duminică, 12 iulie 2015

GEORG RITSCHL - Operațiunea Paradisul

Bun găsit dragilor,  
  Am început luna iulie publicând despre "voinicul" Orgon, mai puțin cunoscut în România, voi continua astăzi și următoarele două duminici cu postări și video cu/despre orgon, orgonită și energia orgonică.
   Nivelul de agresivitate la care suntem supuși este tot mai mare pe zi ce trece, dar foarte puțină lume se întreabă de unde provine aceasta agresivitate. Toată lumea vorbește despre noul război care se desfășoară, războiul paranormal, sau mai bine zis războiul din lumile invizibile. Ce pot să vă zic e că acest război are loc tocmai pentru a ne face conștienți de agresivitatea din noi și de nevoia de a ne purifica de aceasta agresivitate care ne urmărește de secole, sau poate chiar milenii întregi.
  Pentru un copil sau o ființă tânără, este dificil să proceseze aceste aspecte, deoarece ele nu se regăsesc în tiparele divine și astfel nu știm ce să facem și cum să abordam aceste aspecte. Astfel ca un prim pas în eliminarea agresivității din viața noastră ar fi bine să eliminăm agresivitatea din subconștientul nostru, pentru că această agresivitate dacă nu este eliminată, atrage la rândul ei agresivitate în planurile mai subtile ale ființei noastre. Și astfel ajungem să fim martorii sau victimele diferitelor lupte astrale, să fim victimele vampirizărilor energetice și a unui șir întreg de agresiuni energetice.
   Dispozitivele orgonice trebuiesc privite ca și un mijloc de evoluție spirituală, ca și un ajutor în elevarea conștiinței. Este bine de știut că orgonul ne ajută în ridicarea conștiinței și ne ajută să facem salturi în evoluția spirituală, dar este necesară și implicarea personală, intenția personală de evoluție și schimbare este un  factor esențial în reușita terapiei cu orgon.

 

 
   Dacă vom privi orgonul doar ca și dispozitiv oarecare și nu avem încredere în el acesta va face ceea ce a fost programat sa facă, în schimb dacă folosim pe deplin calitățile și avantajele care vin odată cu aceste dispozitive orgonice (meditație, rugăciune…) putem ajunge departe pe calea evoluției spirituale.

  În prezentarea video de azi, Dipl. Ing. Arhitect Georg Ritschl este fondatorul proiectului de vindecare a energiei pe scară largă numit Orgonise Africa (Www.orgoniseafrica.com) ne prezintă din activitatea și experiența sa. Având baza de pornire a proiectului în Africa de Sud, Georg a făcut lucrarea cu orgon în mai mult de 10 țări africane (și unele țări europene), cu rezultate adesea uimitoare. Inversare de secete, ecologizare de deșerturi, a crescut numărul de precipitații, producție vegetală și a creșterea sănătății umane și a animalelor sunt rezultatele acestei lucrări efectuate de Ritschl, soția lui Friederike și un grup de prieteni și asociați. Georg explorează, de asemenea, conexiunile dintre ideea de energie orgonică și noua paradigma științifică de dezvoltare care stau la baza înțelegerii noastre psihice, precum și efectele orgonitului asupra conștiinței și a comportamentului uman, punând astfel activitatea sa în contextul mai larg al Mișcării de cunoaștere și înțelegere (breakthrough) a energiei. Georg Ritschl se vede ca parte a unei rețele la nivel mondial de activiști conectate vag și experimentatori din întreaga partajare în explorarea unei tehnologii simple, dar eficientă, care a fost întotdeauna "open source" , permițându-i să fie adoptată peste tot în lume .

 Link 1


Link 2


  "Putem transforma această planetă și de a crea un paradis pe pământ, Armaghedonul nu trebuie să se întâmple, putem să ne vindecăm de multe boli teribile, inclusiv SIDA și cancerul folosind un Zapper de orgon ... simplu!" Grupul a făcut "nenumărate expediții de vindecare orgonice" în Africa pentru a inversa consecințele negative ale "tehnologiei noii ordini mondiale"; aceasta este activitatea ce desfășoară această echipă dedicată orgonului și folosirii lui a ce știe mai bine să facă, transformarea energiei  (site : orgoniseafrica.com).

  Mai multe despre generatorul orgonic, dispozitive orgonice, modele, poze și prețuri orientative pe blogul din linkul de mai jos :

http://orgonulsidispozitiveorgonice.blogspot.com.es/2010/07/generatorul-orgonic.html

 Pentru detalii complementare, prețuri, comenzi și informații despre tipurile de orgoni disponibile și noi modele, chiar la sugestia clientului, scrieți la : 
  vintilaandrei@ymail.com .

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

  Paul Marian PolMar


Surse:  https://www.orgoniseafrica.com/

http://orgonulsidispozitiveorgonice.blogspot.com.es/ 

 http://katecon2006.org/orgonita/es/Blog/8_detenidos-por-conspiracion-y-sabotaje-por-esp.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *