duminică, 24 ianuarie 2016

Recomandare film: B5 (7a) : Poveștile pierdute


 Bun găsit dragilor,
  al șaptelea, și ultimul din serie, conține două povești diferite dar complementare și le voi trata ca atare, în două părți : 7a Poveștile pierdute și 7b Voci în întuneric. Astăzi prima parte : Poveștile pierdute.

 Povestirile pierdute are ca acțiune un virtual an 2281. Șeful bazei B5, colonelul (fost căpitan în timpul derulării serialului) Lochley așteaptă sosirea lui Sheridan, care convoacă un preot de pe Pământ (Terra) pentru a o ajuta în a face față unei probleme misterioase, aparent supranaturale ... Cum se va derula acțiunea vei afla vizionând filmul, cu răbdare ...

 

  Vizionare Plăcută !


   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *