duminică, 26 iulie 2015

Cum să folosești Orgonita și cureți casa ta de toxicitatea EMF

  Bun găsit dragilor,   
această ultimă postare dedicată orgonilor, orgonitei și energiei orgonice este dedicată protecției și echilibrării mediului energetic al locuinței tale.                            
 Motivul : Omul este o ființă electromagnetică. Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanță, cu sursa vieții. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează energiile, gândurile întunecate și creează condițiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune.

  Energia orgonică este responsabilă de câteva aspecte ale vieții noastre cum ar fi: îmbătrânirea, nevoia de somn, vulnerabilitatea la agresiuni externe (electromagnetice).
Este cunoscut faptul ca o vitalitate scăzută determină o imunitate scăzută și implicit o vulnerabilitate la agresiuni electromagnetice, agresiuni infoenergetice sau PSI și manipulare.
Așa cum poate mulți dintre voi știți există diferite aparate de atac PSI și manipulare, dar totodată au fost descoperite și aparate de protecție împotriva acestor tipuri de agresiuni.
Aceste dispozitive se numesc dispozitive orgonice și reprezintă mijloacele principale, și eficiente, de protecție împotriva agresiunilor!
Principiul de funcționare este relativ simplu și se bazează pe interacțiunea dintre materia organică și anorganica care prezentă în proporție de 50%-50% și în contact direct transformă energia moartă (orgonul mort, DOR) în energie vie, sau energie pozitivă (vitală, POR).Dispozitivul orgonic te ajută :
– să te protejezi;
– să te vindeci;
– să te trezești sufletește;
– să vindeci Pământul;
– să cureți atmosfera;
– să elimini smogul din orașul tău;
– să elimini reziduurile chimice din aer;
– să îți dezvolți capacitățile psihice;
– să ai un somn liniștit și să vindeci insomniile;
– să te protejezi de vampirii energetici;
– să elimini poluarea electromagnetică.


Cum puteți folosi aceste dispozitive? Răspunsul îl aflați în cele ce urmează:
 – puteți pune dispozitivul orgonic în dormitor, pe o noptiera lângă pat, sau în apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun, poate chiar sub pat.

– în bucătărie, alături de electrodomestice precum microunde, frigider ...

– puteți lega dispozitivul orgonic de conducta de apă pentru a curăța, și încărca energetic toată apa care vine prin conducte; în baie, ajută la purificarea apei și a ambientului de toxinele produse de canalizare.

 – puteți pune dispozitivul orgonic în vecinătatea obiectelor electronice și electrocasnice, emițătoare de radiații electromagnetice, fixe și mobile.
  
– pentru o protecție avansată se recomandă câte un dispozitiv orgonic complementar în fiecare colț al camerei! astfel casa dvs. va deveni un mic paradis, protejat de toate radiațiile și atacurile energetice.

– alături de plante și flori în grădini, pe terase, balcoane cât și plante de interior
 
  – puteți purta un dispozitiv orgonic de buzunar sau un dispozitiv orgonic pandantiv pe unde mergi, astfel că nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curăța și spațiul în care mergi, aducând o rază de lumină cu tine.

 Câțiva factori benefici ai dispozitivelor orgonice:
– generator continuu de energie vitală;

– rază de acțiune foarte mare a acestora, astfel veți face un bine și celor din jur, prin ajutorarea lor va veți ajuta pe dvs.;
– s-a constatat că aceste dispozitive orgonice elimină poluarea și reduc semnificativ nivelul de smog în zona dvs.;
– prin prezența acestui dispozitiv orgonic veți avea nevoie de mai puține ore de somn și/sau somnul dvs. va fi mai sănătos și nu va mai fi bombardat de programe infoenergetice;
– reprezintă un suport bun pentru meditație și relaxare, oferind protecția și energia necesară dobândirii unor frecvențe de vibrație înalte;
– evoluția ta spirituală va fi liberă de multe constrângeri;
– desfacerea nodurilor Hartman;
– protecție energetică;
– vindecarea insomniilor în majoritatea cazurilor.


Link 1
Link 2


  Mai multe despre generatorul orgonic, dispozitive orgonice, modele, poze și prețuri orientative pe blogul din linkul de mai jos :
http://orgonulsidispozitiveorgonice.blogspot.com.es/2010/07/generatorul-orgonic.html

 Pentru detalii complementare, prețuri, comenzi și informații despre tipurile de orgoni disponibile și noi modele, chiar la sugestia clientului, scrieți la : 

  vintilaandrei@ymail.com .

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse : http://dinamikro.blogspot.com.es/2015/07/georg-ritschl-operatiunea-paradisul.html

http://orgonulsidispozitiveorgonice.blogspot.com.es/

http://orgonita.org/es/content/11-como-se-usa-la-orgonita 

 http://orgonitassabadell.blogspot.com.es/2014/05/como-se-usan-las-orgonitas.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *