duminică, 10 ianuarie 2016

Recomandare film: B5 (5): Legenda Rangers: A trăi și muri la Lumina Stelelor


 Bun găsit dragilor,
   tema filmului de azi este unitate în diversitate. Așa cum știm deja ceea ce nu te omoară, te face mai puternic. Filmul este transpunerea acestei opinii.
   Acest film urmărește aventurile Rangerilor, o echipă de oameni și alte civilizații, formați în lupte și de arte marțiale competente, având ca scop să aducă dreptatea, ordinea și justiția înapoi la civilizațiile interstelare sfâșiate în Războiul Umbrelor. Cu toate acestea, după cum Rangerii încearcă să îndrepte greșelile dușmanilor lor vechi,  apar dușmani noi.
   În timpul unei lupte cu nave necunoscute (pirați), nava Rangerilor Enfalli este grav deteriorată. Deoarece căpitanul este rănit, primul ofițer David Martell preia comanda navei și dă ordinul de retragere, decizie ce nu este înțeleasă de conducătorii Rangerilor și-l aduce la un pas de expulzare.       Datorită mijlocirii G'Kar și Sheridan în favoarea sa, îi este dată o altă șansă ca căpitan pe Liandra, o navă a cărei vechi echipaj a murit recent și inexplicabil. Martell aduce un echipaj care include mai multe rase de rangeri care nu au avut o oportunitate, inclusiv Drazi și Narn.  


  Prima sa misiune este de a escorta Valen, o nouă navă în flota Alianței, care transportă un grup de delegați ai Alianței pentru o întâlnire secretă. O întâlnire care are de-a face cu o nouă amenințare cunoscută doar ca Mâna.
 Posibil într-un viitor apropiat, acest minunat 2016, vom traduce și posta aici serialul legat de rangeri, continuarea serialului B5, de 12-13 episoade având ca protagoniști personajele filmului de azi.

 Vizionare Plăcută !

 

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************