vineri, 9 august 2013

BASHAR - Circuite Sacre

    Seminarul lui Bashar (pe care il puteti viziona cu subtitrare in romana) in care a transmis un pachet de 15 cartonase au rolul de a recalibra traseele neuronale. Intr-adevar se simt schimbari dupa ce folosesti cartonasele. Ideea este ca fiecare dintre cele 15 cartonase actioneaza la nivelul convingerilor pe care le avem, adica aduce la suprafata multe convingeri negative pentru a fi integrate si curatate. 
Prima Parte : 

Se simte acest lucru, dupa numarul de zile necesar fiecaruia. Convingerile negative genereaza modele mentale distorsionate care se fixeaza fizic in creier, iar prin aceste cartonase pur si simplu aceste tipare ele se realiniaza. Este ca si cum ai sira spinarii putin stramba si faci gimnastica sau alte procedee. Este chiar foarte eficienta tehnica data de Bashar si vi-o recomand cu cea mai mare deschidere.
A 2ª Parte

    Ideea este sa va desenati aceste cartonase pe care le vedeti in videoclip, si sa va uitati timp de 1 minut pe fiecare cartonas, 15 minute in total, in fiecare zi timp de 3 zile. Dupa cele 3 zile, puteti sa va jucati cu cartonasele si sa le folositi in orice ordine doriti. Exercitiul nu se face mai mult de 15 minute fiindca devine ineficient, fiindca ca si cum ai turna apa intr-un pahar deja plin. 15 minute este perioada in care creierul poate asimila in mod satisfacator aceste informatii. Puteti desena aceste cartonase, asa cum se vede mai jos :

   

 
Puteti chiar si sa creati un tablou cu aceste cartonase. Posibilitatiile sunt nelimitate. Sa dam drumul la creativitate.


Video cu cele 15 cartonase :
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *