duminică, 3 ianuarie 2016

Recomandare film: B5 (4) : Râul Sufletelor


   Bun găsit dragilor, continuăm povestea întâmplărilor de pe stația B5 cu un subiect interesant într-o versiune inedită ce provoacă o serie de evenimente captivante.

    Dr. Bryson  este un xenoarheolog ce are mulți ani în căutarea secretului vieții veșnice. Recent, el a găsit într-o expediție, săpând o galerie, a găsit un loc unde vânătorii de suflete păstrează colecțiile lor, cu speranța că este cheia la căutările lor. 
    Proiectul Bryson este unul dintre multele proiecte finanțate în secret de magnatul W. Edgars. 
     Garibaldi devenit noul președinte la Edgars Industries, aranjează o întâlnire cu Bryson pe Babylon 5 pentru a-i solicita un raport privind progresele înregistrate, astfel încât să poată evalua dacă continuă să-l finanțeze sau nu. 

     Vânătorii de suflete apar și cer ceea ce este al lor, iar  sufletele prinse în Sferă folosesc pe Bryson ca un canal prin care să-și exprime furia lor și să se răzbune pe Vânători. În plus față de această criză, Lochley și Zach trebuie să se ocupe de un om de afaceri care a instalat o holobordel în Sectorul Maro, și cu avocatul său.
   Vizionare Plăcută !


  Link alternativ :    https://goo.gl/n9s3Th

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

P.S. :  Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.
 Surse :  Rețeaua de internet și wikipedia   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************