cum sunt alți oameni bătuți? „Ce naiba, nu am stofă de deținut !”

   Am simțit că toată viața mea s-a oprit complet, în acel moment. Mai gravă a fost reacția mamei. M-am dus să-mi văd mama, să văd cât de mult am rănit-o reconfirmând toate crimele și stilul de viață pe care-l trăiam. Asta mi-a demonstrat cât de mult răneam oamenii.

    Când ajungem la finalul unui ciclu din viața noastră ne aflăm la o răscruce, iar tranziția este resimțită ca o adevărată luptă. Am fost om al străzii, în câteva ocazii. Când am început Paul Mitchell Systems eu trăiam în mașina mea, nu prea aveam casă. Am avut de ales, în ambele ocazii. Prima dată: „Oare am să depășesc momentul ăsta ?” „Oh nu, bietul de mine !” „Sau poate că mi se va oferi ocazia de a găsi o ieșire din asta ?” Prima dată, nu aveam casă și aveam 23 de ani și aveam un fiu de doi ani și jumătate. Am ajuns să strâng sticle de plastic, pe care le valorificam prin băcănii pentru câțiva cenți și am făcut să se întâmple.

    Exact la fel cum omida se transformă în fluture, începi să fii deranjat de starea de fapt.. Dacă cineva se simte neliniștit sau simte nevoia de a face ceva, ăsta este primul indiciu că începi să fii pregătit pentru schimbare. Nu mai ești mulțumit de serviciul tău. Ai vrea ca lucrurile să aibă mai mult sens.

    Uneori există forțe mai mari în joc ... Când ajungi la o răscruce și începi să simți că ești într-o criză înveți rapid să devii umil fiindcă ceea ce ai crezut tu că va funcționa n-a funcționat, de fapt și, ca atare, îți dai seama că sunt implicate forțe mult mai importante decât propria ta persoană. Un punct de alegere este, cu adevărat, un apel la trezire. Este timpul să recunoști semnele și apoi să faci alegeri mai bune, pentru un ciclu viitor mult mai bun.

    Cartea parcă a căzut singură din raft, de parcă a căzut, pur și simplu, în fața mea. Și am simțit nevoia s-o ridic și, exact în acea clipă, totul părea a fi o mare nebunie foarte haotic, înaintea acelei clipe, m-am simțit că nu mai eram la închisoare. Am simțit ca și cum lumea s-a oprit din rotit și totul ar fi dispărut, pur și simplu. Asta sună nebunește, iar atunci când am ridicat cartea, m-am simțit așa de conectat cu ea. Era numită „Moment cu moment și practica atenției în meditație”. Punctele de alegere sunt momente pe care nu le poți opri, reflecta sau căuta răspunsuri. Au existat momente în viața mea când lucrurile se întâmplau, erau foarte neplăcute și am dat vina pe altcineva, ca fiind tipul cel rău. Eu mă îndepărtam de scopul meu, eu ajutasem să se petreacă.

    Când eram omul străzii și făceam acele alegeri, o mare parte din aceste alegeri aveau de a face cu cât de bine te simțeai legat de capacitatea ta din interior și nu de circumstanțele în care te aflai. Dacă tu simți și știi, că de la Dumnezeu, am o oportunitate și voi fi un învingător, indiferent ce presupune asta, voi ieși din asta, indiferent ce presupune asta, tu o faci.

     Din momentul în care începi să crezi că toți sunt împotriva ta, începi să acuzi locul unde te afli, totul și pe toți ceilalți, iar apoi mergi și mai departe și mai departe, iar tu cari ură cu tine, pe măsură ce trece timpul. Alegerea era: eu voi ieși din asta, indiferent ce presupune. Deoarece sunt aici, sunt aici, așa s-a întâmplat.

    Fie că am fost destinat să fiu aici și să învăț lecții (ceea ce mi s-a întâmplat de câteva ori în viață, ok?) sau acesta este momentul meu să fiu capabil să spun: eu sunt o ființă umană, sunt în viață, eu nu sunt o scoică sau o carapace de stridie. Eu voi face ceva deoarece eu pot, nu-mi pasă ce presupune, eu voi reuși. Iar aceasta a fost o alegere bună. Eu m-am uitat în oglindă la mine însămi și am zis: „Asta este ceea ce însemn pentru mine?” Eu mă recunosc pe mine, în acest moment? Acesta este locul unde vreau să ajung în viața mea?

    Nu era totul legat de bani. Nu acea poziție sau titlu mă defineau pe mine, în interior. Unde sunt eu, persoana pe care mi-o amintesc că eram când eram un copil, făcând pași către un vis? Unde este acel vis? Visul lui Birke este să fie jucător de baschet.

    Eu am decis că este mai bine să fiu un fermier organic, în schimb. Totul s-a schimbat când el a descoperit efectele nesănătoase ale industriei hranei asupra acestei generații, rezultând în eticheta „generația Z”. Pe mine m-a înfuriat când generația mea a fost etichetată ca „generația Z” ca fiind cea mai nesănătoasă, nepotrivită și cea mai obeză generație, din istoria înregistrată. În felul acesta eu pot avea un impact mai mare asupra lumii.

    Ce se întâmplă cu oamenii care aleg să se alinieze acestui scop, așa de timpuriu? În anii adolescenței sale, altcineva a vrut de asemenea să comunice un mesaj către generația sa. Ei bine, eu am avut 15 ani cândva. Eram la școală și ca o mulțime de copii de 15 ani, era complet împotriva războiului din Vietnam. Iar studenții nu aveau o voce și m-am gândit că poate noi putem începe o revistă națională pentru tineri, pentru a oferi tinerilor o voce și am făcut campanie împotriva unor probleme față de care simțeam puternic, în interior ...

   Am lucrat de la cabina telefonică a școlii reușind să vând suficient de multă publicitate să acopăr tipărirea și prețul hârtiei ... iar directorul mi-a oferit alegerea să stau la școală și să nu fac revista, sau să părăsesc școala și să fac revista, așa că am zis „la revedere” și am făcut revista.

    Și dacă nu ne-am găsit scopul? Dacă noi încă mai încercăm să ne dăm seama ce să facem și unde să mergem?

