duminică, 5 iulie 2015

ORGONUL, Voinicul energetic


Bun găsit dragilor,   Aduc acest documentar ca o sinteză a documentarelor anterioare despre energia orgonică, despre viața lui Wilhelm Reich, publicate în acest blog, aici1 și aici 2 , plus elemente noi despre cum se face, ce rol au și efectele lor în viața cotidiană.
Proprietățile Orgonului

  Energia orgonică este energia specifică vieții. O imagine de ansamblu despre ce este energia orgonică și cum funcționează aceasta rezultă din cercetarea lui Reich. Următoarele proprietăți ale energiei orgonice au fost deduse de Reich (fost student al lui Freud).
  1. Nu are masa. Energia orgonică nu are interție sau masa. Acesta este unul din motivele pentru care măsurarea acesteia este atât de dificilă folosind tehnici convenționale.
2. Este prezentă peste tot. Energia orgonică umple toate spațiile. Este prezentă în diferite procente sau concentrații, dar nu lipsește de nicăieri. Este prezentă pana și în vid, fie că e în spațiu sau în atmosferă.
3. Este mediul în care lumina se mișcă și câmpurile electromagnetice și gravitaționale exercită forțe.

 4. Este în continuă mișcare. Mișcarea continuă a energiei orgonice poate fi observată în condiții specifice. Există cel puțin 2 tipuri de mișcare caracteristică, una pulsatorie sau alternarea dintre mișcarea expansivă și contracție și una de curgere, de-a lungul unui traseu curb.
5. Contrazice legea entropiei! Energia orgonică este atrasă către concentrațiile de energie orgonică. Spre deosebire de electricitate, care tot timpul manifestă direcția de la un potențial înalt la unul scăzut, energia orgonică curge de la un potențial scăzut către unul înalt!
6. Materia este creată din energia orgonică.
7. Poate fi manipulată și controlată de către aparate orgonice.

Trebuie să spunem că există metode, la îndemâna tuturor, pentru a contracara toxicitatea acestor tehnologii otrăvitoare. Energia corespunzătoare pentru eliminarea acestor tehnologii poluante este numită dispozitiv orgonic. Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanță, cu sursa vieții. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează gândurile întunecate și creează condițiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune. Mulți dintre cei care spun că au puteri paranormale relatează adesea că entităţile negative, demonii nu se simt deloc bine în preajma unui dispozitiv orgonic şi dispar aproape instantaneu.
Cele mai multe folosiri ale orgonului sunt în domeniul neutralizării efectelor microundelor (atât de la telefoanele mobile cât și de la celebrele „turnuri” și antene care emit microunde), dar și în domeniul restabilirii armoniei microclimatului „deranjat” anterior prin mijloace de război climatic.

Link 1
Link 2 


  Cu Lumină în Pace și Iubire !

  Paul Marian PolMar


Surse : https://orgonulsidispozitivulorgonic.wordpress.com/despre/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************