duminică, 25 august 2013

Scurt Circuit 1 (1986) : Numărul 5 devine Johnny Five

     Este o poveste despre Numarul 5, un robot dintr-un grup de roboti militari creat de organizatia NOVA. In timpul unei demonstratii publice la sediul NOVA, Numarul 5 este lovit de fulger. In urma acestui eveniment, robotul devine constient de propria existenta si speriat de reprogramarea ce il asteapta la intoarcerea in fabrica, Numarul 5 evadeaza.
     Descoperind lipsa acestuia, NOVA trimite o echipa condusa de Skroeder sa il recupereze pe Numarul 5. Este nevoie de o echipa militara pregatita, deoarece laserul instalat in strucutra robotelului este destul de puternic incat sa poata sa distruga un tanc. Skroeder nu doreste reprogramarea Numarului 5, ci distrugerea acestuia.
    In timpul unei urmariri spectaculoase, Numarul 5 cade intr-o camioneta apartinand lui Stephanie Speck, o femeie singura cu o casa plina de animale de companie. Desi initial speriata de robot, intre cei doi se creaza o legatura puternica.
    Stephanie incepe sa realizeze ca Numarul 5 devine cu fiecare informatie noua acumulata (din carti, de la televizor, etc), din ce in ce mai uman.
      In timp ce echipa NOVA, ceilalti roboti si chiar si inocentul om de stinta indian Ben Jabituya se aproprie de locatia lui Numarul 5, Stephanie incearca sa il convinga pe creatorul acestuia, Newton Crosby, ca Numarul 5 este cu adevarat o fiinta vie.
  Vizionare Plăcută !

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
   Paul Marian PolMar

PS : Un film excelent, într-o zi deosebită !

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *