miercuri, 27 august 2014

Dr. Emoto Masaru : Indiferenta ucide !

     Dr. Emoto Masaru a realizat un experiment cu orez.
El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa. 

  În fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus “Mulțumesc” primului borcan cu orez, “Ești un idiot!” celui de al doilea borcan, pe când pe cel de al treilea l-a ignonat complet.
    După o lună, orezul din borcanul căruia i s-a spus "Mulțumesc" a început să fermenteze, având un aspect sănătos. Orezul din al doilea borcan s-a înegrit. Iar orezul din borcanul care a fost ignorat, a mucegăit. Indiferența face cel mai mare rău.

Concluzia e simplă: Indiferența ucide. Cuvintele sunt puternice.
Oferă atenție celor din jur. Întrebă-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorbă bună, felicită-i pentru reușite, îmbărbătează-i pentru nereușite.

Oamenii din jurul nostru prind viață atâta timp cât simt căldura noastră față de ei, atâta timp cat îi iubim și le-o arătăm într-un fel. Ignorându-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt în amurg…

În căutările noastre nebune de zi cu zi uităm deseori că lucrurile simple sunt cele care fac viata mai frumoasă. Și tot ele fac o diferență în viața oamenilor de lângă noi.

Adu viața în lumea din jurul tău. Și culoare!

                                                                             Cu Lumină în Pace și Iubire !  

Sursa: sheblogs.121.ro
           http://suntsanatos.ro/documentare/dr-emoto-masaru-indiferenta-ucide.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *