vineri, 29 august 2014

Mesaj 31.07.2014 SANANDA : Despre dezvăluire

  Noi suntem de partea voastră și să vă ajutăm în Ascensionare!
 


  Bună ziua și felicitări tuturor, de pe navele  Federației Galactice, de unde vom discuta despre Dezvăluirea pe care am planificat-o în viitorul apropiat.  

   Vreau să va pregătiți de sărbătoare și să știți că tot ceea ce aveți în minte atunci când va gândiți la "Dezvăluire" nu poate fi decât, probabil, ceea ce voi planificați.  

 Desigur, că planurile noastre s-au schimbat în funcție de situația de pe teren, așa că am abandonat deja cel mai rău caz pe care ni l-am imaginat în anii '50 - să venim, sa aterizăm și să vă luăm pe toți la bordul milioanelor de nave, atunci când holocaustul nuclear planificat, părea iminent.   
   Dorim să vă asigurăm, dragii mei, că eram bine antrenați pentru această manevră.

   Am fi putut să vă luăm pe toți la "bord" în spațiu, în câteva minute, dacă ar fi fost necesar.

    Din fericire, această posibilitate oribilă nu mai este necesară, deoarece armele nucleare de pe planetă au fost dezactivate, iar opțiunea diplomatică devenea din ce în ce mai eficientă.

   Da, am răsuflat ușurați, atunci când ni s-a permis să intervenim în cazul în care nu mai era decât puțin să se întâmple acest lucru, deoarece Creatorul nostru Suprem nu va mai permite sa apară o astfel de nebunie.

   Acum ne pregătim să vă întâmpinam în situații mai puțin dramatice, așa cum facem de ceva timp, deja.

   Recent am survolat si observat Londra, cetățenii britanici și-au consolidat gradul de conștientizare asupra prezenței noastre și-i salutăm.

   Nu contează care dintre navele din marea flota a Comandamentului Ashtar primește permisiunea de a se desconspira pentru a fi fotografiată.

   Oamenii de la sol nu au experiența necesară să identifice și recunoască aparatura noastră sau să cunoască proveniența.

   Aceasta nu are importanță, deoarece toate sunt acolo pentru același scop - care este cel de a observa progresul vostru spre vibrațiile superioare și să vă ajutam, dacă este necesar.

  În general, nu avem voie să favorizăm sau să aranjăm afacerile voastre de la sol, indiferent de nivelul în care ne credeți atotputernici; nu ne este permis să ne utilizăm puterea, pentru a schimba cursul civilizației; voi trebuie să fiți în măsură să vă ridicați singuri.  

    Am fost autorizați să vă ajutăm prin aceste mesaje, deoarece acum este sfârșitul ciclului de creștere, care va permite Ascensionarea voastră în masă și pentru că, Creatorul a văzut că fără un contact semnificativ cu noi, nu ați ajunge la o vibrație suficient de mare pentru realizarea ascensiunii.  

   Aceasta este oportunitatea voastră de acum, dragii mei.

Energia hrănitoare din Soarele Central al Creatorului se revarsă acum pe planeta voastră, dându-vă un impuls suplimentar pentru a vă atinge obiectivul scontat.

  Voi și cu mine am fost pe acest drum de mii de ani, suferind multe eșecuri datorate manipularii și cruzimii forțelor întunecate.

  Nu trebuie să permitem nici macar unei singure interferențe, să intervină în calea Ascensiunii.  

 Eu vorbesc de disperare, depresie, deziluzie, descurajare și în cel mai rău caz, de pierderea credinței.

  Aici în spatele vălului, aveți dificilul dezavantaj și provocarea de a vă menține echilibrul și de a vă vedea ca pe niste zei și zeițe, care sunteți într-adevăr.

  Voi credeți că nu există nicio dovadă a existenței lui Dumnezeu și mai ales că sunteți o parte integrantă din Sufletul Divin.

   Întreabați-vă : "Cine sunt eu ?" 
 

 Vreau să știu cine sunt eu în ierarhia Cerului, cautați și implorați mediile, care vă spună în cele din urmă : *Da, ești o încarnare a Mamei Maria*, sau *Da, ești un aspect al lui Isus*.
 

 Este adevărat, să știți.

Tot ceea ce vi-am spus este adevărat.

Sunteți o parte din mine, cum și Eu sunt o parte din voi.

  Vă voi dezvălui un mare Adevăr Universal, deoarece Eu cred că sunteți pregatiți sa înțelegeți Adevărul.  

  Adevărul este că sunteți toți aspecte ale Creatorului, legături directe cu energia Marelui Soare Central, la fel ca și mine, la fel ca și Dumnezeul Mama / Tatăl și toti ceilalți Maeștrii cu care sunteți în legatură și cu care ați învățat să vorbiți și să-i iubiți.

  Această legătură, se va simți în inimă - în același loc în care simțiți profund legătura cu copiii și părinții voștri.

  Atunci când vă spunem, dragii mei, Suntem Unul, la asta ne referim.

  Nu vă spunem povești de adormit copiii.

Ci vă spunem un adevăr simplu pe care toate ființele din întreg Multiversul îl știu în inima lor.

 Voi sunteți printre ultimii care acceptă într-adevăr acest adevăr, nu-i așa?

 Copacii, animalele, planetele și stelele, toate trăiesc în pace știind că ele sunt o expresie a inimii Creatorului Suprem.  

   Rasă umană a fost creată pentru a experimenta dragostea și fericirea profundă și să știti că niciodată nu sunteți singuri, niciodata izolati, niciodata separați de El, care este Iubire.
 

 Da, chiar planeta voastra, Mama Terra, a fost creată pentru a ajuta la ridicarea umanității la un nivel de acceptare încetul cu încetul - de acceptare ca să vă spuneți adânc în subconstientul vostru că sunteți buni, iubiți necondiționat și infinit - și o acceptare care aduce pacea.  

  Ați trăit pe o planetă în război, deoarece erați în război cu Dumnezeu.

  Argumentați și dezbateți, întrebați și cereți lămuriri, în timp ce adevărul este chiar acolo în inimile voastre.

Da, umanitatea este rasa Creatorului în fiecare sens al termenului din cauza inteligenței, imaginației și voinței voastre, dar voi, sufletul care sunteți, nu este uman.  

 Ați venit aici pentru a experimenta intens lucruri, sau poate pentru a ajuta rasa umană să se înalțe, ca să-și reia locul său de drept în Cer, la fel ca orice alte specii și rase umanoide, care au făcut-o anterior.
 

 Voi, dragi Frați și Surori de suflet, îndepliniți planul lui Dumnezeu la fel ca furnica din grădină, la fel ca balenele, delfinii și vulturii care se exprima ca Dumnezeu.  

  Toate revin Acasa, la sfârșitul încarnări lor.

Toți trăim în îmbrățișarea caldă a Iubirii, în calitate de membrii integrați și incluși cu bucurie în marea multitudine de ființe cerești, care se văd toate ca parteneri egali în Marele Experiment care este Viața.
 

  Aici, în tărâmurile cerești noi nu ne vedem ca făcând parte dintr-o ierarhie.

  Știm experiențele noastre de individuație, ca simțindu-ne separați și experimentând liberul arbitru și de asemenea, știm că aceste incursiuni în separare erau în înțelegerea finală, o iluzie.

 Noi întotdeauna ne întoarcem la noi în brațele iubitoare ale Creatorului nostru, precum și a altor forme de energie pe care le recunoastem ca Frații și Surorile noastre, Flăcările noastre Gemene, sufletele noastre partenere și suflete pereche.
 

 Acum, următorul pas în evoluția voastră va consta în a vedea continuumul Vieții care traversează toate experiențele voastre, indiferent dacă sunteți aici într-un corp uman sau pe cale sa călătoriți prin Univers în corpul vostru de lumină, sau pe cale să vă încarnați pe o planetă îndepărtată, pentru a experimenta o viață de confort și armonie.  

  Dragii mei, suntem ca un pește în ocean - nu conteza ce pește, nu contează ce ocean - în care noi înotăm în marele ocean al Iubirii lui Dumnezeu.
 

  Noi respirăm aerul creației lui Dumnezeu, noi mâncam hrana pe care Dumnezeu a creat-o pentru noi și noi trăim existența corpului în care am ales să trăim, pentru această experiență de viață.

  Noi nu putem fi abandonați de Dumnezeu, indiferent de cât de mult ne hrănim cu gânduri negre; noi nu putem fi pedepsiți de Dumnezeu pentru păcate sau pentru orice altceva, deoarece Dumnezeu ne vede ca pe o parte din El / Ea și iubește toată Creația ca pe Unu.  

  Dumnezeu vede de neconceput sa pedepsească o creatură, o ființă, deoarece nu face parte din Marele Plan de a controla sau de a distruge ființele prețioase, pe care le-a creat în Iubire.

  Am primit libertatea suverană de a trăi bine sau rău, în funcție de alegerea noastră și de a învăța din experiențe.  

 Odata ce v-ați obișnuit să va încarnati aici pe Pamant, este ușor de simțit că această experiență a suferinței și a conflictului este o cale a Universului, sau a Vieții, dar nu este adevărata.

   Viața este VIAȚĂ.  

 Forței de viață care curge prin venele voastre nu-i pasă dacă o simțiți sau nu, dacă-i recunoașteți prezența sau nu, ea se mulțumește să fie și rămâne să vă sprijine în timp ce ocupați acest corp.

 Este un cadou, o binecuvântare care este acordata în mod liber și necondiționat.

 Voi sunteți, dragii mei, cei care ați pus condiții, hotărâri și restricții, propriei voastre bucurii.

 Dumnezeu nu v-a creat să suferiți, să vă faceți griji, sau pentru a vă simți singuri și separați.

   Să fie clar.

 Voi, sufletul care sunteți, sunteți o parte integrantă a tot ceea ce este Creatorul.

 Nu există nici o separare de el, nici un abandon sau separare de voi.

  Acest lucru nu poate fi făcut.  

 E doar atunci când ați venit aici - sufletul care sunteți - să luați o formă umană și să începeți să gândiți că sunteți singuri în Univers și să vă întrebați dacă ar putea exista o formă inteligentă de viață ca voi, undeva în Cosmos.
 

 Din punctul de vedere al dimensiunilor superioare, era distractiv să ne gândim doar la a pune o astfel de întrebare atât de evidentă și că voi v-ați putea chiar gândi că sunteți singurele ființe conștiente, dacă aceasta nu ar fi fost o iluzie completă și tristă.
 

 Vedeți voi, suferința voastră nu vine din condițiile fizice din viața voastră, pentru că este nevoie de foarte puțin pentru ca o ființă umană să aibă o viață fericită, la fel cum multe culturi indigene au demonstrat acest lucru de-a lungul veacurilor.

 Luați un copil și vedeți ce vrea.
 

 O cantitate rezonabilă de lapte nutritiv, o privire profunda și iubitoare a părintelui, un pic de confort sub formă de scutec curat și o îmbrățișare blândă, iar copilul poate rămâne în legătură cu Dumnezeu, îngerii săi păzitori, lumina și tiparele de energie care-l înconjoară.
 

   Eu voi continua să revărs Dragostea mea peste voi, iubiții mei, atâta timp cât veți fi capabili să absorbiți această dragoste și până când puteți simți sărutările mele pe fața voastră și brațele Mele  înconjurându-vă, deoarece Eu vă aduc Iubirea pe care o resimt/primesc din partea Creatorului nostru.  

  Exprim ceea ce simt profund în inima mea - că suntem iubiți și prețuiți și va fi așa întotdeauna pentru totdeauna.

 Eu vă dăruiesc această iubire liber și necondiționat, deoarece mi-a fost dată liber, în fiecare moment din fiecare zi, pentru eternitate.

Sunt mereu aici pentru voi și voi rămâne cu voi în Iubire, atâta timp cât respirăm Lumina și Iubirea eterna a Creatorului nostru.

Eu sunt, al vostru Sananda.

www.whoneedslight.org

Transcrit par Kathryn E. May, le 31 juillet 2014

Traduit par Patrick

Posté par Parole au Peuple


Traducere: Light Writer

Cu Lumină în Pace și Iubire !    

5 comentarii:

 1. LORD SANANDA, CE FACEM CU PERSOANELE DISOCIATE CARE ISI FIXEAZA O TINTA UMANA, BOLNAVI PSIHIC FIIND, COMIT ERORI PANA ISI EXASPEREAZA VICTIMA? CARE DESI DISOCIATI, SUNT IN FUNCTII INALTE, CU NUME GRELE, SI AU DESTUI SUBALTERNI EXECUTANTI CE STAU CONTRA VICTIMEI PE BARICADE ZI-NOAPTE, NU I SE PERMITE ACCESUL LA LUMINA, ESTE SI DATA DINCOLO INTUNECATULUI, MODIFICATA GENETIC SI DETERMINATA SA TRAIASCA ATAT DE RAU INCAT SA SE SINUCIDA. NU MI SE PARE FIRESC SA NU FACETI NIMIC CAND SUNT IMPIEDICARI DE VIATA MALADIVE, EU CA VICTIMA A DISOCIATULUI, NU POT SA FAC NIMIC PT EL, DAR ACUM SUNT BATRANA SI BOLNAVA, NU POT LUPTA CU INTREG SISTEMUL CE IL DETINE EL, MAI ALES CA SUNT TINTA SA DIN COPILARIE SI TOT CE A FACUT A FOST PT A CASTIGA O POZITIE DE FRUNTE IN CADRUL UNUI SISTEM INTUNECAT. AM 56 DE ANI. DAR RECENT MI-AU LUAT SI DIN VITALITATE ATAT DE MULT INCAT ERAM SA MA DESTRUPEZ . CU 3,1% CINE ISI POATE CASTIGA EXISTENTA, NEGATA FIINDU-I CASATORIA, FURATA AVEREA STRAMOSEASCA SI INGERII DE PROSPERITATE, DOAR PT CA EL MA VREA UMILITA. DC UMILITA? PT CA IN ASTRAL ERAM LA ORDIN ODALISCA, IAR AMANTUL SAU L-A UMILIT SPUNANDU-I CA MA PREFERA PE MINE IN LOCUL LUI. DAR EU ERAM FARA DREPT SA MA OPUN ORICE IMI CEREAU, CACI ERAM DATA LOR DE TATA, IAR DE AICI AU IESIT ACESTE ABUZURI. ACUM, EU CE VINA AM CA EI, HOMOSEXUALII S-AU FOLOSIT DE MINE PT A-SI PLATI POLITE, EU NU AM DORIT PREZENTELE LOR, DAR NU MI SE PERMITEA DECAT SA EXECUT, AVEAM MINTEA LEGATA, BUCLA CU BUCLA SI PRIMARUL LOCAL M-A UZAT CA SA SE BUCURE DE SPRIJINUL NECESAR PT A-SI MENTINE FUNCTIA 17 ANI.TATA A FOST VIOLAT DE ACELASI TIP DISOCIAT SAPTAMANI IN SIR IN ASTRAL.I-A FURAT DRETURILE DIN 1995 SI NICI AZI NU S-A OPRIT, CAND A INCASAT 9 MIL.EURO IN LOCUL SAU IAR. IN MOD FIRESC EL TREBUIA SA FIE SOTUL MEU DHARMIC, DAR A TRECUT IN INTUNERIC SI EU NU AM DORIT SA FAC ASTA, IAR TINTA SA SUNT EU, PT A MA DUCE SCLAVA IN TENEBRE, EL SA IA GLORIA. NU E DE LA DZ CE SE INTAMPLA ACUM, STIU, DAR EL E EXTREM DE PERVERS, NU MAI E CEL CE A FOST, NICI NU ISI MAI APARTINE, CI GRUPULUI CE IL CONTROLEAZA. IATA O SITUATIE UNDE TREBUIE SA REFACETI ECHILIBRUL, CACI DUCE ENERGIILE MELE DE CER INALT N TINERE, SI ATRAGE SUFLETE DE CER INALT PT A LE DA APOI INTUNERICULUI

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Discutii libere si raspunsuri
   la intrebarile voastre dragi cititori ai blogului direct de la stelari pe chat.


   ADRESA ESTE .. http://www.chatzy.com/69633481981115


   Cine doreste sa intre sa lase adresa de mail la adresa

   familiacelesta@gmail.com va primi parola.

   Zilnic alaturi de voi va fi cineva care va raspunde la
   intrebari intr-o discutie libera de la ora 21:00 la ora 22:30. Subiectele discutate le veti gasi pe blogul

   http://familiacelesta2.blogspot.ro


   Va multumim tuturor si va asteptam alaturi de noi.

   Namaste!

   Ștergere
 2. IN 2010 CAND MA DETERMINASERA SA IMI CER DESTRUPAREA AI INTERVENIT, LORD SANANDA CU GRUPUL TAU DE INGERI ELEUA, MI-AI REFACUT SANATATEA, M-AI LASAT IN VIATA. INSA IMEDIAT CUM AU PLECAT INGERII TAI MINUNATI INTUNERICUL LA ORDINUL DISOCIATULUI M-A INCONJURAT INTR-O GOGOASA DE INTUNERIC SI INFERNUL GENERAT DE MINTEA SA BOLNAVA A REINCEPUT PT MINE. RECENT A INCASAT IN LOCUL TATII SUMA CE-I REVENEA TATALUI MEU PT MOSTENIREA MATERNA CU ACTE FALSE, INAINTE A LUAT CHIRIA PE UN TEREN IN LOCUL TATII,FACAND ACTE FALSE, APOI ZECIUIALA DIN RECOMPENSA PT AURUL SALVAT DE FAMILIA TATII, ZECIUIALA CE A DAT-O AMANTULUI SAU SI FUFEI CE SUSTINE CA I-A FACUT COPIL AMANTULUI SAU, MIE FIINDU-MI INTERZIS SA AM COPII, AURUL ESTE ASCUNS DE TATAL BIOLOGIC AL DISOCIATULUI, CE ESTE CONTROLAT SI DIRIJAT MENTAL PRIN INCEST DE PROPRIUL SAU TATA, FOST PRESEDINTE AL TARII, NR 1 IN NUCLEUL GREU AL TENEBROSILOR DIN TARA ACEASTA.MIE NU MI SE PARE CA INVAT CEVA DIN CONTRACTELE CU TENEBROSII, PT CA E UNUL IN CARE AVAND 4 ANI EU, NICI NU STIU CUM L-AM SEMNAT, DAR MI SE CERE SA II APARTIN VESNIC, SA NU CRACNESC, SA NU PLANG, SA NU MA PLANG, SA EXECUT ORICE, FIIND FEMEIE, EVIDENT AU ABUZAT, DAR NU STIAM CA AU ABUZAT SI DE COPILA DIN MINE, VIOLURILE DIN ASTRAL PRIN DEMONI,CAND ERAM PRINSA DE PARUL DIN CRESTET SI SUSPENDATA IN AER SI CONCOMITENT VIOLATA, OBLIGATA SA IMI DAU PROSPERITATEA LOR, SA PREIAU SI SA ARD PACATELE LOR, SI TOATE PT UN TRANSERT NESTIUT DE MINE, DE ACUM 4 SECOLE, A KARMEI CELUI CE A FOST PRESEDINTE IN RO, NU DAU NUME, SI CARE A PREJUDICIAT IN FRANTA, UN MEMBRU AL FAMILIEI REGALE DE BURBON, CARE APOI A FOST MANIPULAT SA SE GRABEASCA SA SE RAZBUNE, IMEDIAT DP EFECTUAREA TRANSFERTULUI ASUPRA FIINTEI MELE, PT A NU CERCETA, PT NU AJUNGE LA REALUL FAPTAS. REALUL FAPTAS, ERA UN DIFERIT DE FAMILIA MEA DE ATUNCI, ERA CASATORIT CU O MATUSA INDEPARTATA, DE GRAD 4 SAU 5, PE CARE O DOMINA SEXUAL SI ASTFEL A CONVINS-O SA IMI FACA VIZITA NECESARA REALIZARII INCARCARII MELE CU ACEA CUPLA FATA DE BOURBONI.aM ACCESAT INFO IN 1997, DAR SUNTEM IN 2014 SI NU SE INTAMPLA INCA NIMIC, IAR ACESTA ESTE SI AUTORUL DISOCIERII FIULUI SAU BIOLOGIC, AL CARUI UCIGAS ERA IN TRECUT, CAND IMI ERA SOT, ACUM CONCEPANDU-L FARA A-L PUTEA SI INTRETINE, A FOST CRESCUT DE UN BARBAT MATUR, DAR... AU AFLAT CA SUNT FIU SI TATA DUPA CE ACTUL INCESTULUI A AVUT LOC, DE AICI SI DISOCIEREA DE CARE A PROFITAT PT A SCAPA DE KARMA CU MINE, PUNANDU-SI FIUL SA SE OCUPE DE MINE PT A ACCEDE DE PE LOCUL 5 PE AL DOILEA IN CADRUL IERARHIEI TENEBRELOR DIN ROMANIA. AS VREA SA STII TU LORD SANANDA, MIE NICI MEDITATIA NU IMI E PERMISA, IMI OROARE SA SCRIU ACESTEA, DAR CUMVA TIE TREBUIE SA ITI PARVINA MESAJUL, EU NU STIU CUM, DECAT SCRIIND AICI.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Discutii libere si raspunsuri
   la intrebarile voastre dragi cititori ai blogului direct de la stelari pe chat.


   ADRESA ESTE .. http://www.chatzy.com/69633481981115


   Cine doreste sa intre sa lase adresa de mail la adresa

   familiacelesta@gmail.com va primi parola.

   Zilnic alaturi de voi va fi cineva care va raspunde la
   intrebari intr-o discutie libera de la ora 21:00 la ora 22:30. Subiectele discutate le veti gasi pe blogul

   http://familiacelesta2.blogspot.ro


   Va multumim tuturor si va asteptam alaturi de noi.

   Namaste!

   Ștergere
 3. Pentru a obține un răspuns direct, citește răspunsul și urmează pașii și poți obține un răspuns direct așa cum dorești .

  Curaj

  Paul

  RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *