sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Recomandare film: B5 (6) : O chemare la arme


 Bun găsit dragilor, continuăm cu al șaselea film complementar la serialul Babylon 5 (B5).
  Se apropie cea dea 5-a aniversare a Alianței Interstelare, a cărei sărbătoriri folosesc ca distragere pentru ca Sheridan să se ocupe de o nouă misiune secretă: să probeze noile distrugătoare bazate pe tehnologia Vorlon și Minbari: Steaua Albă, a cărei construcție a fost monitorizată de Garibaldi.  
  Galen tehno-magul, începe să-i apară în vise pentru a avertiza de un atac iminent asupra Pământului de către Drakh. De asemenea, avertizează că au spioni peste tot, astfel încât toți cei din jur se comportă ciudat. Sheridan se întreabă dacă nu ar fi simple halucinații, dar căpitanul Anderson, de pe EAS Charon, și Dureena Nafeel, un hoț a cărei lume a fost distrusă de Umbre în timpul războiului, de asemenea sunt vizitate de Galen în visele lor.
  Curând, cei trei se reunesc pe Babylon 5, și folosind noile prototipuri de nave, se pregătesc a căuta, verifica și contraataca pe cei din rasa Drakh. Planurile de atac includ și unica moștenire de la Umbre, un distrugător de planete.

Vizionare Plăcută !


 Link alternativ :  https://goo.gl/Hs7pfW

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************