sâmbătă, 26 decembrie 2015

Recomandare film: B5 (3) : Al Treilea Spațiu


 Bun găsit dragilor,
  continuăm povestea stației Babylon 5(B5) cu noi evenimente, aventuri, acțiuni și decizii inedite. Iată câteva detalii :

  Stația B5 este pusă în carantină datorită evenimentelor petrecute pe Pământ, personalul de pe B5 este obligată să-și caute metode și modalități de autosuficiență, chiar dacă alții au alte planuri și intenții. Vor reușii ? Vom vedea.
  Filmul se ocupă de un artefact enorm care este descoperit în hiperspațiu și remorcat până aproape de stația Babilon 5 pentru investigații. Xenoarchaeology Corporation Interplanetar Expeditions trimite un reprezentant, Dr. Elizabeth Trent, să preia controlul de examinare al artefactului.
  Artefactul începe să influențeze visele multor locuitori de pe Babylon 5, cu timpul chiar controlul multora dintre ei în timpul orelor de veghe, de asemenea. Acești "controlați", conduși de Deuce, întâi cer că să se accelereze excavarea, iar apoi devin tot mai violenți față de restul populației de pe Babylon 5. Dr. Trent presupune că artefactul este o Jumpgate care oferă trecerea nu la spațiul normal, nici în hiperspațiu, ci la un spațiu "al treilea" (de aici titlul filmului). Cu sprijinul reticent al colegului său, dă ordin ca aparatul să fie pornit, fără notificarea căpitanului Sheridan.
  Când dispozitivul este în cele din urmă reactivat, străinii Thirdspace intră cu fluxul de la portal în nave mici pentru a începe un atac devastator asupra Babylon 5; flota Thirdspace este atât de avansată încât luptătorii navelor cu un singur ocupant posedă tehnologie scut deflector, ceea ce le face extrem de greu de distrus. Comportamentul violent al persoanelor aflate sub controlul artefactului este destinat să perturbe apărare stației. Lupta se încheie atunci când Sheridan
intră în artefact cu un costum de zbor pentru a planta și mai târziu detona un dispozitiv termonuclear, distrugând artefactul la fel ca primul val de nave de război Thirdspace grele ce încep să apară. După distrugerea artefactului, influența telepatică se oprește și stația revine la normal. Trent, zguduită de modul în care artefactul a afectat-o, trece peste raportul său final, luându-și o pauză nedeterminată.
( ... )
  Tema centrală a Thirdspace este orgoliul. Artefactul a fost creat din cauza credinței Vorlonilor care credeau că au puteri egale ca ale zeilor, probabil o referire la povestea biblică a Turnului Babel, și are ca rezultat că orgoliu propriu, personal, individual și no-cooperare între Sheridan și Trent se activează, creând probleme celor două părți. * Pentru a viziona filmul la o mai bună calitate, accesează ok.ru (butonul-simbol din stânga-sus a monitor-player),
 Vizionare Plăcută !
 
   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

 P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.

Surse : Rețeaua de internet și wikipedia  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *