duminică, 2 august 2015

Remember Duminical : Războiul Stelelor (p1. Amenințarea Fantomei și p2. Atacul Clonelor)

Bun găsit dragilor,  
  consider interesantă și necesară aducerea în actualitate a cunoscutei și apreciatei serii științifico-fantastice  Războiul Stelelor,  ce conține șase episoade (părți) apărute până acum și o a șaptea în pregătire. Dincolo de acțiunea filmului, efectele "luptei dintre Bine și Rău", mult apreciatele efecte speciale ; această serie este specială datorită anumitor detalii : părțile implicate în conflicte, părerile și filozofia personajelor, diversitatea posibilelor specii/rase existente în univers, stimularea imaginației, deschiderea spre necunoscut și imprevizibil, călătoria prin spațiu și planete asemănătoare celor existente în Sistemul Solar, dar necunoscute nouă, încă ... etc.

Partea 1 : Amenințarea Fantomei (1999)
 Între puternica Federație a Comerțului și planeta pașnică Naboo s-a iscat un conflict. Maestrul Qui-Gon Jinn, care este un jedi, și discipolul acestuia Obi-Wan Kenobi vor călători spre Naboo pentru a o avertiza pe regină de pericolul ce îi pândește pe toți. Naboo este invadată, iar cavalerii jedi îi vor conduce pe toți la adăpost pe o altă planetă, Tatooine. Aici îl întâlnesc pe tânărul Anakin Skywalker. Cavalerii jedi se luptă în continuare cu forțele răului conduse de Darth Maul, în timp ce Darth Sidious controlează invazia asupra planetei precum o fantomă. Partea a 2a : Atacul Clonelor (2002)

  La 10 ani după întâmplările din primul episod, frumoasa senatoare Padme Amidala este aproape ucisă, astfel că Obi-Wan Kenobi și Anakin Skywalker sunt trimiși să investigheze. Găsesc asasinul, însă acesta este ucis chiar înainte ca cei doi să poată afla ceva de la el. Apoi cei doi jedi sunt trimiși în misiuni diferite, Obi-Wan este trimis să investigheze încercările de asasinare de pe Jamino, pe când Anakin este trimis împreună cu Padme pe Naboo. Ceea ce va afla Obi-Wan în urma investigațiilor, nu sunt lucruri îmbucurătoare, căci sunt pe punctul de a vedea un război civil în plină desfășurare.


  Cu speranța că va făcut plăcere să vedeți sau să revedeți aceste prime două episoade, voi continua duminica viitoare cu partea a 3a (Răzbunarea Sith, 2005) și partea a 4a (O nouă speranță, 1977).

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:     http://www.divxonline.ro/

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Mulţumesc,da este un bun motiv de a ne îmbogăţi imaginaţia,de a deschide noi posibilităţi de introspecţie şi oricînd sînt binevenite schimbările de clişeu !

    RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *