luni, 11 august 2014

TESTUL FINAL

 
      Acum jucați ultimele roluri din iluzie, înainte ca întreaga piesa să se termine. Școala Terra va închide porțile și ca la orice sfârșit de ciclu voi veți da testul final, cel mai important test al întregii voastre vieți.
     Nu trece nimeni peste el cu indiferență pentru că nimeni nu va fi scutit sau nimeni nu va promova ciclul fără să îl dea. Bine-nțeles că testul final, marele examen de sfârșit este testul iubirii necondiționate. Este ultimul prag pe care trebuie să îl treceți înainte de a fi admiși în dimensiunile înalte unde iubirea este ceea ce leagă lumile una de alta și civilizațiile între ele. Fără iubire lumile nu ar avea nimic în comun, pentru că sunt civilizații atât de diferite încât nu s-ar înțelege în nici un fel. În dimensiunile înalte fiecare și toți împreună știu ce însemnă să fii UNUL, ei trăiesc ca și cînd ar fi o singură conștiință. Acum și voi ați ajuns la porțile dimensiunii a cincea și vă veți aplica testul acesta de multe ori, că până în clipa când se vor închide porțile, să demonstrați că ați înțeles, că simțiți iubirea cum curge prin întreaga creație și vă întregește și pe voi, vă unește cu fiecare ființă de oriunde ar fi. Gândiți-vă că dacă nici pentru semenii voștri, pentru familie și cei apropiați, cei cu care ați împărtășit aceleași experiențe nu simțiți iubirea necondiționată, ce greu v-ar fi să simțiți acest lucru pentru o ființă care nu arată nici măcar uman. Prin toată creația curge același râu de energie a iubirii care curge și prin voi, indiferent de forma vasului în care se află. Pe fiecare, indiferent cum ar arăta, l-a creat aceeași Mamă și același Tată care v-a creat și pe voi, cu tot atâta dragoste ca și pe voi. Acum suntem pe drumul care ne va reconecta la întreaga Creație și toți care ne vor aștepta la sfârșitul drumului, vor fi frații și familiile noastre.
     Ultimul test la ieșirea din iluzie este iubirea, iubirea pentru orice formă de viață, pentru orice ființă, pentru ORICE.

      
  Să nu tratăm cu ușurință acest test și mai ales să nu credem că ne va ajuta cineva să îl trecem, dacă noi nu am ajuns singuri să trăim ca și când am fi iubire. Singurul ajutor care îl primiți este acum și cei care au rolul de a ajuta la deschiderea conștiinței spre iubire necondiționată nu vor înceta să vă spună mereu și mereu același lucru, în speranța că veți vedea și voi lumina de la capătul drumului și vă veți deschide în sfârșit inima spre IUBIRE.

Namaste !

L.NADA

În fiecare seara la ora 21 vă aștept la meditații.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************