    Eu am simțit că de fiecare dată când făceam un act rău sau mințeam sau înșelam, luam droguri sau comiteam crime, că nu eram eu, persoana care trebuia să fiu. Mă simțeam ca și cum ar fi existat două căi și pentru un anumit motiv eu încă mergeam pe acea cale din cauza credințelor vechi, din cauza tiparelor vechi.

   Iar eu am simțit că o cale trebuie să fie asumată, calea mai simțită cu inima, era cea care mai congruentă pentru mine, trebuia să aibă factorul „mă simt bine” și de fiecare dată când mergeam împotriva acestui lucru, simțeam că mă îndepărtez de cale, ceea ce m-a făcut să mă simt rău și am vrut să revin pe calea cea bună. De fapt este greu să-ți schimbi comportamentul și nu este vorba doar să zici „am decis asta acum, iar viața mea va merge mereu în această direcție”. Dacă cineva va țipa veți merge mai repede.

    Fiecare zi a vieții noastre ni se prezintă cu o oportunitate, cu un punct de alegere, deoarece există multe mici tipare care se desfășoară în viață. Deci de fiecare dată când în viață simți „eu trebuie să iau o decizie acum” acela este un punct de alegere. Deci noi nu trebuie să așteptăm neapărat marea , uriașa criză din viața noastră, ci doar momentele de la o zi la alta, când simțim cu adevărat că trebuie să luăm o decizie să facem ceva important, să gândești ceva important, atunci noi chiar putem să ne schimbăm viețile, iar acestea se vor desfășura într-o direcție diferită.

   Crizele ne împing în afara zonei de confort „oh, aia a fost o experiență teribilă!", dar dacă le privim cu atenție ... noi învățăm lucruri minunate. Eu m-am gândit în sinea mea: „dacă încerc să mă fac mai bine pe mine însumi, poate voi reuși să-i fac și pe alții să fie mai bine. Nu ar fi bine să existe vre-un fel de sistem de sănătate, care să lucreze cu ceea ce este greșit cu oamenii, stând în confortul propriilor lor case și ajutându-i să se și facă mai bine?

   Eu nu am realizat la acea vreme, dar acela era propriul meu punct de alegere, care a început să-mi alinieze scopul meu și totuși, mă aflam în pat, nu aveam niciun indiciu cum s-o fac și nu aveam absolut niciun ban. Totuși, au început să se producă un set incredibil de coincidențe și am început să întâlnesc tipul corect de oameni, care să mă ajute în călătoria mea. Și am sfârșit cu un sistem de sănătate și foarte mulți practicieni, care au ajutat mulți alții ... iar afacerea a începutsă aibe succes și de asemenea și eu m-am făcut mai bine. A fost complet incredibil pentru mine cum Dumnezeu, împotriva unor șanse aproape imposibile să ajung din a fi bolnavîn pat, la a crea o afacere legată de sănătate.


     Ceea ce am început să mă întreb este dacă există tipare în succesul oamenilor, dacă ei se aliniază cu ceva ce este mult mai mare, decât propriile lor dorințe egoiste? Pentru a-i ajuta să fie capabili să aibă succes în viață? Așa că am decis să mă îmbarc într-o călătorie să aflu și am întâlnit niște oameni incredibili, cu care să lucrez pentru a afla dacă există vreun fel de filozofie comună care i-a ajutat atât să aibă succes în propria lor viață, dar și să facă o diferență.

   Așa că m-am trezit și m-am gândit: „aceasta este calea prin care vom face asta.” Îmi voi permite mie însămi să am nebunie ... fără limite. Îmi voi permite mie însămi să fiu logică și echilibrată cu nelimitarea. Atâta timp cât aș avea această latură a mea intactă, această latură a mea jucăușă, și voi apărea și-mi voi face slujba și voi deschide ușile mele către tot restul să mă uit și am studiat asta pentru a verifica „o să-i ofer ceva timp”.

   Deci a fost o tehnică de supraviețuire și am numit-o „având ochelari magici”. Eu am decis ca în fiecare moment să văd așa cum pare și apoi să mă uit din nou. Și atunci când am crezut că am văzut din nou cu o altă pereche de ochi, am schimbat din nou, am continuat să-mi schimb percepția asupra a tot să ofer o altă posibilitate din nou și din nou.

   Dar cum funcționează toată chestia asta? Ce este Punctul de Alegere? Ce are de spus știința despre tipare? Și cum ar putea să ne afecteze viețile?

   Eu cred ca și fizician că noi suntem niște nătărăi foarte bătrâni. Noi am început ca sisteme foarte simple, dar eu cred că relațiile mutuale, faptul că niciun obiect din acest univers nu este unul izolat, complet independent, cu siguranță trebuie să aibe vre-o implicație asupra acestui lucru.

   Senzația de inter-conectare este foarte antică. A fost înțeleasă de daoiști în China, cu milenii în urmă. A fost înțeleasă de asemenea în Africa, de secole și secole, conceptul de UBUNTU despre care vorbește Desmond Tutu, iar asta înseamnă „eu sunt deoarece tu ești”. Noi suntem interconectați. Ceea ce fac și chiar și ce gândesc afectează o altă persoană sau posibil, întreaga populație umană, într-un fel. Deci nu este ca și cum noi am fi separați.

   Noi suntem cu toții inter-conectați. Când oamenii acționează în unison, acționează aproape ca un stol de grauri. Când un stol mare de păsări se rotește și se deplasează, cum știu să se miște ca unul? Dar eu am văzut din nou și din nou, oameni acționând împreună cu o putere enormă. Aproape în mod universal, textele antice și tradițiile ne-au reamintit că suntem conectați. Acestea au spus că noi suntem UNA, că suntem parte din lumea noastră, parte unii din alții, parte din Pământ și din schimbările acestuia ...

   În fizică noi chiar tindem să ne gândim la noi, fizicienii, ca la observatori ai naturii. Dar de fapt dacă te uiți la asta un pic ... un pic mai profund, dacă te întrebi ce este acel ceva ce mă separă pe mine și mă transformă într-un observator și nu vei găsi cu adevărat nimic în spatele acestui, deoarece la urma urmei, eu sunt doar o grămadă de atomi, iar dacă tu privești lucruri astfel, atunci elementul cheie cu adevărat nu este observatorul și ceea ce se observă, ci interacțiunea dintre cele două, iar observatorul și ceea ce este observat ar putea schimba cu ușurință rolurile.

   Deci tu poți spune în mod egal că există natură acolo în afară care mă observă, iar asta ar fi la fel de corect cu a spune „eu sunt cel care face observații asupra naturii”. Poate mai degrabă decât o viziune simplistă, că lumea este creată doar de tine ca în gândirea „legii atracției”, poate că există tipare în univers care ne crează pe noi de asemenea.

   Pentru a înțelege poate, cum ne afectează aceste tipare, să ne aruncăm o privire asupra modului cum ar putea fi aceste tipare. Realitatea noastră, pe cât de haotică ni se pare nouă, din moment în moment, este de fapt construită pe câteva tipare simple, care pur și simplu se repetă mereu și mereu și mereu, combinându-se în diferite moduri pentru a ne oferi realitatea așa cum o știm astăzi.

   Care sunt tiparele mai mari în joc? Haideți să ne uităm la cerul mare să privim în univers, în spațiu. Galaxia are aproximativ 200 miliarde de stele, dar ele se adună ca un fel de vârtej în spațiu în spirală, către mijloc. Spiralele sunt foarte comune ca și tipare matematice, de la nivelul uriaș al galaxiilor până la nivelul cochiliilor de melci. Mergeți într-o grădină și uitați-vă la un melc. Cochilia este spiralată.

   Dacă te uiți la un vârtej, la unul mic, poate dintr-un râu, aceasta fiind apă care se mișcă în cercuri, în spirală, curgând către mijloc. Lucrul frumos este că atunci când te uiți la aceste tipare, ele nu apar doar odată. Ele continuă să apară, același tipar apare peste tot. În toate deșerturile lumii vei găsi aceleași 4 sau 5 tipuri de dune de nisip. Există unele ce formează linii drepte, există dune frumoase cu formă de semilună care se mișcă încetișor, iar apoi dacă ieși în sistemul solar, te uiți pe Marte același tipar de dune apar și pe Marte.

   Dacă vezi un tipar matematic foarte izbitor, repetându-se pe diferite planete diferite nu numai pe suprafața Pământului, asta înseamnă același tip de legi ale naturii trebuie să acționeze peste tot. Nu este totul haotic și la întâmplare. Există probabil reguli secrete în spatele scenelor care guvernează modul în care se comportă cu adevărat, lumea naturală.

    Recunoscând faptul că o plantă este un fractal, asta nu spune foarte mult în sine, doar oferă un nume formei, dar dacă poți înțelege regulile de creștere prin care planta modul în care genetica plantei trebuie să spună adeseori : „când ajungi la înmugurire, poate vei face un nou lăstar.” Iar apoi regulile pentru noul lăstar sunt aceleași ca cele pentru lăstarul originar. Deci este aproape ca și cum are un mic program care rulează, vreo rețetă, și uneori rețeta spune: „când ajungi în acest punct, mergi la început, începe din nou, dar fă-o de aici.” Fractalii există peste tot în natură și în realitatea din jurul nostru.

   Aceste tipare probabil că se conectează și ne afectează viețile noastre de zi cu zi. Ce puteri ne oferă asta pentru a ne îmbunătăți destinul pentru mai bine. Este foarte ușor pentru noi să vedem că suntem separați de natură. Noi ne conducem mașinile către casele în care locuim, noi ne vedem de viețile noastre și ni se pare că lumea se întâmplă în afara noastră, dar nu acesta este cazul.

   Noi suntem de fapt parte din natură, iar natura are aceste cicluri care ne influențează comportamentul. Ciclul Pământului care înconjoară soarele ne oferă sezoanele, dar asta schimbă disponibilitatea hranei pe care o mâncăm, iar asta schimbă chimia corpurilor noastre, deci ceea ce vedem în viețile noastre, este modul în care funcționează biologia noastră care este de fapt o consecință a ciclurilor din natură.

   Cum vă afectează ciclurile și tiparele? Există tipare și anotimpuri în natură, există tipare ale ciclurilor lunare care afectează oamenii. Adică eu am avut nopți în care întreaga familie nu putea să doarmă deoarece era Lună Plină ... De ce se întâmplă asta? Există un tipar acolo. Și după cum înțelegem aceste tipare și cooperăm cu ele, atunci este ca și cum tu ai dansa prin viață, mai degrabă decât să fii târât prin viață. Tu poți alege să te aliniezi pe tine însuți cu tiparele care te vor ... susține ...

   Deci probabil există puncte în ciclurile și tiparele vieți noastre, dar este mai ușor să te schimbi și să faci ceva diferit. Când se termină un ciclu, înainte să înceapă următorul ciclu, există o fereastră de timp când nu există niciunul ... când nu există niciunul. Și în acel loc este locul unde avem cea mai mare oportunitate, în care alegerile noastre au cea mai mare potență ... să schimbe tiparul, oscilația, ciclul trecutului înainte să înceapă următorul ciclu.

   Deci, ideea unei semințe ce pune un ciclu în mișcare și a unei deschideri a unui punct de alegere că la sfârșitul unui ciclu, înainte să înceapă celălalt, ne oferă o frontieră evolutivă pe care poate strămoșii noștrii nu au avut-o.

   Deci în termeni ai vieții, ce ar însemna asta, dacă tu călătorești pe o cale și ajungi la o bifurcație pe cale, punctul de alegere este că tu poți alege să continui să mergi pe aceiași cale pe care ai fost în trecut, sau tu poți alege o cale diferită, care înseamnă să alegi un mod diferit de a acționa, un mod diferit de comportament, un mod diferit de a gândi.

   Cheia este că în timp ce noi cu certitudine am putea alege, în orice moment din viața noastră și este bine să facem asta, există momente când fizica amestecă pachetul de cărți în favoarea noastră și ne oferă limita care permite alegerilor noastre să aibă o potență mai mare. Iar dacă noi vom face alegeri puternice de vindecare, pentru noi înșine, de pace pentru comunitățile noastre sau pentru lumea noastră, pentru mine are un sens perfect să folosești acea oportunitate.

   Deci dacă noi aducem toată această informație la un loc, poza care începe să se formeze pentru noi este una minunată, este una minunată, frumoasă, care împuternicește ... cu noi parte din, mai degrabă decât separați de lumea din jurul nostru. Noi suntem legați în mod intim, scufundați, în tot ceea ce știm ca fiind viețile noastre în lumea noastră.

   Să-ți găsești locul tău în societate, să-ți găsești locul tău în acea lume, este o cheie absolută. Eu cred de asemenea că există lucruri pe care le putem numi realitatea externă, de care trebuie să fii conștient, fie că acestea sunt tipare sau un tren care vine către tine ... dacă există un tren ce vine către tine, ar fi bine să te dai din drumul lui. Dacă există un val care vine și nu știi să faci surfing sau să înoți, mai bine te întorci la mal. Iar noi putem învăța să cooperăm cu aceste tipare, cu aceste cicluri și trend-uri șamd.

   Călătoria succesului este să înveți constant, să evoluezi constant, trebuie să asculți ... să asculți oamenii din jurul tău deoarece uneori primești mesaje clare, care spun: „asta nu va funcționa”, iar tu vei dori să continui, deoarece ai citit o carte undeva care spune „nu renunța niciodată!”, dar eu nu cred că este inteligent să continui ceva ce nu va funcționa, și-l continui până ce pierzi totul.

   Eu cred că perioada în care Virgin a avut succes, a fost când noi am fost mult mai buni decât toți competitorii noștrii ... iar noi am creat ceva de calitate, ceva de care putem fi cu adevărat mândri. Adică sunt aici astăzi Dallas, preluând American Airlines cu Virgin America, o linie aeriană domestică, foarte mică în comparație cu American Airlines, dar deoarece este cu așa de mult mai bună, eu cred că va avea succes, în timp ce atunci când ne-am luat de Coca-Cola, aveam de asemenea baza aici, Virgin Cola avea un gust la fel de bun, dar nu a fost ceva ce s-a evidențiat dramatic de Coca - Cola și de aceea, per general a eșuat.

   Atunci cum îți dai seama în ce direcție merg tiparele, pentru a fi atunci capabil să faci alegeri mai bune să-ți susții călătoria. Viața nu este neapărat despre a fi un expert legat de răspunsuri, ci de a fi un expert în a pune întrebări. Iar eu cred că tu poți trece prin viață și să fii aproape neînfricat, dar să ai capacitatea de a pune întrebările corecte. Învățând cum să pui întrebările corecte, te ajută pe calea ta.

   Când am fost bolnav, chiar am încercat să-mi înțeleg lumea. Cum Dumnezeu să ajung de la a fi bolnav la fi incredibil de sănătos, și făcând asta, am încercat un număr de terapii, cel puțin 1 an, 1 an și jumătate să văd ce s-ar întâmpla și eram atent la fiecare mic detaliu. Eu încercam cu adevărat să-mi înțeleg lumea.

    Cercetează despre lumea ta
    Doar pentru că are două linguri de pastă de tomate, este considerat ca și cum ai servi legume. El categoric cercetează mereu și află noi informații și le împărtășește cu mine și tatăl lui. Eu m-am conectat într-o zi la emailul meu, iar el era lângă mine și a văzut ceva online despre mercurul din siropul de porumb cu multă fructoză, și m-a întrebat ce era asta ...

   Am început să cercetez asta și să văd lista de ingrediente în hamburgeri, chifle, sosuri de salată și chiar și în untul de arahide și am aflat că siropul de porumb bogat în fructoză este aproape în toate, iar aceasta a fost în mare măsură revelația mea, chiar acolo și i-am spus mamei mele, eu ca și copil  de 8 ani, că nu voi mai bea sucuri acidulate. Și pe măsură ce m-am cufundat tot mai adânc în gaura de iepure și am aflat despre OMG, pesticide și erbicide și despre fertilizatorii chimici din sistemul de hrană industrializat.

Un alt mod de a-ți înțelege lumea, este pur și simplu să asculți.
   Deci Richard Branson a ajutat la înființarea unui grup de lideri în vârstă înțelepți numit „Seniorii”, iar înțelepciunea lor a fost o lecție cheie a modului în care să-ți înțelegi lumea. Principalul atribut în a avea un senior bun este să fi capabil să asculți de alți oameni și să nu-ți impui mereu propriile idei și înveți mult mai mult ascultând și vorbind, așa că pe măsură ce am avansat în vârstă probabil am devenit un ascultător mai bun decât atunci când eram mai tânăr.

   Este mult mai important pentru oameni, să se uite la lumea din jurul lor și să nu fie doar în interiorul lumii lor, micuțe de aici. Stați pe veranda voastră sau într-o stație de autobuz, deschideți-vă și priviți totul în jur. Când încorporezi planeta în viața ta, realizezi că multe lucruri pe care le faci afectează pe toți ceilalți. În combinație cu ascultarea informațiilor de la alții, o altă metodă de a obține înțelegerea este să-ți asculți propria intuiție. Eu cred că intuiția este importantă și probabil că aceasta vine din experiență și a experimenta eșecul în față și a experimenta uneori succesul, iar dacă eu decid să fac ceva eu nu calculez înainte, ci o fac bazându-mă pe intuiția mea.

    Dacă aș spune că voi încerca să preiau o parte din liniile ferate britanice iar înainte de a le prelua erau conduse de British Rail, ceea ce era îngrozitor, trenurile erau foarte vechi, iar instinctul meu visceral era că dacă noi aducem trenuri noi care ar fi mult mai rapide și dacă ne-am asigura că telefoanele mobile ale oamenilor nu s-ar descărca tot timpul, noi am putea să le oferim un acces bun la internet știți să motivăm personalul, atunci am face o chestie de succes din asta, așa că o mare parte din aceasta este bazată pe bun simț și intuiție.

   Noi încă învățăm, noi ne aflăm adânciți în curba de învățare, iar ironia este că noi trebuie să învățăm să supraviețuim cu ceea ce am creat pentru noi înșine, cât timp încă învățăm.

   Deci pentru mine are un sens extraordinar să aplicăm ceea ce știm în timp ce studiem principiile, pentru a le înțelege chiar și mai profund. Cu toții ne-am născut cu anumite interese și priceperi, iar acestea încep să te ghideze unde ar trebui să-ți începi cercetarea pentru înțelegerea lumii tale. Și pe măsură ce faci asta și începi să înveți despre direcția în care merg tiparele lumii și le aliniezi pe cele două, atunci ți-ai găsit scopul.

   Serviciul și contribuția pe care am vrutsă le fac dintotdeauna pentru acestă lume, se pot întâmpla acum ... Așa că am zis: aduceți-l! ... aduceți-l, la naiba! Aliniază-ți scopul ! Care e scopul tău?

   Care e scopul tău? Și ce parte o joci tu? Eu cred că este important cu adevărat să cauți în interior ce te satisface ... la un nivel foarte profund și atunci începe să apară un fel de strălucire, deoarece noi lucrăm dintr-o sursă de putere interioară. Este aproape ca o mică centrală de curent electric din interior.

   Ei bine, eu cred că avem o alegere în viață. Eu cred că fiecare este născut cu un scop și ni s-au oferit un set de priceperi și talente pentru a manifesta acel scop în viață. Tiparul care este aliniat cu scopul ar putea fi pur și simplu acolo unde alți ar beneficia. Chiar acum el este o lumină călăuzitoare,  care să ajute adolescenți în risc, să rupă ciclul distrugător pentru  a ajunge pe o cale mult mai plină de scop.

   Planul este să ajung să vorbesc cu câțiva dintre deținuți și să-i implic destul de interactiv și să-i ajut să înțeleagă puterea minții lor, să fie capabili să schimbe cursul sau o direcție sau să schimbe calea pe care se află, sperând că se vor uita în ei înșiși și la comportamentele care i-au adus aici de la bun început.

   Să le țin pumni și să le ofer ceva inspirație cumva să se îndepărteze de discuție și să se simtă pozitivi legat de ei înșiși și poate, să aleagă o cale diferită, și să meargă mai departe. Eu m-am uitat la mine însumi și la greșelile mele, iar acestea erau destul de mentale. Am realizat că erau în minte. Iar apoi se spune: focalizează-te pe respirație.

   Părea așa de simplu, suna destul de patetic, dar când m-am oprit și m-am așezat în acea celulă am început să respir, inspirând și expirând încetișor pe nas și am devenit atent, și am început să realizez că am toate aceste gânduri negative în capul meu iar ca și copil nu m-am prins de asta, nu am făcut niciodată conexiunea și niciodată nu mi s-a spus cât de bun eram la ceva, nu mi s-a spus cât de grozav sunt cât de miraculos este să fii tu și cât de puternic poți să devii dacă vrei. Poate tu chiar te gândești: așa ar trebui să fiu.

   Dar eu nu dau vina ... este numai vina mea, am spus mereu asta, dar am înțeles ideea. Evident, acesta este modul în care am ajuns așa. Mă simt că sunt un singuratic și mă simt că m-am născut rău, da mă simt că nu am primit o șansă pe lume, da, eu nu sunt bun la nimic, sunt bun la furat, la vândut ... ei bine nu eram bun la vândut droguri, ci eram bun la luat droguri, eram bun la acel stil de viață, eram bun să fiu deținut, eram bun la vorbit, aveam mersul, eram bun la toate alea, dar în profunzime nu mă simțeam bine cu mine însumi.

   Eu mereu mă uitam în acea direcție și acolo erau drogurile sau mă confruntam cu femeile, nu mă uitam niciodată în față, eu purtam ochelari de cal și eram mereu negativ când mă gândeam la asta sau la asta, că nu sunt suficient de bun și că voi ajunge mereu la închisoare și știți ce, eu cream asta.

   Pe cât de nebunesc pare, sună ca un film, oricât de nebunesc ar putea suna, tu poți crea tot ceea ce dorești, tu poți crea orice vrei cu adevărat. Eu spun că odată ce începi să-ți folosești mintea și puterea sinelui tău pentru motive pozitive, tu-ți schimbi complet cursul sau direcția în care mergi.

   Prietene, dacă poți face asta, poți face orice. El ne-a arătat doar pentru că ai un început rău în viață, asta nu înseamnă că va fi așa toată viața ta. Eu am crezut cândva că odată ce te afli într-o zonă cu probleme, vei fi mereu în zona cu probleme, iar el mi-a dovedit că greșesc.

   Recent, un prieten de-al meu care studiază lucrurile astea, foarte foarte profund m-a întrebat: Jack, care este scopul Universului? Eu nu am fost întrebat niciodată această întrebare. Iar eu am zis: „ei bine, dă-mi voie să mă gândesc la asta pentru un minut.” Și mă tot gândeam: ce știu eu că face universul cu siguranță? Iar eu am zis că singurul lucru pe care eu știu că universul îl face cu siguranță este că se expansionează, știm asta de la fizică. Așa că am zis că scopul universului este să se expansioneze, iar el a spus: „așa e”. Și tot ce susține expansiunea, expansiunea libertății, expansiunea conștienței, expansiunea abundenței, a iubirii, asta este ceea ce va fi susținut, deoarece este aliniat cu ceea ce face universul.

   Aici în Ulusaba noi avem o rezervație frumoasă de vânat, una din cele mai frumoase din Africa, iar eu cred că este foarte important, dacă ai un loc de muncă oriunde în lume, tu faci tot ce poți să ai grijă de comunitatea din jurul acestuia. Primul lucru major pe care l-am făcut a fostsă înființăm o clinică în zonă. În acest week-end noi chiar am adus o echipă frumoasă pentru a ajuta ca oamenii să audă. Să fie capabili dintr-odată să audă în ambele urechi. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea.

   Eu cred că ai cea mai mare satisfacție în viață, atunci când oferi. Era ca și cum le-ai reda viața înapoi, pur și simplu incredibil. Iar noi am vrut pur și simplu să chiuim de fericire și de fapt, pe drumul de întoarcere în vehicul, noi chiar am făcut asta, un țipăt uriaș de fericire. Este un sentiment grozav.

   Noi aducem o grămadă de afaceriști aici să aibă o vacanță grozavă, un timp minunat, și de asemenea doar să vadă cum pot ajuta Africa. ... zilele săptămânii: duminică, luni, marți, miercuri ... Este pur și simplu fantastic să vezi toți acești copii sărind și atât de entuziasmați să aibă o școală unde să meargă și să vezi fericirea de pe chipul profesorilor și de pe chipurile părinților.

   Acesta este tatăl meu, părintele Enduala, așa că acum îmi place să mulțumesc tatăl meu deoarece îmi plătește un salariu să merg la școală. Acum sunt un manager al acestei clase, așa că-mi place să-i mulțumesc tatălui meu. Mulțumim!

   Deci atunci când vâslești într-un curent, tu ești de fapt purtat de curent. Deci alinierea scopului tău este înțelegerea că pe măsură ce ne aliniem curentului atunci suntem purtați de acel curent, iar noi devenim parte din acea lume. Și pe măsură ce lumea evoluează și noi evoluăm cu acea lume anume.

   Pentru Alison, alinierea scopului ei a însemnat  renunțarea la bogăția și statutul ei, să fie capabilă să facă ceea ce era pasionată cu adevărat. Eu am ieșit din industrie înaintea căderii pieței. Și în câteva luni eram dedicată complet acestei noi afaceri.

   Deci eu am pornit un centru de retragere, în Londra, dedicat să ajute oamenii să treacă prin această călătorie. Pentru mulți oameni arătam ca și cum aș fi decăzut. Că aruncam slujba, ceea ce am făcut, am părăsit City (of London n.t.). Am lăsat banii pe masă ... milioanele oferite. Ca și investitor bancar, asta este ceea ce tu lași pe masă.

   Când am spus NU ... eu împăturesc prosoape pe podea, în centrul meu, crezând în mine. Deci există un sentiment de pornit de la capăt, de nou început ... Pentru mine „Refugiul Inside Out” este visul meu din copilărie care a luat viață. Tot ceea ce oferă refugiul Inside Out este tot ceea eu am avut nevoie să revin la mine însămi. Deci este viața mea ... după întuneric.

   Ideea de a ști ce rezultat vrei să creezi, chiar să cunoști asta este foarte important, deoarece este un moment de angajament. Cineva a spus: „în momentul angajamentului, universul conspiră să te ajute.” Ce înseamnă asta este că în acel moment te deschizi către curgerea de resurse față de care nu ai fost deschis anterior. Pace Alison! Pace.

   Vreau să încep prin a spune: Mulțumesc tuturor care au făcut asta posibil, și care au creat spațiul și intenția pentru comunitatea noastră, fiind deja o comunitate. Tot ce avem nevoie este de o lopată ca tu să vezi diferența dintre lutul de bălegar de unde a fost pământul ... Eu simt că m-aș bucura foarte mult ca generația mea să fie generația A. Noi avem nevoie să fim o rasă mai sănătoasă de oameni, deoarece următoarea generație va fi generația Minus Zero și Minus 1 următoarea generație, iar eu nu vreau să am copii foarte nesănătoși.

   Eu vreau să am un mediu sănătos, vecini sănătoși și oameni sănătoși și să fim capabili să avem oamenii  care să facă schimbarea, să fie capabili să mănânce fructe bune și legume, care chiar au gust bun și nu să le fierbi până ce au gust de ceva amestecat cu un pic de sare. Este chiar bun. Este foarte bun.

    Cum te simți când începi să te schimbi și-ți aliniezi scopul? Împlinirea pentru mine, pare să fi venit într-o libertate interioară de a mă ... exprima pe mine însămi și a fi în pace atât cu abundența cât și cu lipsa, atât cu titulatura cât și cu lipsa ei, cu nicio afacere și cu o afacere. Fiind pur și simplu eu însămi în viața mea. Aceasta este libertate totală.

    Eu am simțit că pot apărea, după o lungă perioadă de ascunziș. M-am simțit pur și simplu excelent. Am simțit că aceasta este o cale diferită, pe care eu am ales-o. Am simțit că acela este locul unde ar trebui să fiu. Am găsit lumina, iar asta sună un pic pompos, dar am simțit că am găsit ceva în interiorul meu care este darul meu.

    M-am simțit așa de normal să fiu capabil să mă conectez cu oamenii. Uită-te drept în față, dacă te sperii un pic. Eu văd frumusețe în cele mai mici lucruri. Când conduc după ce o iau pe fata mea, există acest copac care pare să-mi vorbească și este așa de obscur deoarece remarci acest copac în mijlocul M-Free, iar acesta arată așa de frumos și uimitor, eu văd frumusețe în mici momente prostești. Pentru toți prietenii mei asta ar putea părea complet nebunesc, iar ei trebuie să ia 10 pastile să vadă acel copac, dar eu nu mai trebuie să fac asta acum, am acel zumzet. Sau îmi deschid ochii de dimineață și ascult păsările care fluieră afară. Eu obișnuiam să vreau să împușc păsările deoarece eram așa paranoic la 4 dimineața, eu le puteam auzi începând și porneam o altă zi paranoică, dar acum mă trezesc la frumusețea lor și le ascult fluierând.

    Eu cred cu adevărat că schimbând viața unei persoane, este ca schimbarea vieții unei națiuni. Știți, totul trebuie să aibă un început. Ceea ce vreau să fac este nu numai să reconstruiesc satul, ci și economia acestuia. Deci la fiecare casă pe care am construit-o m-am asigurat că fiecare din sat este parte din acea călătorie, fie că acesta este un constructor de cărămizi, un zidar, fie că este un simplu lucrător ... de îndată ce faci asta, te afli într-o călătorie, o călătorie a recuperării ... despre asta fiind vorba de fapt, în toate astea.

   Când tu chiar vii aici personal și înmânezi în mod fizic certificatele către oameni spunând „aceasta este acum casa ta, acum o deții”, eu cred că nimic nu poate înlocui expresia de pe fața cuiva, acea recunoștință, dar eu cred că este recompensator și pentru mine. Oamenii, în timpul acelui punct de alegere, fac un pas în spate, cercetează mai atent care ar putea fi scopul lor și apoi îl realiniază cu locul unde merge calea lor.

   Noi am fi capabili să transformăm toate problemele din societate, mult mai ușor, în soluții. Bătrânelul ne-a arătat că este dispus să facă sacrificiul suprem. Gandhi a avut un scop foarte puternic și a fost capabil să-i facă pe toți să i se alăture. Așadar, dacă tu ai un scop puternic, una este să afli care este, iar apoi să spui pur și simplu da la acesta, iar apoi tu trebuie să faci schimbările pentru a-l împlini ... Imediat ce ți-ai aliniat scopul, este timpul să ... Fii Schimbarea.

    Unul dintre principiile fundamentale care vin la lumină, din nou și din nou, este că atunci când alegem să ne schimbăm ceva din viețile noastre, vindecarea sau sănătatea corpurilor noastre, sau realitatea fizică din jurul nostru, nu este suficient să te gândești pur și simplu la schimbare sau să dorești, sau să speri la schimbare, noi trebuie să devenim în viețile noastre acele lucruri pe care noi alegem să le experimentăm, în lumea noastră.

   Noi trebui să devenim vindecarea. Noi trebuie să devenim cooperarea, pacea și după cum putem mai bine, să trăim acest principiu în fiecare zi și moment din viețile noastre, înainte să experimentăm asta de fapt, în lumea noastră. Eu cred că ceea ce se întâmplă adesea este că noi mereu ne gândim că lumea va deveni mai bună doar dacă oamenii aceia de acolo s-ar schimba, iar adevărul este că schimbarea trebuie să pornească din interiorul nostru. Va continua să existe conflict în lumea noastră, atâta timp cât există conflict în interiorul individului.

   Ce anume despre mine din ceea ce văd în lumea din jurul meu, ce aș vrea să schimb? Ceva ce poate nu-mi place în lume sau în familia mea sau la locul de muncă sau ceva de genul acesta ... cum se leagă asta de ceva ce eu sunt sau revendic în viața mea personală, iar eu cred că aici este locul unde apar marile salturi în creșterea personală. Este onestitatea.

   Eu schimb lumea pe care o văd schimbând-o mai întâi în mine. Este despre crearea schimbării lumii din jurul tău, prin a schimba ce este în inima ta, în sistemul tău de credințe, schimbând percepțiile despre lumea ta din jurul tău. Iar asta înseamnă să fi schimbarea pe care dorești s-o vezi în lume. Eu cred că toată lumea poate face o diferență în lume, unii doar într-un mod micuț, iar alții într-un mod mare.

   Nu trebuie să fi un politician, nu trebuie să fi o persoană înstărită, nu trebuie să fi la putere tu poți să fi orice vietate din această lume, iar dacă tu doar mergi pe stradă și zâmbești la cineva care vine în drumul tău, tu deja schimbi fericirea și oferi fericirea dacă vezi pe cineva care are nevoie de o mână de ajutor, nu ai nevoie de bani s-o faci, dar pune-te acolo și oferă o mână de ajutor.

   Toată lumea poate face o diferență pozitivă. De a te îndepărta de putere și de ego. Și să mergi la puterea iubirii. Și modul cum faci asta este: începi să faci ceva de care beneficiază alții, să nu vrei nimic în schimb. Ceea ce obții în schimb este așa de multă iubire și împlinire, că ai realizat asta că tu trebuie să creezi acest model foarte puternic și nu este: „eu am asta, eu am asta uitați-vă la mine toată lumea, sunt special. Cel mai mare și puternic model: să fi capabil să ajuți oamenii prin iubire. Iar ei te iubesc înapoi, aceasta este cea mai mare dintre puteri, iar planeta se schimbă chiar acum în această direcție.

   Așa că am început „Grow Appalachia” și am plantat primele noastre 100 de grădini acum 2 ani, iar scopul a fost ca în 5-7 ani pentru ca jumătate de Appalachia să se hrănească singură ... noi îi hrănim pe ei, le dăm echipament și toate semințele pe care le doresc, iar ei pot ajuta și ceva dintre vecinii lor pe parcurs.

   Un tânăr care obișnuia să lucreze la școala de reglementare a venit la noi și a zis: „V-ar place să participați într-o bursă de grădinărit? Ce s-ar întâmpla este că voi ați obține bani pentru semințe și pentru unelte, iar apoi muncitorii vor veni la grădina voastră, de 4-5 ori/an, de-a lungul sezonului de creștere ei vor avea ateliere care vă vor ajuta să știți cum să creșteți, deoarece eu nu am știut nimic despre cum să cresc ceva, când am început să cultiv în Appalachia.

   Noi mergem înainte exact la țintă. Noi nu oferim pomană, noi ajutăm oamenii să se ajute pe ei înșiși. Când am auzit prima dată de „Grow Appalachia” noi am avut probabil mai multă hrană decât știam ce să facem cu ea. Noi am plantat porumb, cartofi, roșii, pepene galben (căruia nu i-a mers prea bine), Țestoasei i-au plăcut pepenii, am fost așa de supărată pe țestoasă. Iar noi am fost capabili să le face pe acestea să țină toată iarna până în vară.

   În Appalachia centrală există o cultură foarte puternică de a oferi. Așa că majoritatea familiilor oferă toate produsele pe care ei le cultivă în afară de ceea ce ei mănâncă și păstrează pentru ei înșiși. Oamenii simt de asemenea că dacă ei au fost ajutați de „Grow Appalchia” ei ar trebui să dea înapoi. Dacă John Paul ne va oferi banii lui, noi ar trebui să oferim celorlalți hrana noastră. Am vorbit cu mama și tata, iar noi chiar i-am scris o scrisoare lui John Paul DeJoria să-i mulțumim că a oferit banii săi pentru „Grow Appalachia”, deoarece a fost minunat. A fost minunat pentru familia noastră.

    Să fim capabili să vedem cu micuța nostră bucățică de pământ poate produce așa de multă mâncare. Pentru mine a fost și încă mai este, copleșitor ... Și nu știu vreo persoană care să fie așa de emoționată pentru o grădină, dar chiar a fost o experiență minunată.

Inițial, când am ... avut o viziune să înființez centrul, m-am gândit că-l voi face pe cont propriu și ceea ce a ieșit la suprafață și ne-a deschis ușile au fost că toată lumea a apărut în persoană, pentru a schimba servicii.

Deci, noi am avut constructorul ... zidurilor și am avut persoana creativă care a apărut și a realizat cardurile noastre și a văzut lucrurile pentru noi. Propriile mele surori, sunt designeri graficieni „dă-mi voie să te ajut !”.

Dintr-odată am dat tuturor permisiunea să-și aducă darurile la înaintare, să apară exact așa cum sunt ei, pentru a ne potrivi împreună, ca niște piese de puzzle, și s-o faci să se întâmple.

Cheia principală pentru a-ți pune viața pe calea cea bună, este să-ți aliniezi scopul cu tipare ce sunt mult mai largi decât tine însuți.

Dar adesea există un lucru care-ți stă în cale, iar aceasta este frica.

Curajul de a acționa

    Tot ceea ce trebuie să depășești frica, este s-o faci oricum, să acționezi, cu fluturii (din stomac n.t.) și restul. Oameni trebuie doar să vorbească în public. Ei trebuie să vorbească deoarece eu am avut o diferență doar vorbind 5 minute pe internet. Deci pur și simplu nu băgați în seamă frica, treceți prin ea și veți avea un moment grozav.

   Mie mi se pare că aceste corporații încearcă mereu să facă acei copii ca și mine, să-i facă pe părinți să cumpere lucruri, care chiar nu sunt bune pentru noi sau planetă. Eu am vorbit la diverse evenimente TedX, la conferințe și cursuri de alimentație și agricultură. A fost o așa experiență minunată și o oportunitate uimitoare pentru mine să ies și să fiu capabil să fac o diferență în lume.

   Tuturor le este frică ... este absolut natural. Iar oamenii care se ipostaziază cel mai mult ca fiind cei mai duri tipi, le este frică.

   Cineva spune: „eu nu cred în porcăria aia cu senzațiile emoționante.” Dar ce spun ei? Ei spun: „eu știu că am trecut prin viață, lăsând în spate o urmă de deșeuri umane.” Eu știu că distrug sistemul în care trăiesc. Dar noțiunea de schimbare mă înspăimântă. Am ajuns până în punctul în care am spus: „Concediază-mă dacă nu vrei asta. Eu voi spune lucrurile pe care alți oameni nu le vor spune pentru a face o diferență în jur. Dar e nevoie de curaj pentru a face asta. Asta ar necesita bunăvoința de a sta expus să pari ca un prost ... să spui ceva ce nu numai că este complet opus la ceea ce spune liderul, ci uneori și din afara domeniului.

   Cum ne unim ca să facem o diferență? Einstein a spus că noi nu putem rezolva o problemă folosind aceiași conștiență care a creat-o. Noi trebuie cumva să schimbăm perspectiva pe care o avem.

   Cum putem câștiga și împărtăși înțelepciune pentru a face alegeri? Eu cred că unul dintre cele mai pozitive lucruri, pe care le putem face este să identificăm punctele de alegere în fiecare domeniu, să identificăm inovațiile care funcționează și să le celebrăm, să le conectăm și să comunicăm în mod continuu ceea ce funcționează.

Și să invităm pe toată lumea, nu numai marii inovatori  să-și adauge contribuția lor specială.

   Și mi-ar place să văd un site de internet, comparabil cu un sistem nervos al umanității pe care am putea să-l numim „motorul sinergiei”, iar acest motor ar ajuta oamenii de peste tot punând acolo ceea ce ei vor să creeze, să-și găsească partenerii, să-și adauge darul lor, în domeniile în care aceste inovații deja funcționează.

   Mișcarea ChoisePoint folosește o rețea socială pentru ca aceia dintre noi care doresc să se schimbe pe sine și lume, sunt capabili să împărtășească idei, să se găsească iar apoi să colaboreze unii cu alții.

   Eu cred că lumea încearcă să completeze un mare puzzle, o mare imagine de ansamblu, care este realizată de fiecare care servește motivului pentru care este aici și lucrurilor pentru care sunt aici să le facă și să potrivească piesa din puzzle care ei sunt meniți să fie ca și formă, mărime, culoare.

   Dacă toată lumea ar face asta, noi am putea să ne aliniem unii pe alții și chiar să creăm imaginea aici. Una nouă, o nouă oportunitate, o nouă generație. Rolul meu, scopul meu este să ajut oamenii să ajungă la individualitatea lor astfel încât ei să servească și să se conecteze.

   Legat de asta, eu creez această imagine ... a unei lumi diferite. Schimbarea se întâmplă mai repede cu ajutorul rețelelor sociale din online. Fiecare persoană poate aduce schimbarea. Noi putem aduce schimbarea. Noi suntem așa de încorporați în rețelele sociale și în viață, că tot ceea ce facem este contagios. Eu sunt un mare credincios al ideii că un mic grup de oameni, care au compasiune și bunătate în inimă, pot schimba lumea.

  Iar dovezile din cercetarea mass mediei sociale încep să ofere un mare suport ideii deoarece emoțiile noastre sunt contagioase, comportamentele noastre sunt contagioase, fiecare lucru pe care-l facem va avea mereu o repercusiune, un impact asupra oamenilor din jurul nostru.

   Prima mea perspectivă este bucuria și a mă bucura cu adevărat de această viață. Apoi eu vreau să fiu cu alți oameni care fac asta, care sunt energetici și surprinzători, creativi, așa vom juca „o minge” împreună.

   Populația lumii se confruntă cu un punct de alegere global, într-o perioadă când alegerea individuală care este realizată astăzi, are un impact mult mai mare asupra vieții în mare decât în oricare altă perioadă anterioară.

  Iar lucrul minunat despre trecerea prin aceste crize este că ne oferă oportunitatea uimitoare să facem un pas înapoi, să înțelegem lumea iar apoi să acceptăm alegerea de a ne alinia scopurile astfel încât, o mulțime dintre problemele lumii să se transforme dintr-odată în soluțiile lumii și să creăm colectiv lumea în care dorim să trăim cu toții.Împreună, pentru contribuțiile individuale, suntem schimbarea.
De fiecare dată când ciclul ajunge la un final, se deschide o fereastră de oportunitate, numită „un punct de alegere”.

 Iar noi vom dori să împărtășim înțelepciune, ajutând la conectarea vocilor din toată lumea. Ceea ce încercăm să facem este să transmitem tuturor celor care lucrează în afaceri, care desfășoară afaceri, să se unească, să iasă în public și să facă pur și simplu, o diferență. Unii oameni fac o mică diferență, alții una mai mare. Noi suntem așa de înzestrați. S-o facem din nou.

   Faceți un salt în credință, bucurați-vă și îmbrățișați viața. Noi suntem incredibil de abili și putem face lucrurile să se întâmple. Cu adevărat, soluția este ... ca fiecare să-și găsească scopul luminos mai profund și să-l urmeze. Iar apoi să transmită unde/valuri.

   Iar știind că acel scop când ești complet aliniat cu acesta, ești aliniat cu scopul universului în acel moment din timp, vei avea o viață extraordinară. Eu schimb mai mult decât viața mea, eu schimb lumea.

   Alăturați-vă Mișcării ChoicePoint și câștigați înțelepciunea de a înțelege lumea, să aveți instrumentele pentru a vă alinia scopul, să schimbați idei și să fiți schimbarea.


PUNCTUL DE ALEGERE * Aliniază-ți Scopul



 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2

 Link 3


Linkuri alternative : AICI 1 și AICI 2

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************