duminică, 19 iulie 2015

Voinicul Orgon și Dârile Morții Chemtrail

Bun găsit dragilor,   
  așa cum am promis voi continua să vorbesc și astăzi despre orgon, dispozitive orgonice și rolul pe care îl au vis-a-vis de dârele morții chemtrails.
  Atunci când sunteți ceva mai relaxați în viața de zi cu zi, uitând sau rezolvând cel puțin parte din grijile zilnice, vă permiteți luxul să ridicați capul din coșul de probleme cotidiene și puteți vedea frumusețea cerului albastru, cu sau fără nori naturali, nu cei falși (atenție !!!). Cu sau fără nori  naturali, imaginea este o minunăție a vieții ce o ignorăm de multe ori, umblând cu capul în "sacul cu probleme și griji personale".

  Când avem puțin curaj să ridicăm capul cu ochii deschiși, vedem aproape zilnic, cu mici excepții, niște linii pe cer ce cu timpul se îngroașă și apoi se disipează în atmosfera mediului înconjurător. Mai multe despre chemtrail în Link 1, Link 2, Link 3 și  

http://fymaaa.blogspot.com.es/2012/09/chemtrails-darele-mortii .

   Iată o fotografie pentru a face diferența dintre urma naturală lăsată de un avion și urma artificială nocivă a unui avion special echipat.  Iată un avion modificat, foto inferior; cum arată un avion civil, știm aproape toți, deci faceți diferența :

Ce este ORGONUL ?
 
  Este o energie naturală, care purifică, vindecă viața în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitiva. Relativ necunoscută, folosirea orgonului este o modalitate naturală și ieftină pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor nocive artificiale răspândite cu atâta ușurință de om. Orgonul neutralizează efectele microundelor, ale radiațiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dezarmonioase, ale radiațiilor nucleare emise de centralele atomice.

Orgonitul și Matricea Orgonică

   Termenul Orgonit se referă la o nouă categorie de materiale compuse în general dintr-un amestec de particule metalice incluse într-un mediu de natură organică ( aceste medii sunt compuse de obicei din rășini epoxidice sau poliesterice). Acest termen a fost menționat pentru prima dată de către K.H. Welz, inventatorul acestuia și a fost preluat ulterior ca denumire generică pentru oricare material similar obținut în baza aceluiași concept, aceste materiale fiind cunoscute și sub denumirea de matrici orgonice. În funcție de cantitatea și dimensiunile particulelor metalice cuprinse în mediul organic o matrice orgonică poate fi de joasă densitate , de densitate medie , sau în cazul utilizării unor pulberi metalice fine, de densitate înaltă și foarte înaltă. Ceea ce diferențiază numărul foarte mare de varietăți de orgonit este densitatea, formele, dimensiunile și materialele utilizate în construcția acestora pentru că în afara materialelor de bază (rășini și metale) se utilizează încă multe altele. Astfel, într-o matrice se pot încorpora pulberi diverse (săruri, oxizi, pulberi de cristale) sau cristale; de asemenea se folosesc în mod frecvent elemente cum ar fi bobine de diverse forme sau magneți permanenți.
   Orice matrice orgonică posedă capacitatea de a interacționa cu energia orgonică în sensul transformării și echilibrării acesteia cu efecte benefice asupra mediului înconjurător, sau chiar de a genera energie orgonică sub influența altor tipuri de energie (electrică, magnetică, optică, termică, scalară, etc.). Iată de ce orgonitul constituie materialul de baza în construcția a numeroase tipuri de dispozitive care se folosesc pentru echilibrarea energetică a mediului înconjurător în general și a ființei umane în special.


  Convertoare și generatoare orgonice
   În anii ’90, Don și Carol Croft au descoperit că adăugarea unui cristal de cuarț într-o matrice formată dintr-un amestec de rășina și bucăți de metal intensifică acumularea de energie orgonică și chiar mai mult, o astfel de matrice având chiar capacitatea de a transforma și echilibra energia deteriorată în urma diverselor activități artificiale (câmpuri electromagnetice, radiații nucleare, etc.), construind pe baza acestei descoperiri primele atenuatoare de câmpuri electromagnetice și convertoare de energie orgonică, dispozitive pe care le-au denumit „Tower Busters”(TB) și „Holly Hand Grenades”(HHG). Aceste dispozitive sunt ambele convertoare de energie orgonică, dar diferă semnificativ din punct de vedere constructiv.
  Generatoarele de energie orgonică const
ituie o categorie aparte de aparate radionice. Utilizarea efectului de formă (efect de piramidă, efect de con) ca element constructiv de bază, îmbunătățește considerabil calitatea ambelor tipuri de dispozitive. Iată cunoscutul cloudbuster în foto :


 

   Cloudbusterul are ca efect practic și imediat, depinzând de mărimea și componența sa, ruperea și întreruperea liniilor de chemtrails apoi disiparea lor; astfel cerul rămâne albastru cum am dori mereu să fie, dar ...  dorința de a ne manipula, de către știi tu cine, încă există. Înălțimea sa de lucru variază de la opt mii la zece mii de metri altitudine, conform datelor existente pe internet. Este un mijloc eficient demonstrat de curățenie și menținere a cerului curat de chemtrails. În țări precum SUA, și altele ... , la câteva ore de activitate a cloudbusterului, și disipare a dârelor ca atare,  poate apărea un elicopter negru de intimidare și recunoaștere a zonei unde cineva a avut curajul să facă curat pe cer de chemtrails.  Orgonita, în imaginea imediat superioară, sau pucul cum mai este cunoscut, este un dispozitiv simplu de construit, foarte eficient în reducerea prin conversie și transformare a energiei DOR negativă în energie POR pozitivă. Sunt folosite, cu succes în multe țări, prin poziționarea lor discretă în toate mediile acvative permanente, curgătoare sau stătătoare, mai adânci de un metru (iazuri, lacuri, puțuri, pârâuri, râuri, fluviu, mare, ocean) este necesară; apoi într-o rază de 20 metri de antenele telefoniei mobile (unde se lasă între trei și zece pucuri, depinde de numărul de antene din ciorchine), astfel antenele telefoniei mobile ajungând să funcționeze cu un rol secundar de emițător de ioni negativi în zonă ( Definiție ioni negativi ), bineveniți pentru populația din zonă și alte efecte pozitive în acest ultim caz ...   


  Privind cu atenție materialul video următor, veți vede și înțelege, un alt punct de vedere, asemănător și complementar, 

Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2 
   Dispozitivele orgonice trebuiesc privite ca și un mijloc de evoluție spirituală, și/sau un ajutor în elevarea conștiinței. Este bine de știut că orgonul ne ajută în ridicarea conștiinței și ne ajută să facem salturi în evoluția spirituală, dar este necesară și implicarea personală, intenția personală de evoluție și schimbare este un  factor esențial în reușita noastră astfel.

 Mai multe despre generatorul orgonic, dispozitive orgonice, modele, poze și prețuri orientative pe blogul din linkul de mai jos :

http://orgonulsidispozitiveorgonice.blogspot.com.es/2010/07/generatorul-orgonic.html

 Pentru detalii complementare, prețuri, comenzi și informații despre tipurile de orgoni disponibile și noi modele, chiar la sugestia clientului, scrieți la : 
  vintilaandrei@ymail.com .

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

  Paul Marian PolMar

Surse :  http://fymaaa.blogspot.com.es/
https://orgonulsidispozitivulorgonic.wordpress.com/despre/
http://burebista2012.blogspot.com.es/2013/09/chemtrails-darele-mortii-si-in-romania.html 
http://educate-yourself.org/ct/goodbyects10jan02.shtml 
https://fumiganlleida.wordpress.com/gifting-orgonite/efectos-del-orgonite/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *