duminică, 14 decembrie 2014

Filmul de Duminică : Alt corp, altă șansă (Avatar, 2009)

  Avatar, un film de acțiune cu o nouă generație de efecte speciale, oferă un nou gen de experiență cinematografică atrăgătoare, în care tehnologia revoluționară inventată pentru a face acest film se pierde în emoția personajelor și învăluirea poveștii.
  Avatar ne duce într-o lume spectaculoasă dincolo de imaginație, unde un nou venit de pe Pământ pornește într-o aventură epică, luptând, în cele din urmă, pentru a salva lumea extraterestră pe care ajunge s-o îmbrățișeze ca pe propria sa casă.
  Pătrundem în lumea extraterestră prin ochii lui Jake Sully, un fost puşcaș marin paralizat într-un scaun cu rotile. În ciuda handicapului său, Jake are încă o inimă de războinic. E recrutat să se deplaseze la ani lumină depărtare, la un avanpost al pământenilor de pe Pandora, unde un consorţiu corporativ extrage un minereu rar care este cheia soluționării crizei energetice de pe Pământ. Deoarece atmosfera Pandorei este toxică, aceştia au creat  Programul Avatar, în care "piloţi" umani îşi conectează conştiinţa la un avatar, un corp biologic teleghidat care poate supravieţui în aerul letal. Aceste avatare sunt nişte hibrizi construiţi genetic din ADN uman amestecat cu ADN-ul localnicilor de pe Pandora, Na'vi.
 Renăscut în avatarul său, Jake poate merge din nou. Primește misiunea de a se infiltra printre Na'vi, care au devenit un obstacol major în exploatarea preţiosului minereu. O frumoasă femeie Na'vi, însă, Neytiri, îi salvează viaţa, iar asta schimbă totul. Jake este luat în sânul clanului ei şi învaţă să devină unul dintre ei, ceea ce implică multe teste şi aventuri. În timp ce relaţia lui Jake cu profesoara lui, Neytiri, se adânceşte, el învaţă să respecte calea poporului Na'vi şi, în cele din urmă, e acceptat printre ei. 

  Curând, se va confrunta cu testul final, când va ajunge să-i conducă într-o bătălie epică care va decide soarta unei lumi întregi.  

  Privește, Analizează, Înțelege


LinkMyPc îți permite să-l vezi când ai timp, acasă.

  PS : Mesajul spiritual al filmului Avatar
   Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Sursa : http://www.cinemagia.ro/filme/avatar-17818/articol/32457/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *