duminică, 26 aprilie 2015

Remember Duminical : Codul lui Moise + Trezirea la punctul zero

Codul (dat) lui Moise
   Acum 3.500 de ani, tehnologia despre care se vorbește în acest film documentar era folosită la crearea celor mai incredibile miracole pe care lumea le văzuse până atunci. Aceeași tehnologie poate fi folosită acum pentru a produce o nouă lume. Codul lui Moise este un alt film al regizorului care a realizat și filmul Secretul. Este un film îndelung așteptat de toată lumea. Documentarul te învață cum să folosești legea atracției, pentru a-ți aduce atât foloase în propria viață, cât și bunătate în lume.

    Până acum, sute de mii de oameni au văzut deja filmul, iar cartea pe același subiect este un bestseller al New York Times.  (Sursa: themosescode.com )

                            *           *           *            *           *          *           *                                   
 Trezirea la punctul zero de Gregg Braden 
    Există un proces de schimbări fără precedent ce se desfășoară pe Pământ.
    Tu ești o parte din această Schimbare. Fără cunoașterea granițelor artificiale ale religiei, științei sau tradițiilor mistice antice, Schimbarea este caracterizată în inversări dramatice a parametrilor fizici ai Planetei, și însoțită de o transformare rapidă în înțelegerea, percepția și experiența umană. Această perioadă este referită istoric ca "Schimbarea Erelor". 

 
Cu Lumină în Pace și Iubire !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *