sâmbătă, 10 august 2013

Busola (2009)


 "Busola, este o poveste strălucitoare despre descoperirea sinelui care mișcă viața, schimbând-o într-o lecție."
    Povestea "vizuală" a filmului este călătoria (simbolică) a unui tânăr. Ea se derulează în amintirea personajului, care își scrie istoria vieții, la bătrânețe. Este un drum necunoscut, dar luminos. Călătorul își alege calea, pas cu pas, într-un peisaj sălbatic, prin păduri, dealuri și văi, fără șosele sau poteci.
     Dar "greutatea" filmului este dată de învățăturile unui șir impresionant de vorbitori celebri în domenii ca dezvoltarea personală, spiritualitate și life coaching: Joe Vitale, John Assaraf, Bruce Lipton, John DeMartini, Marie Diamond și John Spencer Ellis, ca să numesc numai câțiva. Pe măsură ce călătorul avansează în călătoria lui, vorbitorii intervin cu scurte secvențe de inspirare, încurajare și sfaturi pentru o viață mai bună, mai plină de bucurii, mai abundentă, mai fericită.

   Filmul este împărțit în 16 segmente care acoperă etapele vieții, ale propriei noastre călătorii de la naștere și pe parcurs.
   Fii pregătit să vezi un film care te inspiră și te ajută, să scapi de negativitate și de probleme lumii. Mergi într-o călătorie magică cu "Călătorul". Explorează scenele frumoase și incredibilele momente ale experimentatorului. Te vei descoperi râzând, plângând și contemplând propria călătorie a vieții.  Până la urmă, vei găsi calea care este adevărată pentru tine."
    

SURSA : Filme Pentru Spirit  / Mulțumim traducătorului, oricine ar fi el !
Comentariul preluat din http://fymaaa.blogspot.com.es/2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *