duminică, 12 aprilie 2015

Remember Duminical : Spirit, Armăsarul Vestului Sălbatic + Spiritul Liber

    Spirit, Armăsarul Vestului Sălbatic (2002)
  Spirit, Armăsarul Vestului Sălbatic prezintă aventurile unui cal sălbatic și nesupus care călătorește prin zonele pustii și nedomesticite ale Americii. Întâlnind omul pentru prima dată în condiții dramatice atunci când acesta vrea să-l rupă de familie și locurile natale, Spirit refuză să se lase îmblânzit provocând adevărate conflicte și pierderi materiale.


 Nici măcar atunci când se împrietenește cu un tânăr indian pe nume Little Creek, Spirit nu renunță la dorința de a fi liber acolo unde s-a născut și alături de comunitatea lui... Curajosul armăsar descoperă dragostea atunci când o întâlnește pe Rain, o iapă foarte frumoasă, și devine un erou al vestului sălbatic.
  LinkPcTău , pentru când ai timp să-l vezi liniștit.

Sursa : http://www.desene3d.com/2014/10/spirit-armasarul-vestului-salbatic.html
                  *       *       *       *       *       *       *                                                         Spiritul Liber

- Spiritul liber e precum apa: blând prin prezență, destoinic prin răbdare, puternic prin forța interioară, tăcut în marea-i trecere. 
- Spiritul liber este precum gândul: nu stă o clipă locului. Pentru el mișcarea înseamnă viață, iar viața esența progresului: să ajungi de unde ești, acolo unde trebuie sa fii.
- Spiritul liber este statornic în marea-i decizie precum muntele în taina proprie-i măreții : te poți baza pe sprijinul său la orice pas, dar nu-l poți lua cu tine decât în amintire.
- Spiritul liber este precum orice copac rodnic: îți dăruiește fructele sale, indiferent dacă ești un sfânt sau un tâlhar. La fel face umbră și la fel înflorește fie ca lumea este în vreme de război sau de pace.
- Spiritul liber este precum timpul: trebuie să prețuiești fiecare clipă petrecută cu el pentru că fiecare clipă este deopotrivă intensă şi valoroasă. El trece cu fiecare grăunte din clepsidra gândului și nu mai revine niciodată acolo. Altfel n-ar mai fi spirit liber.
***   Poți descarca acest video cu ajutorul butonului ce se află sub ecranul din pagina vimeo, dacă-ți place. ***


  ***   Cu Lumină în Pace și Iubire !  Aici și Acum !   ***

                                   Paște Luminat !  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *