sâmbătă, 10 august 2013

BASHAR - Deplasare Prin Infinit

"Când vibrezi aproape de viteza luminii, pe măsură ce te potrivești pe frecvența realității tale, vei deveni realitatea însăși.
Sau – cum am spus – ascensiunea și accelerarea înseamnă simplu conștientizarea faptului că de fapt EȘTI REALITATEA în care ai crezut anterior că existai, că EȘTI DIMENSIUNEA REALITĂȚII în care ai crezut anterior că existai.
Filmul a fost șters de pe Server, când pot îl voi sui în altă parte.

 Prima Parte

  Va exista o diferenta din ce in ce mai mica intre tine si realitatea insasi. Vei incepe sa intelegi – sa intelegi clar – ca tot ceea ce experimentezi in realitatea ta ESTE O VERSIUNE A TA, este un simbol al tau, este o reflectie a ta. Asta nu invalideaza pe nimeni altcineva, pentru ca toti ceilalti au exact aceeasi experienta – de a vedea totul in realitatea lor ca pe o reflectie a lor insile. Astfel, cand te vei potrivi pe acea frecventa, lucrurile se vor misca impreuna. In acest sens, vei putea la propriu sa muti munti pentru ca vor fi o parte din tine, o extensie a ta.

Partea a 2ª
Vei fi inteles asta, vei fi clarificat asta. Vei intelege ca TU ESTI MUNTELE, ca tu esti copacii, ca tu esti pasarile, ca tu esti albinele."
 

Sursa : fymaaa.blogspot.com.es/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *