duminică, 12 ianuarie 2014

Imaginile astea au făcut ocolul internetului: AŞA CEVA merită aplaudat!

    În Capitală, drona a zburat şi deasupra Televizunii Române, la peste 100 de metri înălțime. În clip apar cele mai importante clădiri din Bucureşti.
    Un bucureştean şi-a propus să promoveze Capitala filmând-o de la înălţime. Mihai Dragu şi-a construit singur drona pe care a plimbat-o prin cele mai emblematice zone ale Bucureştiului.
     Mihai a demarat proiectul în urmă cu câteva luni. De sus, imaginile sunt spectaculoase.
  Dronele lui sunt cerute de salvamontişti. Cu ajutorul lor, salvatorii ajung mai repede la turiştii rătăciţi pe munte şi adună informaţii preţioase despre zonele accidentate.

    Nu vreau să-l laud însă imaginile pe care le-a surprins sunt incredibile. Capitala României a fost filmată dintr-o perspectivă pe care nu am mai văzut-o până acum !Sursa : http://www.livebiz.ro/video/imaginile-astea-au-facut-ocolul-internetului-asa-ceva-merita-aplaudat/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************