miercuri, 8 aprilie 2015

Cum să ne deconectăm de la Matrix și să ne reconectăm cu Conștiința

 (+ Filmul Ei trăiesc (1988) , cu sub. RO , la final )
 
  Nu avem nevoie de soluții pentru relele din lume. Avem nevoie de a elimina cauza problemei, care este Ignoranța și Aroganța. Acestea sunt parteneri inseparabili în războiul de conștientizare uman și al inteligenței înnăscute. Prostia ignoranței poate supraviețui numai prin orbirea aroganței. Ele au nevoie una de alta pentru prosperitatea lor reciprocă.
  Einstein spunea : "Cel care urmează mulțimea va primi, de obicei, nu mai mult decât mulțimea. Cel care merge singur, este probabil să se găsească în locuri în care nimeni nu a fost vreodată."
  Urmând mulțimea este cum am ajunge la un pârâu cu lipsa zbaturilor și pentru a elimina cauza problemei avem nevoie de o trezire în masă a Minții către Conștiință, care limitează orice posibilitate. Nu există limite ale posibilităților, doar un sentiment al posibilului. Se impune ca pe noi înșine - astfel, să ne putem seta liberi de astfel de restricții debilitante.
  Da Vinci spunea: "Cea mai mare decepție de care suferă omul, este creată de propriile lui opinii."
  Da, și care sunt opiniile? Acestea sunt doar rezultatul fondului personal, al prejudecăților și accesului la cunoașterea perceptivă, și totuși ele transformă unitar într-un ,,fapt” consolidat. Cele mai multe dintre științe și aproape toată percepția publică a "realității" este ceva mai mult decât opinia și asumarea repetată în acceptarea generală. Nu există nici un mod în care putem preveni ceea ce este planificat pentru umanitate, cu excepția cazului în care ochelarii de cal ai convingerilor sunt aruncați deoparte, iar puterea de informare și înțelegere dictează sentimentul nostru de ,,realitate” în loc de percepția programată.

  Nu putem schimba lumea până când nu ne vom schimba pe noi înșine pentru că lumea este o expresie colectivă a totalității umane
 Puteți avea toate marșurile de protest și demonstrațiile care vă plac, dar fără o extindere a gradului de conștientizare, vom rămâne pe roata hamsterului, posibilă numai prin ignoranță programată.
În prezent, marea majoritate a oamenilor sunt victime ale propriei lor miopii și nu pot vedea dincolo de rasă, cultură, religie, locuri de muncă, prioritate politică, sexualitate și programare socială. Puțini - deși în creștere rapidă ca număr - văd toate acestea ca o diversiune irelevantă din imaginea de ansamblu a controlului la nivel mondial și a abuzului asupra tuturor raselor, culturilor, religiilor, locurilor de muncă, preferințelor politice, sexualității și programelor sociale. De asemenea, o văd ca o diversiune de la marele adevăr că suntem cu toții UNUL, conștientizând prin experiențe diferite.
  Acesta este punctul de vedere al lui Da Vinci că omenirea trebuie să învețe să vadă și să realizeze că totul se conectează la orice altceva. Pentru majoritatea, o percepție distorsionată pe baza ignoranței este singurul adevăr, iar cunoașterea și conștientizarea este o erezie. 
  Cunoașterea și conștientizarea este periculoasă pentru toate autoritățile pentru că, prin definiție, înseamnă că oamenii sunt conectați și pot vedea ceea ce sunt ei cu adevărat atunci când sunt conectați. Odată ce imaginea este focalizată, toate aspectele legate de autoritate și sistemele de credință pe care se bazau se prăbușesc într-o explozie de schimbare a înțelegerii vieții. Dacă sunteți un dinte, dar vedeți și celelalte rotițe ca indivizi ce fac ceva, nu veți vedea ce se întâmplă cu adevărat. Dar, odată ce veți vedea aparatul, atunci percepția ta este imediat transformată și adevărata natură a existenței de zi cu zi devine orbitor de evidentă. 
 Educația, știința, medicina, politica și mass-media sunt toate fondate pe credința în cunoscut. Cunoscutul este, în principiu domeniul holografic a ceea ce se numește lumea fizică, iar necunoscutul este infinitatea nevăzută de informație sub formă de undă și conștiintă pură pe care iluzia holografică o decodifică și manifestă. Cunoscutul este domeniul celor cinci simțuri - pot vedea, auzi, atinge, gusta sau mirosi asta? Prin urmare, aceste întrebări devin arbitrii existenței percepute sau non-existenței.

 Educația este despre predarea cunoscutului pentru următoarea generație de "cunoscători" programați, în timp ce academicienii, oameni de știință și medicii sunt priviți cu venerație, deoarece aceștia sunt percepuți că știu mai mult decât alții despre cunoscut. Dar ce este acest "cunoscut"? Este ceea ce ei cred că este cunoscut, ceea ce li s-a spus că este cunoscut și nimic mai mult. A fost cunoscut că Pământul este plat și acest "cunoscut", a fost predicat și impus generații de-a rândul din belșug în marile centre de presupusă "educație"; dar a fost greșit. Cunoscut este doar "Cred că este cunoscut", dar aceasta este însăși temelia societății umane. Puteți afla cu adevărat doar descoperind necunoscutul. Orice altceva se repetă.
 Când slujba ta, statutul și chiar sentimentul de sine și de securitate provin din cunoscut este un stimulent interior pentru a ignora sau arunca la coșul de gunoi necunoscutul. Cunoscutului îi este frică de necunoscut, deoarece cu cât necunoscutul își dezvăluie secretele sale, cu atât mai mult cunoscutul își pierde omnipotența și poziția dominantă a percepției sale. Cât de amuzant este acest lucru atunci când ceea ce este perceput ca fiind cunoscut este doar o născocire decodificată a imaginației necunoscutului. Visul este cel ce visează, dar poate vedea doar visul. Cunoscutul este necunoscut, dar poate vedea doar cunoscutul. Acest "cunoscut", iluzia holografică, este locul unde oamenii inventează și se închină convingerilor lor, în timp ce tărâmurile formelor de undă și conștiință pură conectează totul ca Unul. Cerințele sistemului de control pentru însăși supraviețuirea lui este că mentalitatea ignorantă trebuie să fie menținută în mod constant iar așa-zișii "vizionari" au fost întotdeauna căutați și vizați de autorități de-a lungul timpului. Vizionarii adevărați amenință extrem ordinea existentă și trebuie legați cu lasoul percepției umane de hologramă.

   Acestea sunt câteva definiții ale "normalului"
*        Conform cu, care aderă la, sau constituie o normă, standard, model, nivel, sau de tip; tipic.
*        Referitoare la sau caracterizat prin inteligență medie sau de dezvoltare.
*        Fără boli psihice; normal.
  Deci, "normal" este în conformitate cu un model standard sau tipic. Dar ce dictează și constituie "standard și tipic"? Percepțiile și comportamentul majorității. Sunt percepțiile și comportamentul majorității cele care devin standard și tipic "normal". Termenul este, de asemenea, "caracterizat de inteligență medie sau de dezvoltare", și așa mai departe de a fi peste medie ca inteligență te face anormal. Și aici e poanta ... a fi normal să fi "liber de boli psihice; sănătos ". Totul este inversat, ca de obicei. Pentru a nu avea boli mintale și sănătos înseamnă de a te conforma cu, să aderi la, sau constitui o normă, standard, model, nivel sau tip; tipic; și să te raportezi sau să fi caracterizat prin inteligență medie sau dezvoltare. Dar cum se definesc inteligența medie sau dezvoltarea?
 Aceasta este media în raport cu toți ceilalți care cred numai în percepția cunoscută. Cei care văd dincolo de "cunoscut" sunt, prin definiție, prea inteligenți pentru a fi considerați "normali", dar nu suficient de normali ca să fie considerați "fără boli psihice; sănătoși ". Sunt isterici. Dacă sunteți născut într-o casă de nebuni, iar tu nu știi nimic altceva, atunci nebunia pentru tine este normală. Este o nebunie, dar este nebunia obișnuită deghizată ca bun-simț. 

  Bine ați venit pe Planeta Pământ, un standard, tipic, obișnuit, casă de nebuni unde civilii sunt bombardați pentru a-i proteja de violență și a le aduce pacea, copiii mor de foame într-o lume cu hrană din belșug, unde oamenii împrumută bani care nu există și plătesc dobândă pe ei, unde hrana este o formă de otravă și deținuții nu pot vedea cât de cuprinzător au fost transformați pentru că sunt prea ocupați cu vizionarea meciurilor echipei lor de fotbal ori Eastenders și X Factor (sau Suleiman Magnificul, în RO). Pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat aici trebuie să deconectăm termenii "sănătos" și "normal", deoarece aceștia nu sunt deloc interschimbabili; și trebuie să ne dăm seama că ceea ce se numește "normal" este o formă avansată de nebunie. Odată ce oamenii fac asta, totul are sens și se încadrează într-un loc. Nu încercați să dați sens lumii, pe motiv că lumea este normală și, prin urmare, să încercați să înțelegeți de ce oamenii inteligenți iau decizii care cauzează moarte zi de zi, distrugere, suferință și privare de drepturi esențiale. 

   Oamenii care iau aceste decizii sunt nebuni și demenți, și de aceea acțiunile lor sunt nebune și demente.
   Aceste mase ale populației care susțin aceste acțiuni și pot face sens rațional din ele sunt o prelungire a aceleiași nebunii și demențe.    Aceasta este simplu : cauză și efect. Lumea este supărată pentru că cei care rulează lumea și o mare parte a populației sunt într-o stare de nebunie. Ideea este, totuși, că nu trebuie să fie.  Nebunia este doar miopie extremă și ignoranță și ambele sunt create de o minte închisă și blocată. Deschide-ți mintea dincolo de miopie și ignoranță și această nebunie va avea grijă de ea însăși. Va pleca. Acest proces este mult mai simplu decât cred oamenii (ceea ce crezi tu că percepi și ceea ce percepi cu adevărat). Înseamnă doar să-ți deschizi sentimentul de potențial al tuturor posibilităților. Majoritatea oamenilor au un sistem de credință și nimic în afară de a trebui să-și demonstreze sieși (în termenii acestora) să fie posibil. Cu alte cuvinte, orice posibilitate este în mod constant un proces cu sistemul propriu de credință ca un judecător.

  Ce zici de a lua Toate Posibilitățile ca normă și de a face tot ceea ce vorbești despre imposibil justificat în sine? Alergarea unei mile în patru minute a fost considerată imposibilă până când cineva a făcut-o și apoi mulți alții au urmat în cunoașterea - convingerea – că ar putea fi realizat acest obiectiv. Simțul umanității pentru ceea ce este posibil și obsesia pentru imposibil sunt cei mai mari înrobitori ai progresului real. Fundația oricărei provocări de a controla trebuie să fie, și nu poate fi nimic altceva decât deschiderea și trezirea minții către Conștiința dinafara Matrix. Fără aceasta, ar trebui să mergem acasă și să facem ceea ce putem pentru a ne pregăti pentru extremele inevitabile ale tiraniei.
  Oamenii pot stoca oricâte arme vor, organiza toate protestele care vor și să atace Sistemul de Control cum vor, dar în cele din urmă nu va mai conta. Sistemul de Control este ceea ce este și este din cauză că masa omenirii este prinsă în percepțiile Minții.

  Controlorii sunt paraziții mentali, la urma urmei. Dar ei nu pot parazita, manipula și programa Conștiința, pentru că este în afara acțiunii lor. Credincioșii din religie, politică și știința de masă, sunt toți prinși în Agenda Sistemului de Control în care se încadrează pentru jocul lor - jocul minții lor.
  Personajul din trilogia Matrix, numit Trainman, declara: "Tu Nu pricepi. Am construit acest loc. Aici jos eu fac regulile. Aici jos eu fac amenințările. Aici jos, eu sunt Dumnezeu. "
  Aceasta a fost în termenii gnosticilor descrisă lumea noastră, în legătură cu Demiurgul și Archonii. Când ești prins în cele cinci simțuri și mintea asociată lor, percepția realității este ceea ce Archonii vă spun că este. Sistemul de control poate avea efect doar în domeniul minții și simțurilor "fizice". După ce v-ați deschis la toate posibilitățile, punctul de atenție - de percepție - se extinde în tărâmurile Conștiinței. De acolo jocul este atât de ușor de înțeles, dar fără această înțelegere cum poate cineva lua o decizie în cunoștință și eficace cu privire la modul de a răspunde la situația globală cu care ne confruntăm?

  Auto-identificarea este cheia pentru tot. Ești Tot Ceea Ce Este, Toată-Cunoașterea, Toate-Posibilitățile. Dar atenția se concentrează în prezent pe o serie mică de frecvențe numite lumină vizibilă și accentul este dat de nume și etichete ca Ioan și Amy, caucazian și evreu, bogați și săraci. Deci, "tu" cu care ai de gând să te identifici? Te auto-identifici cu ceea ce ești cu adevărat sau doar cu ceea ce experimentezi? Ioan și Amy, caucazian și evreu, bogați și săraci sunt toate născociri ale iluziei și dacă aceasta este doar o auto-identitate, atunci Matrix-ul rulează conform percepțiilor tale deoarece nu ai nici un alt punct de referință pentru ceea ce se întâmplă cu tine și în lume. Viața ta pe departe, a fost dictată de cine ați crezut că sunteți. Modificând ceea ce crezi că ești, tu vei schimba ceea ce percepi și experimentezi. Împreună vom schimba ceea ce noi toți percepem și experimentăm. Nu există nicio cale de ieșire de unde suntem dacă nu există o transformare a simțământului de sine de la identitatea de sine care ne-a pus unde suntem.
  Cu cât vă deplasați punctul de atenție către inimă, cu atât societatea noastră devine suicidară de la sine înțeles. Archonii au transformat o societate a inimii într-o societate a intestinului pentru a face omenirea ușor de înșelat, manipulat și controlat. În spiritul înlăturării cauzei problemei trebuie să ne schimbăm din nou. Inima și Vortexul asociat inimii, sunt prima legătură a noastră la infinit pentru totdeauna. 

  Creierul se presupune a fi slujitorul nu stăpânul nostru, dar Archonii nu puteau ajunge mai aproape de unde se află acum fără ca, creierul să uzurpeze întâietatea inimii.
  Giordano Bruno (1548-1600) a avut o perspectivă care vine de dincolo de timp și am văzut prin versiunea oficială a realității. Acesta a fost Bruno care a spus: "Lumina Divină este întotdeauna în om, fiind prezentă prin simțuri și înțelegere, dar omul o respinge" și "dragostea eroică este proprietatea acelor naturi superioare, care sunt numite nebune, nu deoarece ele nu știu, ci pentru că cunosc prea multe ". Cunoscutului îi este frică de necunoscut. De ce Bruno, Da Vinci și alții s-au lovit în înțelegerea lor, poate a fost mereu acolo, dar poate fi accesat numai prin deschiderea minții și extremă a inimii. Acesta este darul inteligenței inimii. Inima vede tot din afara iluziei. Este în această lume, dar nu aparține ei. Ca rezultat, persoanele cu inteligența inimii sunt considerate ca fiind nebune și imposibil de înțeles.

  Creierul nu este sursa a nimic. Este conducta, sistemul informatic biologic, care răspunde la stimuli de informare și te face conștient în ceea ce privește percepția prin cele cinci simțuri și comportamentul. Diferite zone ale creierului devin activate, sau "luminate", atunci când sunt primite informații energetice care se referă la un rol specific în decodarea și comunicarea informațiilor către mintea holografică conștientă. Informațiile pot veni de la inimă și măreața Conștiință (ceea ce numesc unii sufletul), sau pot veni direct de la posesia Archonică și a programelor Archonice interminabile cum ar fi educația, știința, religia, mass-media, politica etc. După ce te deschizi inteligenței inimii - inteligența înnăscută, inteligența universală - "opoziția" este condusă iar inima și creierul vorbesc ca unul.
  Archonii au țintit vortexul inimii prin modul în care au structurat societatea și blocat oamenii în chakra emoțională, în intestin. Sentimentele și percepțiile pozitive, cum ar fi iubirea și bucuria (de înaltă frecvență) provin din inimă. Ideea este de a bloca influența inimii oferind oamenilor cât mai multe motive pentru a simți frică, anxietate, stres si depresie. Stresul provoacă boli de inimă, deoarece îngreunează fluxul de energie prin chakra inimii, pentru a forma un câmp haotic care devine mai intens cu cât stresul continuă. Această denaturare este transferată prin intermediul inimii holografice și acolo este motivul pentru care într-o societate temătoare și stresată, bolile de inimă sunt un criminal global în masă. 

  Vortexul inimii și câmpul său electromagnetic masiv este locul în care percepția umană a fost deturnată cel mai eficient și avem nevoie să inversăm acest lucru. Nimic nu este mai important decât acest lucru pentru cei care doresc cu adevărat să se elibereze de tirania Archonică. Dacă oamenii cred că pot face față acestei provocări cu furie, ură sau revoluție violentă ar trebui să se simtă că pierd timpul.
  Fără trecerea de la intestine la inimă = tiranie globală ; Facem trecerea de la intestine la inimă = jocul sa terminat.
  Este posibil să trecem peste și ocoli creierul sau a-l folosi și, de fapt, acest lucru trebuie făcut pentru a merge dincolo de "timp și spațiu". Aceasta este ceea ce făceau Da Vinci, Bruno și alții.    

  Informațiile în mod normal, intră în ceea ce noi numim mintea conștientă prin creier, cu toate interferențele, blocaje și filtre cauzate de credință, emoție și alte programe. Dar dacă vă mutați punctul de atenție din organism afară, în infinitul de dincolo de Matrix puteți face o legătură directă între înțelegerea extinsă și propria conștientizare. "Cavaleria" nu a venit la tine - ai mers tu la "cavalerie". Cu înțelegerea absorbită în punctul extins de atenție (este vorba de extinderea conștiinței,n.b.) vă poate aduce înapoi la realitatea celor cinci-simțuri prin inimă ca și cunoaștere intuitivă și nu ca o simplă gândire care este direcționată prin creier.    
  Acesta este modul în care putem atinge o înțelegere infinită și cunoaștere inspirată și a le aduce în această realitate într-o formă pură și imaculată.

    Sursa : Julian Websdale, http://humansarefree.com/  

Supliment VIDEO :   

 Filmul Ei trăiesc (1988) , cu sub. RO :

   Ei trăiesc (1988) este povestea unui bărbat obișnuit pe nume John Nada, care într-o zi ca oricare alta găsește o pereche ciudată de ochelari, cu care poate vedea adevărata față a oamenilor. Multe persoane din oraș sunt de fapt extratereștri de pe planeta Andromeda, și au devenit membri importanți ai societății noastre.
 
 

 Link PcTău pentru când ai timp acasă, cobori și vizionezi.
 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************