vineri, 24 ianuarie 2014

ÎNDEPĂRTAȚI OGLINZILE ȘI FUMUL

              ♥ ♥ ♥               “Susțin venirea stelarilor


    În fiecare zi înnoiți hotărârea-intenție de a susține venirea stelarilor…
   Dragilor, mulți vă confruntați cu valurile de energie care v-au scăldat trupurile și mințile anul care a trecut. Această energie vă face să trăiți emoții copleșitoare, este o reechilibrare emoțională, este adaptarea la noua frecvență a planetei, este de fapt creșterea voastră. Pentru unii simptomele sunt mai acute, alții nu le simt la fel, depinde de cât de rapid vrea sufletul vostru să elibereze acele energii care au curs în voi mii de ani. Aceste energii care voi le simțiți ca diferite stări v-au fost combustibilul cu care ați funcționat până acum. Acest combustibil v-a întunecat percepțiile, v-a suprimat evoluția și v-a distorsionat toată înțelegerea.

    Ați trăit mereu în frică și furie, totul a fost denaturat de percepția mică care ați deținut-o, viziunea voastră nu a avut niciodată un echilibru, în furie și mânie nu aveți cum să aveți un echilibru. Viața voastră este fum și oglinzi, fumul nu vă lasă să vedeți și oglinda vă redă copy-paste de la unul la altul tot ce ați făcut mereu.

    Voi credeți că viața voastră este diferită de a celui de lângă voi. Percepție greșită, toți ați făcut mereu același lucru. V-ați născut, părinții v-au dat la grădiniță, școală, facultăți, serviciul obligatoriu ca să puteți supraviețui, măritat/însurat, copii, bătrânețe, pensie și gata viața. Voi când ați făcut ceva ce v-a plăcut în tot acest copy-paste din viața voastră? De ce copiați ce face prietenul, vecinul, părinții, etc? De ce nu faceți ceea ce dorește inima voastră! Aveți aici așa de mulți ani încât să îi pierdeți făcând lucruri doar pentru că așa au făcut bunicii, părinții și acum și voi? Când ați venit aici v-ați propus să experimentați viața în dualitate, de ce ați alege numai ceea ce au făcut cei dinaintea voastră? De ce să vreți să trăiți ca cei din trecut și nu ca o ființă evoluată care nu face ceva pentru că așa i se spune, sau așa zice societatea.

 Supliment Audio nr. 1   Priviți în jurul vostru, când a adus ceva bun pentru viața voastră societatea? Când a fost bine pentru voi dacă ați copiat viața bunicilor și a părinților voștri? Voi nu aveți propriile dorințe sau idealuri? Vă place viața voastră așa cu este ea? Nu vă doriți să fiți altfel decât părinții voștri? Nu vreți ca voi să aduceți un nou suflu acestei lumi și vieții voastre de aici? Nu vă place să fiți voi grădinarii într-o grădină care așteaptă să fie plantate flori dintre cele mai frumos colorate și cu un parfum Dumnezeiesc? Puteți să faceți aceste lucruri, puteți să vă schimbați modul de a privi viața și regulile care le-ați știut mereu. Ele au fost inventate în iluzie de oameni cu conștiința foarte mică, așa au știut ei la vremea aia să trăiască, alea erau posibilitățile și înțelegerea. Voi cu ce sunteți diferiți de ei dacă nu ați reușit să faceți nimic mai mult decât făceau bunicii voștri? Vă denumiți evoluați dacă trăiți pe aceleași principii? Unde stă evoluția dacă nu acceptați noi idei, noi învățături și un nou stil de viață mult mai elevat care să vă facă sufletul fericit, nu sclavul tradițiilor sau ideilor învechite.

   În acest moment trebuie să vă hrăniți cu noile energii și să permiteți inimii să se deschidă, permiteți ca să iasă din voi tot ce este vechi, dizolvați toate lucrurile întunecate din voi în dragoste, țeseți o nouă pânză în viața voastră din iubire, recunoașteți că nu aveți limite, nu sunteți nici rase, nici culori nu aveți, nici vreo lege de la Dumnezeu care să vă pună frână în evoluție. Vouă vi s-a oferit această experiență aici  ca să știți să faceți alegeri potrivite în momente potrivite, alegerea este doar a voastră.

Namaste!


Maria


♥ ♥ ♥
                                                  Supliment Audio nr. 2
    În fiecare seara la ora 21:00 ora României vă aștept să vă alăturați rugăciunilor  care le vom  face  pentru România și planetă. Ne vom ruga în intervalul 21:00-21:30, în acest timp preț de câteva minute vă rog să vizualizați cum voi sunteți un pilon de lumină care face conexiunea cu grila planetara și inima planetei, astfel vom activa grila de deasupra României transmițând energia noastră în acea zonă. Vă rog să nu ezitați să ajutați, puteți să găsiți câteva minute de liniște să spuneți câteva cuvinte din inimă ca rugăciune pentru noi toți și planetă.

   Pentru ca toți să spunem o rugăciune într-o singură voce vă rog să folosiți această rugăciune la începutul meditației după care puteți folosi rugăciuni în propriile voastre cuvinte.

      Doamne, mă rog pentru binele cel mai înalt al omenirii și al Mamei Pământ.

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *